27 / 04 / 2024

Fatih Yılmazer cinayeti

Fatih Yılmazer cinayeti

Bolu’nun Mengen İlçesi’nde TOKİ konutlarını yapan müteahhit firmanın sahibi Ersin K., parasını isteyen birlikte çalıştığı taşeron firma sahibi 24 yaşındaki Fatih Yılmazer’i çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü.

Çimento sektöründe yeşil dönüşüm için 2 milyar dolar yatırım gerekli!

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik ve TÜRKÇİMENTO Başkan Yardımcısı Nihat Özdemir çimento sektörü ile ilgili son gelişmeleri paylaşarak önemli açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amanos Petrokimya İnşaat Ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 20 milyon TL sermaye bedeli ile Hüseyin Yılmazer tarafından kuruldu.

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Yücelik: Uluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman önceliğimiz!

TÜRKÇİMENTO Anadolu Buluşmaları’nın yedincisi Elazığ’da yapıldı. TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik,  Türk çimento sektörüne ilişkin güncel bilgileri paylaşarak, Uuluslararası standartlara uygun çimento üretimi her zaman öncelikleri olduğunu belirtti.

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dr Fatih Yıldız Asthetıc Sağlık Ve Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Türk çimento sektörünün üretim kapasitesi 119 milyon tona ulaştı!

Türkiye Çimento Sanayicileri Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Yücelik, yaptığı açıklamada sektör olarak 2022 rakamlarıyla dünyanın 5. büyük, Avrupa'nın ise lider üreticisi olduklarını söyleyerek, "119 milyon tonluk üretim kapasitesiyle Türkiye ve dünyaya yeteriz." diye konuştu.

Çimento sektörünün kapasitesi yeterli mi? Depremden bölgesindeki yeni konutlarda çimento sıkıntısı beklenmiyor!

Türkçimento Başkanı Fatih Yücelik, depremlerin yaşandığı bölgelerde yapımına başlanacak konutlar için sektörün kapasitesinin yeterli olduğuna dikkat çekti. İşte Fatih Yüceli'in o açıklamaları...

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Üçyıldız İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Yıldız tarafından kuruldu.

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Kuruldu!

Ciamento Uluslararası İlişkiler Ajansı Anonim Şirketi Bakırköy'd e Meryem Yılmazer Hıyto tarafından kuruldu.

İsfa İnşaat Reklam Gıda İhracat Ve İthalat Limited Şirketi kuruldu!

İsfa İnşaat Reklam Gıda İhracat Ve İthalat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Fatih Yılmaz ve İsmail Meşe ortaklığında kuruldu.

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safir Plus Yapı Market Elektrik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Duhan Yılmazer tarafından kuruldu.

Yörük Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yörük Global İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Fatih Yörük tarafından kuruldu.

Merih Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merih Grup Proje Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Yüksel tarafından kuruldu.

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ffkh İnşaat Yatırım Dış Ticaret Limited Şirketi Esenler'de Anss Ibrahım M. Abdelrahım, Fathelrahman H. M. Elkhursanı, Fatih Yıldız, Ibrahım Malık B. Mohammed ve Khubaıb F.H. ortaklığında kuruldu.

Fatih Yılmazer cinayeti Haberi

Fatih Yılmazer cinayeti

Bolu’nun Mengen İlçesi’nde TOKİ konutlarını yapan müteahhit firmanın sahibi Ersin K., parasını isteyen birlikte çalıştığı taşeron firma sahibi 24 yaşındaki Fatih Yılmazer’i çıkan tartışmada bıçaklayarak öldürdü. Yılmazer’in yanında çalışan işçiler, gözaltına alınan Ersin K.’nın otomobilinin camlarını taş ve sopalarla kırdı.


Olay, saat 13.30 sıralarında Türkbeyli Mahallesi Sadık Uğur Caddesi’nde meydana geldi. İlçede TOKİ konutlarını yapan firmanın sahibi Ersin K., konutların su tesisatlarını yapan taşeron firmanın sahibi Fatih Yılmazer ile karşılaştı. Fatih Yılmazer, iddiaya göre Ersin K.’dan borcunu ödemesini istedi. Çıkan tartışma kavgaya döndü. Kavgaya, iki firmada çalışan işçiler de dahil oldu. Ersin K., kavga sırasında Fatih Yılmazer’i göğsünden bıçakladı. Ambulansla Mengen Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Fatih Yılmazer, yapılan müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.


İŞÇİLER ARACINA SALDIRDI

Kavgada aldığı darbelerle hafif yaralanan Ersin K., hastanedeki...