17 / 05 / 2024

Fatih Projesi ihale

Fatih Projesi ihale

Fatih Projesi kapsamında gerçekleştirilen " akıllı tahta " ve " yazıcı " alımı ihalesinde mali kontrol süreci tamamlandı. İmzaların 10 gün içerisinde atılması planlanıyor.

TOKİ Ordu 2023 projesi için yeni ihale tarihi belli oldu! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ordu projesi için yeni ihale tarihi açıklandı. Ordu TOKİ projesinde 112 konut yer alacak.

TOKİ Mardin projesiyle 148 yeni konut geliyor! İhale tarihi belli oldu!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Mardin projesiyle Savur ilçesine 148 yeni konut geliyor. İşte TOKİ Mardin 2023 projesi ihale tarihi...

Kayseri Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale 17 Mart'ta!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 2’nci uygulama etabı için ihale tarihi 17 Mart olarak belirlendi. 

Fatih Projesi meclis gündeminde!

Fatih Projesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Kabukcuoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fatih Projesi'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Fatih Projesi'nin akıbetine ve proje kapsamında yapılan harcamalar meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale tarihi belli oldu!

Yapımı yılan hikayesine dönen Cedit Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi için tarih belli oldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Cedit Mahallesi’ndeki kentsel dönüşüm projesiyle ilgili yıl sonuna kadar ihale düzenleyeceklerini söyledi.

Fatih Projesi meclis gündeminde!

Fatih Projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Koncuk,  konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için iki ayrı ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde kat karşılığı iki ihale yapılacak.

Gebze-Darıca metro hattıyla ilgili 10 soru!

Gebze-Darıca metro hattı projesi ihale süreci ve tamamlanacağı tarih meclis gündemine taşındı. CHP'li Tarhan, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 126 daire, 9 dükkan yapım işi ihale ediliyor!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Kayseri İmar ve İnş. Tic. Anonim Şirketi, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nin birinci etap ikinci kısmına ait bölümünde yer alan 2 blok inşaatın yapım işini 71 milyon 290 bin TL'ye ihale ediyor.

Kayseri Sahabiye Dönüşüm Projesi için iki ayrı ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi’nde iki ayrı ihale yapacaklarını açıkladı.

Rize'nin teleferik projesi ihale aşamasında!

Rize Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, vatandaşlarla bir araya geldi. Yaşanılabilir bir Rize için çalıştıklarını belirten Kasap, bölgedeki teleferik projesinin ihale aşamasına geldiğini duyurdu.

Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'deki sağlıksız yapıları dönüştürmek amacıyla Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi ihale ediliyor..

Fatih Projesi ihale Haberi

Fatih Projesi ihale


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında gerçekleştirilen "akıllı tahta" ve "yazıcı" alımı ihalesinde en düşük teklifi veren şirketlerle 10 gün içerisinde sözleşme imzalanacak.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, FATİH Projesi kapsamında "akıllı tahta" ve "yazıcı" satın alınmasına yönelik ihalede, en düşük teklifleri veren Vestel Elektronik ile OYAK Teknoloji AŞ'nin (OYTEK) tekliflerine yönelik mali kontrol süreci tamamlandı.


Buna göre, ihalede en düşük teklifleri veren iki şirketi sözleşme imzalamaya davet edecek Bakanlığın, Vestel ve OYTEK ile 10 gün içerisinde sözleşme imzalaması bekleniyor.


Proje kapsamında 2015 yılı sonuna kadar bütün ortaokul ve lise sınıflarına etkileşimli tahtaların kurulması hedefleniyor. Bugüne kadar toplam 62 bin 800  tabet bilgisayar dağıtımı yapılırken, meslek liseleri dışındaki diğer liselerin 9. sınıfında okuyan öğrencilerin tamamına...