16 / 05 / 2024

Marmara Forum, Fashion Week'e ev sahipliği yapıyor!

 Marmara Forum, Fashion Week'e ev sahipliği yapıyor!

Forum Fashion Week, bu yıl 5 – 6 – 7 Ekim tarihlerinde ilk defa Türkiye’deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde moda ve alışveriş tutkunlarına çok özel anlar yaşatacak



Androjen tarzıyla moda dünyasında fırtınalar estiren kadın görünümlü erkek model Andrej Pejic, Forum Fashion Week kapsamında 5 Ekim’de Marmara Forum’da düzenlenecek Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesinde moda severlerle buluşacak.


Türkiye'nin en çok takip edilen moda bloggerlarından Buse Terim ve moda ikonu Eda Taşpınar, Forum Fashion Week’in 2. gününde Marmara Forum ziyaretçileriyle bir araya gelecek.




Bu yıl 5– 6 –7 Ekim tarihlerinde ilk defa Türkiye’deki tüm Forum Alışveriş Merkezleri’nde moda ve alışveriş tutkunlarına çok özel anlar yaşatacak olan Forum Fashion Week, Marmara Forum’un ağırlayacağı sürpriz isimlerle renkleniyor. 


Jean Paul Gaultier tarafından keşfedilip dünya modasının en çok konuşulan erkek modellerinden biri olan Andrej Pejic alımlı ve ince hatları nedeniyle erkek olmasına rağmen hem erkek hem kadın defilelerinde boy gösteriyor. Dünyanın en seksi kadınları listesine de girmeyi başaran androjen görünümlü erkek model Andrej Pejic, 5 Ekim Cuma Saat 20:00’de Marmara Forum’da düzenlenecek Avrupalı Genç Tasarımcılar defilesinde modaseverler ile buluşacak. 



Buse Terim, Forum Fashion Week gardırobu hazırlayacak! 


Yaklaşık 2 yıldır moda, bakım, stil ve
lifestyle konularında kişisel stil önerilerini, en son trendleri, takipçilerine sunan ve  Murat Boz, Fatih Terim, Burcu Esmersoy gibi isimlerin gardıroplarına sürpriz ziyaretleriyle büyük ses getiren Buse Terim, şimdi de Forum Fashion Week gardırobu hazırlayacak! 


6 Ekim Cumartesi günü saat 15:00’de Marmara Forum’da yer alan çeşitli markalardan seçeceği giysi ve aksesuarlarla sonbahar-kış trendleri hakkında bilgi vererek styling yapacak olan Buse Terim, Forum Fashion Week için çok özel bir gardırob hazırlayacak. Forum Fashion Week ile takipçileriyle de  buluşacak olan ünlü blogger, Marmara Forum ziyaretçilerine modaya dair önemli ipuçları verecek. 


Podyum’da Eda Taşpınar Çizgisi


London College of Fashion ve Central School of St.Martins’de moda eğitimi alan stil danışmanı ve tasarımcı Eda Taşpınar farklı çizgisiyle Forum Fashion Week’e katılacak. Dünyaca ünlü pek çok markada çalışan ve önemli defilelerde stilistlik yapan Taşpınar, Marmara Forum’da yer alan markalar arasından kendine özgü farklı tarzıyla oluşturacağı kombinleri 6 Ekim’de Forum Fashion Week podyumuna taşıyacak.


Geri Dön