02 / 05 / 2024

Fatih Adıgüzel

Fatih Adıgüzel

Deep Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Oğuz ve Fatih Adıgüzel ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Beylikdüzü, Gürpınar, Adnan Kahveci Mahallesi, Paşazade Caddesi'nde kuruldu.

KAMİAD Genel Başkanı Adıgüzel: "Kamu müteahhitleri zor günler geçiriyor"

Kamu Müteahhitleri ve İş İnsanları Derneği Genel Başkanı Ali Adıgüzel, kamu müteahhitleri ve alt yüklenici şirketlerin  ekonomik açıdan çok zor günler geçirdiğini belirtti. İşte haberin ayrıntıları...

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Proje İnşaat Turizm Emlak Ve Otomotiv Limited Şirketi bugün Beykoz'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Ev almak isteyenlere güzel haber! Yeni kampanyalar gelebilir!

Ev almak isteyenlere güzel haber geldi. Merakla beklenen orta gelirlilere konut kampanyasından sonra 2. el konutlar için yeni adımlar da atılıyor. İşte son dakika gelişmeleri...

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agl Adıgüzel İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Sancar Adıgüzel tarafından kuruldu.

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzeller Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Yusuf Adıgüzel tarafından kuruldu.

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Adg Adigüzel İnşaat Turizm Limited Şirketi Sarıyer’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile  Fatih Adıgüzel ve Selçuk Adıgüzel tarafından kuruldu.

Onursal Adıgüzel'den Özel İletişim Vergisi kaldırılsın teklifi!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Onursal Adıgüzel, Özel İletişim Vergisi'nin kaldırılması teklifini sundu...

Yason Burnu'na dolgu yapılmasına Mustafa Adıgüzel'den tepki!

CHP'li Mustafa Adıgüzel, Yason Burnu'ndaki çevre düzenlemesi ve dolgu yapımına tepki gösterdi. Adıgüzel, "Geri dönüşümsüz çevreye zararları var" dedi...

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adıgüzel Yapı Malzemeleri İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Mecit Adıgüzel ve Mehmet Adıgüzel ortaklığında kuruldu.

Yedi Güzel Adam Müzesi'nin restorasyonunda sona gelindi!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, restorasyonunda sona gelinen Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’ndeki çalışmaları inceledi.

Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi açıldı!

Başakşehir Kayaşehir'de yer alan Başakşehir Güzel Sanatlar Lisesi’nin resmi açılışı yapıldı. Açılışa Vali Yardımcısı Ahmet Hamdi Usta da katıldı.

Kahramanmaraş Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Müzesi oluyor!

Kahramanmaraş'taki 167 yıllık Amerikan Koleji, Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi'ne dönüştürülecek.

Antalya En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması’nda süreç başlıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Antalya’nın en güzel balkonu ve bahçesini belirlemek üzere bu yıl ikincisini düzenlediği “En Güzel Bahçe ve Balkon Yarışması”na başvurular Mart ayı içerisinde başlıyor.

Fatih Adıgüzel Haberi

Fatih Adıgüzel

Deep Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Metin Oğuz ve Fatih Adıgüzel ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Beylikdüzü, Gürpınar, Adnan Kahveci Mahallesi, Paşazade Caddesi'nde kuruldu. 


Deep Yapı İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içi ve yurt dışında konut, okul, hastane, siteler, otoyol, devlet yolu, otel, motel, fabrika, baraj, köprü, tüm sanayi yapılan, sanat yapılan, istasyon, akaryakıt istasyonu, liman, tünel, petrol tavsiyehaneleri, demiryolu, karayolu, lojmanlar, villa, prefabrik yapılar hidrolik termik ve jeotermik santraller, kanalizasyon, içme suyu, boru, boru hatları, her türlü enerji nakil hatları, askeri yapılar, depolar, hava limanları, spor tesisleri, iş merkezleri ve diğer tüm inşaatları ayrıca uygulamalı giydirmeli dekorasyon hizmetlerini müteahhitlik nam ve sıfatıyla yapmak, resmi ve özel kuruluşların ihale ve taahhütlerine iştirak...