09 / 05 / 2024

Fast-Casual restoran

Fast-Casual restoran

Carl's Jr. ilk olarak Güney Kaliforniya'da sosisli sandviç arabası olarak satışa sunulan daha sonrasında arabaya servis barbekü büfesi olarak büyüyerek bugünlere gelen Carl's Jr. 8. şubesini dün Kadıköy'de açtı.

Cem Kılıç Şişli'de restoran açtı!

Pek çok oyuncu gibi Cem Kılıç da ticarete atıldı. Cem Kılıç iki ortağıyla birlikte Şişli’de Woohoo adlı bir restoran açtı. Mekan anne yemeklerini fast food tarzıyla sunuyor.

KFC'nin hedefi Türkiye'de 400 yeni restoran!

Dünyaca ünlü fast food zinciri KFC, Türkiye pazarında atağa kalkıyor. Şirket, 5 yılda 250'si Anadolu'da olmak üzere 400 yeni restoran açmayı planlıyor.

KFC 95. şubesini Beylikdüzü'nde açtı!

Dünyanın 105 ülkesinde, 15 binden fazla noktada hizmet veren fast food restoran zinciri Kentucky Fried Chicken (KFC). Türkiye'deki yatırımlarını sürdürüyor. KFC Türkiye'deki şube sayısını 95'e çıkarttı.

Kaşıbeyaz fast food markası Kaşıbeyaz Food Point ile büyüyecek!

41 yıllık geçmişe sahip Kaşıbeyaz'ın üçüncü kuşak patronu Murat Kaşıbeyaz, fast food restoran zinciri kurmak için kolları sıvadı. Kaşıbeyaz, "Dışarıda yemek alışkanlığımız artıyor. Bu alanda da büyüyeceğiz" dedi

McDonald’s Kazakistan'da ilk restoranını 2015'te açacak!

Fast-food restoran şirketi McDonald’s Kazakistan'da ilk restoranını 2015'in ikinci yarısında açacak.Kazakistan McDonald’s'ın dünya genelindeki 120'inci noktası ve Avrupa operasyonları üzerinden yönetilecek 39'uncu pazarı olacak.

McDonald's Kazakistan'da ilk restoranını 2015'te açacak!

Fast-food restoran şirketi McDonald's Kazakistan'da ilk restoranını 2015'in ikinci yarısında açacak. Kazakistan McDonald's'ın dünya genelindeki 120'inci noktası ve Avrupa operasyonları üzerinden yönetilecek 39'uncu pazarı olacak.

Good Food Society, Londra'da restoran açacak!

Türk girişimciler yurtdışında restoran atağına kalktı. İstanbul Doors'un 4 eski patronu da ünlü İtalyan Frescobaldi ailesi ile Londra'da restoran açacak. Ortaklar daha sonra da 1'i Türk olmak üzere 3 restoranı daha devreye sokacak.

Frencobaldi Restoranı'nın yüzde 50’sini Büyükuğur kardeşler ve Berk Ekşioğlu aldı!

Frencobaldi ismini taşıyacak olan restoranın yüzde 50’sini ise geçtiğimiz yıl çoğunluk hissesini Doğuş Grubu'na satan İstanbul Doors’un kurucuları Büyükuğur kardeşler ve de Berk Ekşioğlu aldı.

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Venividivici Restoran Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi, Vanesa Nasraoğlu, Özel Ertürk, Pietro Caniglia tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Temmuz'da Beyoğlu, Şehit Muhtar Mahallesi'nde kuruldu.

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ziyafet Restoran Gıda Turizm ve Spor Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özlem Uyaroğlu tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 24 Temmuz'da Kağıthane, Ortabayır Mahallesi'nde kuruldu.

Alancha Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

Alancha Restoran İşletmeciliği Anonim Şirketi, Kemal Demirasal tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 23 Temmuz'da Beşiktaş, Adnan Saygun Caddesi, Yeşilevler Sitesi, No:5'de kuruldu.

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asmabağ Restoran İşletmeciliği ve Gıda Pazarlama Ticaret Limited Şirketi, Birgül Göralcan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 22 Temmuz'da Küçükçekmece, Fatih Mahallesi, 27 Mayıs Caddesi'nde kuruldu.

Bozdoğan Su Kemeri'ne restoran mı yapılacak?

Şehir Plancıları Odası, Bozdoğan Su Kemeri ' ne seyir terası ve restoran projesine, " Daha sonra başka ticari işletmeler de yapılacaktır " diyerek karşı çıktı...

Fast-Casual restoran Haberi

Fast-Casual restoran
Carl's Jr. 8. şubesini dün Kadıköy Bahariye şubesi olarak; General Asım Gündüz Caddesi (Boğa Meydanı'nda) açtı. 
Carl's Jr. ilk olarak Güney Kaliforniya'da sosisli sandviç arabası olarak satışa sunulan daha sonrasında arabaya servis barbekü büfesi olarak büyüyerek bugünlere gelen Türkiye'nin ilk fast-casual burger hizmetini sunan restoranttır. 
Türkiye'de ilk şubesini 2011 yılında "FET Restoran İşletmeleri" altında Şişli'deki "Cevahir AVM"ye açan Carl's Jr. daha sonra İçerenköy Carrefour, Acıbadem Akasya, Zorlu Center ve daha farklı yerlerde şubesini arttırmaya devam etti. Son olarak dün İstanbul'un en işlek yerlerinden Kadıköy-Bahariye'de açılışını yaptı. Kepenklerini dün açan Carl's Jr. Bahariye şubesi kasa sayımıyla işe başladı. 
Haftalar öncesinden sosyal medyadan duyurusunu yaparak müdavimlerini sabırsızlandıran fast-casual restorantı, burger çeşitlerine son katılan Memphis Barbekü Burgeri'nin lansmanını da yaptı. 
FET Restoran İşletmelerinin çalışanlarının da katıldığı açılışta...