05 / 05 / 2024

fatih yol yenileme çalışmaları

fatih yol yenileme çalışmaları

Sulukule Hatice Sultan ve Neslişah Mahallelerinde bulunan toplam 18 adet cadde ve sokakta yol ve kaldırımlar Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, bölgenin tarihi dokusu bozulmadan yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu.

İstanbullulara kötü haber! Megakentin göbeğindeki o yol 15 gün kapatılacak! İşte ayrıntılar... 

İstanbullulara kötü haber geldi. Megakentin göbeğinde İSKİ tarafından başlatılan içme suyu hattı yenileme çalışması nedeniyle o yol 15 gün kapalı kalacak. İşte ayrıntılar...

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayka Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Karakaş ve Selahattin Ayçin ortaklığında kuruldu.

Fatih Kalenderhane Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Fatih ilçesi, Kalenderhane Mahallesi, 960 ada içi kadastral boşluk alan ve 961 adanın bir kısmı ile Hocagıyasettin Mahallesi, 513 adanın bir kısmı ve 562 adanın tamamı Yenileme Avan Projelere ilişkin 1/5000 ölçekli 25.09.2020 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım İmar Planı tadilatı askıya çıktı.

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi kuruldu!

Estaş Taahhüt İnşaat Yapı Yol Bakım Tarım Ve Hayvancılık Limited Şirketi bugün Fatih'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Muhammer Ahmet Yıldız ve Saliha Yıldız ortaklığında kuruldu.

Fatih'te hazineye ait taşınmaz belediyeye devredilecek!

Fatih ilçesi, Şehsuvarbey Mahallesi'nde bulunan yenileme alanı kapsamına giren mülkiyeti Hazineye ait taşınmaz bedelsiz olarak Fatih Belediye Başkanlığına devredilecek.

Fatih Süleymaniye Yenileme Alanı 2. Bölge imar planı tadilatı askıda!

Fatih İlçesi, Süleymaniye Yenileme Alanı 2. Bölge 962 ada, Avan tadilat Projesi'ne ilişkin 1/1000 ölçekli Koruma Amaçlı Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Eyüpsultan Yol ve Kavşak Projesi imar planı tadilatı askıda!

Eyüpsultan İlçesi, Güzeltepe Mahallesi, Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ile Fatih Sultan Mehmet Bulvarı Kesişimi Yol ve Kavşak Projesi'ne ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıda...

Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik cephe yenileme çalışması!

İstanbul Fatih’te 5 milyon 67 bin TL’lik bina cephesi yenileme maliyetinin 1 milyon 875 bin TL’si İstanbul Büyükşehir Belediyesi bütçesinden, 3 milyon TL’si Fatih Belediyesi’nden, geri kalanı ise vatandaşın cebinden çıkacak.

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında düşüşe yol açtı!

Dönüşüm beklentisi yenileme pazarında da düşüşlere yol açtı. 10 yıl önce 12 milyar dolar olan pazar bugün 6 milyar dolara kadar geriledi.

Ayvansaray Kentsel Yenileme Projesi’nde sona yaklaşıldı!

Fatih Belediyesi’nin 2006 yılında projelendirme çalışmalarını başlattığı Ayvansaray Kentsel Yenileme Projesi’nde sona yaklaşılıyor.

Üsküdar'ın yolları yenileniyor!

Üsküdar Belediyesi, daha rahat bir kent yaşamı amacıyla bazı mahallesi ve caddelerde yol yenileme çalışmaları yürütüyor...

Başiskele Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları başladı!

Başiskele ilçesinde Yeşilyurt ve Fatih mahallelerinde yol genişletme ve asfaltlama çalışmaları başlatıldı.

Fatsa'da kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Ordu’nun Fatsa ilçesine bağlı Sefaköy Mahallesi’nin ana yol olarak kullandığı Fatsa-Aybastı-Reşadiye yolunda kent yenileme çalışmalara başladı.

fatih yol yenileme çalışmaları Haberi

fatih yol yenileme çalışmaları


Türkiyenin örnek kentsel dönüşüm projesi olan ve Sulukule olarak anılan Hatice Sultan ve Neslişah Mahallelerinde bulunan toplam 18 adet cadde ve sokakta yol ve kaldırımlar Fatih Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, bölgenin tarihi dokusu bozulmadan yenilenerek vatandaşların hizmetine sunuldu. Kaldırımlarda konfora uygun özel asfalt kullanılmakla birlikte, yollarda doğal granit parke taşları kullanıldı.




Fatih...