15 / 05 / 2024

fatih meydanı giriş

fatih meydanı giriş

Trafik sorununa radikal çözüm arayan Büyükşehir Belediyesi Londra'daki bölge ücretlendirmesi uygulamasını inceliyor. Proje hayata geçirilirse Fatih, Aksaray, Beşiktaş, Taksim, Bakırköy, Üsküdar ve Kadıköy meydanlarına araçla girenlerden ücret alınacak..

Esenyurt Meydan Ardıçlı'nın son etabı yıl sonunda teslim!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi ortaklığı ile Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde yükselen Meydan Ardıçlı projesinin son etap teslimleri  için geri sayım başladı.

Meydan Ardıçlı’da son etap teslimleri için geri sayım başladı!

Özyurtlar-Bahaş Ortak Girişimi’nin, Esenyurt Doğan Araslı Bulvarı üzerinde hayata geçirdiği 'Meydan Ardıçlı' projesinde sona gelindi. Yıl sonunda, 3’üncü ve son etabın da tamamlanmasıyla bin 681 konut ve 125 ticari ünite sahiplerine teslim edilecek.

İstanbul Fatih'te 2,5 milyon TL'lik tapuda sahtecilik girişimi engellendi!

İstanbul Fatih'te 2 milyon 500 bin lira değerindeki gayrimenkulü sahte nüfus cüzdanı ve vekaletname kullanarak satmaya çalışan kişi yakalandı....

Fatih Portakal: Kanal İstanbul'un amacı ABD ordusunun Karadeniz'e girişinin önünü açmak!

Gazeteci Fatih Portakal, Kanal İstanbul projesinin yapılmak istenmesinin nedeninin ABD donanmasının Karadeniz'e çıkışının ve yerleşmesinin önünü açmak olduğunu iddia etti.

Fatih'teki tarihi kapı karakolu yıkılıyor!

Fatih’teki Mevlanakapı’nın girişine Sultan 2’nci Mahmud döneminde yaptırılan kapı karakolunun yıkımı için çalışmalara başlandı.

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Cinci Meydanı Şubesi kuruldu!

Recital Otelcilik Hizmetleri Turizm ve Ticaret Limited Şirketi Cinci Meydanı Şubesi bugün Fatih'te 500 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Fatih'te 3 katlı binanın tabanı çöktü!

Fatih’te 3 katlı binanın giriş katında bulunan 5 kişinin yaşadığı dairenin zemini çöktü. Olay sonucunda 1’i çocuk 5 kişi yaralanırken bina çökme tehlikesine karşı boşaltılıp mühürlendi.

YEPGEM ve BTM Fatih'te yatırımcılarla buluştu!

Fatih Belediyesi’nin Yenilikçi Projeleri Geliştirme Merkezi Programı YEPGEM ve BTM, girişimci ve yatırımcılarla buluştu. 

Meydan Ardıçlı'da 189 bin liraya 1+1!

Esenyurt’un Doğan Araslı Bulvarı üzerinde Bahçeşehir girişi ve TEM bağlantı yolu üzerinde hayata geçirilen Meydan Ardıçlı'da 1+1 daireler 189 bin liradan satılıyor.

Meydan Ardıçlı satışa çıktı! Metrekaresi 3 bin TL!

Özyurtlar Bahaş Ortak Girişimi, Esenyurt’ta inşa ettiği Meydan Ardıçlı projesini satışa sundu. Bin 683 konut ve 121 ticari üniteden oluşan Meydan Ardıçlı, şirket bünyesinde 60 aya varan vade imkanıyla lansmana çıktı.

Fatih'e bin metrekarelik yeni meydan geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Fatih’in kalbi denilecek bir noktaya yeni bir meydan inşa ediyor.

Kahramanmaraş Milli İrade Meydanı yıl sonunda tamam!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, büyükşehir belediyesinin hayata geçirdiği Milli İrade Meydanı’nda incelemelerde bulundu.

Fatih Evlendirme Dairesi’nin yerine park geliyor!

Fatih Evlendirme Dairesi, yerine park ve meydan yapılmak üzere yıkıldı. İBB kulislerinde, parka 15 Temmuz Şehitleri bir heykel de dikileceği konuşuluyor.

fatih meydanı giriş Haberi

fatih meydanı giriş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, kentin her geçen gün artan trafik sorununa radikal çözüm yöntemleri bulmak için çalışma başlattı. Londra, Singapur, Stockholm, Milano'daki bölge ücretlendirmesinin uygulamasının İstanbul'da yapılabileceği yerler inceleniyor. Çalışma kapsamında il genelindeki 4 bin kilometrelik yol ağı mercek altına alınacak, trafik sıkışıklığının yoğun olduğu yerler tespit edilecek. Yollardaki sıkışıklığın azaltılmasına yönelik projeler geliştirilecek. 


ÖZEL BÖLGELERE GİRİŞE ÜCRET 

Bu projeler arasında belli bölgelerin ücretlendirilmesi de yer alıyor. Londra, Singapur, Stockholm, Milano'daki bölge ücretlendirmesi uygulaması incelenecek ve İstanbul'da bu uygulamanın yapılabileceği yerler tespit edilecek. Sıkışıklık ücretlendirilmesi denilen yöntemin Tarihi Yarımada, Aksaray, Beşiktaş, Taksim, Bakırköy, Üsküdar, Kadıköy meydanları ve çevresinde uygulanabilmesi için projeler hazırlanacak. İstanbul trafiğinde yoğunluğu arttıran miting, maç ve konser organizasyonları için özel düzenlemeler yapılacak. İstanbul genelinde en büyük 2 miting alanı...