16 / 05 / 2024

Fatih Projesinde imzalar atıldı mı

Fatih Projesinde imzalar atıldı mı

Fatih Projesi kapsamında gerçekleştirilen " akıllı tahta " ve " yazıcı " alımı ihalesinde mali kontrol süreci tamamlandı. İmzaların 10 gün içerisinde atılması planlanıyor.

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri 1. Etap'ın imzaları atıldı!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde çalışmalar tam gaz devam ediyor. Yenişehir Evleri 1. Etap'ın imzaları atıldı. İşte ayrıntılar...

MHR GYO Ataşehir kentsel dönüşüm projesinde son dakika gelişmesi! İmzalar atıldı!

MHR Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ataşehir kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesi paylaştı. İşte MHR GYO Ataşehir projesinde son durum...

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri'nde yeni imzalar: 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım sözleşmeleri tamam!

THY- Emlak Konut GYO Yenişehir Evleri projesinde adım adım ilerleniyor. Proje kapsamındaki 3. Etap 5. Kısım ve 3. Etap 10. Kısım için imzalar atıldı. İşte ayrıntılar...

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk ring metro hattı 'Çayyolu-Sincan' projesi için düğmeye bastı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentte raylı sistem ağını genişletecek projelere tam gaz devam ediyor. Bu kapsamda kentin ilk ring metro hattı olan Çayyolu-Sincan' metro projesinde imzalar atıldı.

Sultan Fatih Konakları'nda 0,69 faizle 120 ay vade imkanı!

CNR Çınar Yapı tarafından hayata geçirilen Sultan Fatih Konakları'nda 0,69 faizle 120 ay vade imkanı sağlanıyor. Sultan Fatih Konakları projesinde 2+1, 3+1, 4+2 ve 5+2 dubleks daireler yer alıyor.

Fer Yapı İzmir Urla projesinde imzalar atıldı!

Fer Yapı bağlı ortaklığı Fer Yapı, İzmir Urla projesi için Fer Yapı ile arsa sahipleri ile Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat sözleşmesi imzaladı...

İzmir Örnekköy 4. Etap kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

İzmir Örnekköy'de alt yapı çalışmaları devam kentsel dönüşüm projesinin dördüncü etabı için S.S. İş İnsanları Örnekköy Konut Yapı Kooperatifi ile sözleşme imzalandı. İmza töreni İZBETON merkez şantiyesinde yapıldı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3470/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Egemen İnş. ve Tic. A.Ş. - Okyanus Enerji Üretim İnşaat ile 4 Ocak 2022 tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3464/1 Parsel İnşaatı İle Park Düzenleme İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Mustafa Ekşi İnş. - Aydur Yapı A.Ş. İş Ortaklığı ile 27 Aralık tarihinde imzalandı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe kentsel dönüşüm projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3461/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, yüklenici Kuzu Toplu Konut İnş. A.Ş. ile 12 Kasım 2021 tarihinde imzalandı.

Kayseri Oruçreis kentsel dönüşüm için imzalar atılmaya başladı!

Kayseri Oruçreis Mahallesi'nde hayata geçirilecek kentsel dönüşüm projesinde hak sahipleri ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, arasında imzalar atılmaya başladı. 

Emlak Konut GYO Fikirtepe projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 3455/1 Parsel İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Torkam İnş. ve Yatırım A.Ş. ile 5 Temmuz 2021 tarihinde imzalandı.

İzmit Cedit'te kentsel dönüşüm için imzalar atılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından İzmit Cedit'te hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesinde ilk imzalar atılmaya başladı. Kentsel dönüşüm ile 1105 konut inşa edilecek.

Fatih Projesinde imzalar atıldı mı Haberi

Fatih Projesinde imzalar atıldı mı


Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığınca Fırsatları Artırma Teknolojiyi İyileştirme Hareketi (FATİH) Projesi kapsamında gerçekleştirilen "akıllı tahta" ve "yazıcı" alımı ihalesinde en düşük teklifi veren şirketlerle 10 gün içerisinde sözleşme imzalanacak.


AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, FATİH Projesi kapsamında "akıllı tahta" ve "yazıcı" satın alınmasına yönelik ihalede, en düşük teklifleri veren Vestel Elektronik ile OYAK Teknoloji AŞ'nin (OYTEK) tekliflerine yönelik mali kontrol süreci tamamlandı.


Buna göre, ihalede en düşük teklifleri veren iki şirketi sözleşme imzalamaya davet edecek Bakanlığın, Vestel ve OYTEK ile 10 gün içerisinde sözleşme imzalaması bekleniyor.


Proje kapsamında 2015 yılı sonuna kadar bütün ortaokul ve lise sınıflarına etkileşimli tahtaların kurulması hedefleniyor. Bugüne kadar toplam 62 bin 800  tabet bilgisayar dağıtımı yapılırken, meslek liseleri dışındaki diğer liselerin 9. sınıfında okuyan öğrencilerin tamamına...