03 / 05 / 2024

Fatih Cami çalışmalar

Fatih Cami çalışmalar

Yapılan çalışmalarla ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak imkânlar kazandırılan Fatih Cami avlusunun yeni halinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir’e teşekkürlerini iletiyor.

Cağaloğlu’ndaki 50 yıllık iş hanı, 3 yıldızlı otel oluyor! 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor!

Seyhun Turizm, Fatih Alemdar Mahallesi Himaye-i Etfal Sokak'ta bulunan iş hanını 3 yıldızlı otele çeviriyor. İstanbul'un göbeğindeki 94 odalı otel için çalışmalar başlıyor..

Ayasofya Camii'nde restorasyon çalışmalarına başlandı!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi’nde kapsamlı restorasyon çalışmalarına başlandı.

Yedikule Hisarı'nda restorasyon çalışmaları tam gaz!

Fatih Belediyesi tarafından ilçede bulunan Yedikule Hisarı'ndaki restorasyon çalışmaları aralıksız devam ediyor. Hisar'da yapılan çalışmalarda horasan ile güçlendirme yapılıyor. 

Thodex'in yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanmasına yönelik çalışmalar sürüyor!

Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in yakalanması için başlayan çalışmalar, Arnavutluk, Karadağ, Kosova ve Kuzey Makedonya üzerinde yoğunlaştı.

Bulgur Palas'taki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak!

İBB tarafından satın alınan, İstanbul Fatih'te uzun seneler bankaların arşivi olarak kullanılan tarihi Bulgur Palas binasındaki çalışmalar yaz sonuna kadar tamamlanacak.

Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmaları Nisan'da tamamlanacak!

Topkapı Sarayı'nın en eski yapılarından Fatih Köşkü'ndeki restorasyon çalışmalar Nisan ayının sonunda tamamlanacak.

Taksim Camii'nde çalışmalar tamamlanmak üzere!

17 Şubat 2017'de temeli atılan Taksim Camii'nde çalışmalar tamamlanmak üzere. Caminin inşaat çalışmaları hakkında bilgi veren  Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, cami inşaatının yüzde 80-90 oranda bittiğini söyledi. 

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'ndeki restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Şanlıurfa Viranşehir'de yer alan Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi'nde bir süre önce başlatılan restorasyon çalışmaları tamamlandı.

Sakarya Orhan Cami’deki restorasyon çalışmaları tamamlanıyor!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Orhan Cami’de devam eden restorasyon çalışmaları için Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy ile görüştüğünü söyledi.

Deprem çalışmalarına Avcılar, Silivri ve Fatih'ten başlanacak!

İBB Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Daire Başkanı Tayfun Kahraman, İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin yapılacak olan çalışmaları açıkladı. Kahraman, deprem çalışmalarına zemin açısından en kritik bölgelerden başlanacağını belirtti...

Ordu Merkez Cami’nin restorasyon çalışmaları tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Merkez Cami’deki restorasyon çalışmalarını tamamladı.

Yeni Cami’de restorasyon çalışmalarının yüzde 50'si tamam!

Eminönü’ndeki Yeni Cami’de restorasyon çalışmalarının yarısı tamamlandı. Camideki çiniler ve ahşaplar tek tek elden geçirilip yerine takılıyor. 

Taksim Camii inşaatında çalışmalar tam gaz sürüyor!

17 Şubat'ta temeli atılan Taksim Camii inşaatında çalışmalar devam ediyor. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan cami inşaatı hakkında yetkililerden bilgi aldı. 

Fatih Cami çalışmalar Haberi

Fatih Cami çalışmalar


Fatih Cami avlusu çevre düzenlemesi ve tuvalet yapım çalışmaları 2015 yılında tamamlanarak vatandaşların hizmetine sunulmuştu


Yapılan çalışmalarla ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak imkânlar kazandırılan Fatih Cami avlusunun yeni halinden duydukları memnuniyeti dile getiren vatandaşlar, Başkan Mustafa Demir’e teşekkürlerini iletiyor.


Fatih Belediyesi Tarafından Fatih Cami’nde Yapılan Çalışmalar



Fatih Camii yerleşkesi üzerinde 950 metrekare alana yer altında inşa edilen tuvaletlerin bayan kısmında; 17 tuvalet, 1 duş, 11 şadırvan, bakım ve soyunma odası ile bayan engelli tuvaleti, bay kısmında ise; 39 tuvalet, 1 duş, 22 şadırvan ve bay engelli tuvaleti bulunuyor. Yer altında bulunan lavabo ve tuvaletlere ulaşım yürüyen merpen ve engelli asansörüyle sağlanıyor. Tuvaletler vatandaşlara ücretsiz hizmet veriyor.


Açık Alana Dev Şemsiyeler Konuldu


Camii de cenaze alanı olarak kullanılan açık alanda vatandaşları yazın sıcak ve güneşin etkisinden,...