24 / 07 / 2024

Fatih Altınay kim

Fatih Altınay kim

Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fatih Altınay, Merzifon ilçesinin gelişmişlik açısından Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu, Merzifon TSO’nın 825 üyeye ulaştığını belirtti.

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Gazeteci Fatih Portakal sordu: Bu yıl birikimler nerede değerlendiriliyor? Vatandaş 'tasarrufum yok' dedi!

Altın, dolar ve mevduat faizlerinde yaşanan artışlar yatırımları daha kıymetli hale getirdi. Gazeteci Fatih Portakal, X sosyal medya hesabından '2024 yılının ilk ayında tasarrufunuz varsa nerede değerlendiriyorsunuz?' sorusunu sordu. İşte gelen cevaplar... 

Kiracılar dikkat! Alt kata su sızarsa masrafı kim karşılar...

Kiracıların evde meydana gelen sıkıntılardan karşılamak zorunda oldukları bazı masrafları ev sahipleri ile aralarında gerilim yaşamalarına neden olabilmektedir. Buna göre, alt kata su sızması durumunda kiracının herhangi bir sorumluluğu var mıdır? İşte ayrıntılar...

Yeni yatırım aracı sanayi dükkânları oluyor! Yatırımcıların yeni gözdesi oldu!

Konutun yatırım aracı olmaktan çıkıp çıkmadığı tartışılırken, konuya ilişkin değerlendirme Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay’dan geldi. Altınay, konut sahiplerinin artık konutlarını satarak iş yeri almaya başladıklarını aktardı.

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Altınay Bina Yapı İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ayhan Yıldız, Çağdaş Güren, Ellez Tosun ve Mikail Dülye ortaklığında kuruldu.

Konut yatırım aracı olmaktan çıkıyor mu? Evini satan dükkan alıyor!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada konutlara istedikleri zammı yapamayan ev sahiplerinin evlerini satıp iş yeri aldığını söyledi.

Golden Han Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Golden Han Yapı Anonim Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Emrullah Altınay ve Abdurrahman Hanefioğlu ortaklığında kuruldu.

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Kuruldu!

Ekol Vize Danışmanlık Turizm Limited Şirketi Üsküdar’da 100.000.00 TL sermaye bedeli ile Mazlum Altınay tarafından kuruldu.

Deprem konut tercihlerini değiştirdi! Konutta yeni tercih az katlı yapılar oldu!

Kahramanmaraş merkezli deprem sonrası kişilerin artık daha az katlı konutları tercih etmeye başladığını dile getiren Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay; yüksek binaların daha az tercih edilir olduğunu kaydetti.

İş yeri kira artış oranları üreticileri zorluyor!

Mayıs 2023 enflasyon rakamlarının açıklanmasıyla birlikte iş yerlerini ilgilendiren kira artış oranları da resmen belli oldu. Gayrimenkul Uzmanı Gülcan Altınay yaptığı açıklamada iş yeri kira artış oranları üreticileri zorladığını söyledi.

Alt Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Otomotiv Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Can Altuntaş ve Cem Altuntaş ortaklığında kuruldu.

Konut satışları en çok Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih'te azaldı! Beklenen deprem İstanbul'da satışları etkiledi

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanı Eylül Helin Gül, İstanbul'daki konut satışlarını mercek altına aldı ve satışların en çok azaldığı ilçelerin Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy ve Fatih olduğunu belirtti. İşte ayrıntılar...

Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı!

Gayrimenkul uzmanı Gülcan Altınay, Kahramanmaraş merkezli depremlerde yaşanan büyük yıkımdan sonra yeniden 1999 depremini hatırlayan İstanbulluların, o illere göç etmeye başladığını söyledi. Deprem sonrası İstanbul'dan göç başladı! O illerde arsa ve konut satışları arttı...

Fatih Altınay kim Haberi

Fatih Altınay kim

Merzifon ilçesinin gelişmişlik açısından Türkiye ortalamasının çok üzerinde olduğunu belirten Merzifon Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Fatih Altınay, kendi havaalanına sahip ilçenin kalkınmada öncelikli yöreler kapsamında 4’üncü bölgede yer almasının ise üzüntü verici olduğunu söyledi.


Ahilik kültürüne sahip bir millet olarak bugün içinde bulunduğumuz durumun Türk milletine yakışmadığını kaydeden Altınay, “Ekonomide de, dünya siyasetinde de, kültür ve sanat alanında da layık olduğumuz yerlere gelmek için elimizden gelen gayreti göstermek durumundayız. Son yıllarda gerek Türkiye’de gerekse Merzifon’da meydana gelen gelişmeler bu işin aslında çok zor olmadığının göstergesi. Siyasi iradenin alacağı kararlar, sivil toplum kuruluşlarının aktif etkinlikleri, istikrarlı bir sosyal ve ekonomik atmosfer, başarının ve ilerlemenin kapılarını sonuna kadar açmak için gerekli şartları sağlıyor. Birlik beraberlik ruhu içinde ortak aklın öne...