03 / 05 / 2024

fatih satılık bina ihaleleri

fatih satılık bina ihaleleri

İstanbul 10. İcra Dairesi,İstanbul ilinin, Fatih ilçesinde bulunan binayı satışa çıkardı. Söz konusu binanın toplam satış bedeli 4 milyon 265 bin 835 TL olarak belirlendi.

4 ildeki bina, arsa ve araziler yüzde 20 indirimle satılıyor! Milli Emlak satılık Mayıs 2024! 

Milli Emlak, 4 şehirdeki 36 adet gayrimenkulü satıyor. Söz konusu gayrimenkuller arasında bina, arsa ve araziler yer alıyor. İşte Milli Emlak satılık Mayıs 2024...

Beykoz'da satılık ve kiralık ev getirene altın hediye!

Beykoz'da senelerdir faaliyet gösteren Fatih Emlak, Beykoz'da konut stoğunun yetersiz olması sebebiyle satılık daire getirene cumhuriyet altını, kiralık daire getirene çeyrek altın vereceğini açıkladı.

Konya'da 6.7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

Konya'nın Selçuklı ilçesinde bulunan 4 bloklu bina icradan satılıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon 777 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Menderes'te 3,2 milyon TL'ye satılık bina!

İzmir Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde yer alan Prefabrik Fabrika idari bina TC Menderes İcra Dairesi tarafından satılıyor. Satışa konu olan taşınmazın satış bedeli 3 milyon 200 bin TL.

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı satılık hastane binası arıyor!

Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Vakfı, amacına ve hizmet konularına yönelik çalışmalarını sürdürebileceği TİSK Mikrocerrahi ve Rekonstrüksiyon Eğitim, Araştırma ve Uygulama Hastanesi kurmak üzere, kiralık veya satılık bina arıyor.

5. Levent Torunlar GYO satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare arsa üzerine yayılıyor. 5. Levent Torunlar GYO satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Kuzeybatı Gayrimenkul İstanbul'da satılık arsa arıyor!

Kuzeybatı Gayrimenkul, okul yatırımı yapmak isteyen bir müşterisi için İstanbul 'da satılık arsa ya da özel imalat kiralık bina arıyor.

Zeytinburnu'nda icradan 6.8 milyon TL'ye satılık bina!

Zeytinburnu'nda bulunan 5 katlı bina ve Bakırköy Atlas Konakları'nda yer alan 2 daire, Bakırköy 18. İcra Dairesi tarafından açık artırma usulüyle satılıyor.

Alibeyköy 5. Levent satılık konut!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje 516 bin metrekare inşaat alanında yükseliyor. Alibeyköy 5. Levent satılık konut tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekte tasarlandı.

Torunlar GYO 5. Levent satılık ev!

Toplam 516 bin metrekare inşaat alanında yükselen proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Torunlar GYO 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

KİPTAŞ 5. Levent satılık ev!

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre kadar uzaklıkta bulunan proje KİPTAŞ ve Torunlar GYO imzası taşıyor. KİPTAŞ 5. Levent satılık ev tipleri 1+1'den başlıyor 4+1'e kadar yükseliyor.

Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire!

Proje Boğaziçi Köprüsü' ne ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne bağlanan ana akstada yer alıyor. Sinpaş Liva Turkuaz satılık daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor.

Aydın'da 5 milyon TL'ye satılık bina!

Aydın İli OvaKöyü'nde yer alan 10 yıllık bina, Yedieylül Sosyal Güvenlik Merkezi tarafından 7 Mayıs 2015 günü saat 10:20 ile 10:30 arası ihale ediliyor.

fatih satılık bina ihaleleri Haberi

fatih satılık bina ihaleleri

T.C. İSTANBUL 10. İCRA DAİRESİ 2015/582 ESAS 
TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI 


Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, adedi, önemli özellikleri : 


TAŞINMAZIN

Tapu Kaydı: İstanbul ili, Fatih ilçesi, Hacı Evhattin Mahallesi, 1288 ada, 25 parsel, 455,79 m2 yüzölçümlü, arsa nitelikli taşınmazın tamamı.


Özellikleri : Satışa konu taşınmaz, tapunun İstanbul ili, Fatih ilçesi, Hacı Evhattin Mahallesi, 1288 ada, 25 parselinde kayıtlı taşınmazı olup, adres olarak Fatih İlçesi, Yedikule Mahallesi, Hacı Evhaddin Caddesi üzerinde, 65 dış kapı no.lu bina, Rumeli Türkleri Kültür ve Dayanışma Vakfı adresinde yer almaktadır. Yerinde yapılan incelemede; 455,79 m2 yüzölçümlü parsel üzerine inşa edilen bina bodrum kat+ zemin kat+ 3 normal kal+ çatı kattan oluşmaktadır. Binanın çatı katı tam kat halinde inşa edilmiştir. Binada kat irtifakı ya da kat mülkiyeti tesis...