10 / 05 / 2024

fatih portakal murat kurum açıklaması

fatih portakal murat kurum açıklaması

Kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığını soran, sorusu cevaplanmadığı için de CİMER'e başvuran gazeteci Fatih Portakal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a tepki gösterdi...

Asgari ücreti bilen Fatih Portakal'dan emekliye seyyanen zam iddiası!

Asgari ücreti bilen gazetesi Fatih Portakal'dan çok çarpıcı emekli zammı iddiası geldi. Fatih Portakal açıklamasında "Hafta sonu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın seyyanen zam açıklayabileceği iddia ediliyor" diye konuştu.

Gazeteci Fatih Portakal sordu: Bu yıl birikimler nerede değerlendiriliyor? Vatandaş 'tasarrufum yok' dedi!

Altın, dolar ve mevduat faizlerinde yaşanan artışlar yatırımları daha kıymetli hale getirdi. Gazeteci Fatih Portakal, X sosyal medya hesabından '2024 yılının ilk ayında tasarrufunuz varsa nerede değerlendiriyorsunuz?' sorusunu sordu. İşte gelen cevaplar... 

Konut almak isteyenlere anket: Ev alabilecek durumda mısınız?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar, ev sahibi olmak isteyen vatandaşları düşündürüyor. Peki konut almak için şimdi doğru zaman mı? Gazeteci Fatih Portakal, X sosyal medya hesabından konuyla ilgili anket yaptı. İşte ayrıntılar ve vatandaşların yorumları...

Tüm zamları önceden bilen o isim açıkladı: Emekliye seyyanen zam yapılacak!

Tüm zamları önceden bilen gazetesi Fatih Portakal'dan dikkat çeken seyyanen zam açıklaması geldi. İşte Fatih Portakal'ın o açıklamaları...

'İktidardan Önce Açıklıyorum' diyen Gazeteci Fatih Portakal, asgari ücret için rakam verdi!

Gazeteci Fatih Portakal, yaptığı açıklamada 'İktidardan Önce Açıklıyorum' diyerek son zamanlarda gündemden düşmeyen asgari ücret için rakam verdi...

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tifb Yapı İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Özeren, Murat Çat ve Tuğberk Doğruyol ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrete ek zam sonrası gelecek yeni zammı Fatih Portakal açıkladı! Rakamı duyanların ağzı açık kalacak

Asgari ücrete 1 Temmuz'da gelen yüzde 30 zam miktarı çalışanın cebine girmeden ürünlere gelen zamla anında erimeye başladı. Zam furyasına ilk yumurtayla başlandı. İkinci rekor zammın neye geleceğini Faith Portakal açıkladı. Duyanların ağzı açık kalacak!

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Aysan Turistik Hizmetler Ve Otelcilik Anonim Şirketi bugün Fatih'te Murat Sarı, Aysun Yılmaz ve Zehra Sarı Uluç ortaklığında kuruldu.

Yonka Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yonka Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Murat Özdemir tarafından kuruldu.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Murat Ongun'dan Fatih Vatan Caddesi'ndeki araziye ilişkin açıklama!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İçişleri Bakanlığınca el konulan, eski İBB yönetimince satın alınan Fatih Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı araziye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Ersin Ramoğlu'ndan ünlü gazetecilerin evlerine tepki!

Sabah gazetesi yazarı Ersin Ramoğlu bugünkü yazısında Fatih Portakal, Yılmaz Özdil, Soner Yalçın ve Can Dündar'ın evlerini kaleme aldı. İşte Ramoğlu'nun o yazısı...

Fatih Portakal’ın evi için kiremit cezası! 

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal yaptığı açıklamada ''Kaçakçı' diyerek haber yapılan arazimde yıkım gerçekleşti! Ne mi oldu? Kiremit cezası verildi" dedi.

fatih portakal murat kurum açıklaması Haberi

fatih portakal murat kurum açıklaması

FOX TV Ana Haber Sunucusu Fatih Portakal, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a seslendi ve kişisel verilerinin neden bazı gazetelere sızdırıldığına cevap istedi. Ancak cevap alamadı. Bunun üzerine gazeteci son çare olarak dün CİMER’e başvuruda bulunmuştu.

Sözcü'de yer alan habere göre; Portakal, bugün sosyal medyada yeni bir açıklama yaparak Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a tepki gösterdi.

Portakal'ın paylaşımı şu şekilde:

Bir gün @csbgovtr bakanı @murat_kurum la karşılaşırız elbet.O zamana kadar ‘kişisel bilgilerimin nasıl/niye sızdırıldığı' sorusuna cevabı hazır hale gelir umarım. Bu kutsal günlerde diyorum ki, ‘hakkımı helal etmiyorum.' Benden kesinlikle helallik istemeyin, hakkım üzerinizdedir.”

Fatih Portakal kişisel verilerinin sızdırılmasıyla ilgili CİMER'e başvurdu!

Fatih Portakal'dan bakanlık hakkında Emniyet'e suç...