02 / 05 / 2024

Fatma Mermer

Fatma Mermer

Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi, Yücel Mermer, Zahide Arman, Fatma Mermer, Yasemin Mermer, İlkay Şeremetli tarafından 112 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

EMS Yatırım Geliştirme İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

EMS Yatırım Geliştirme İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi; 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. Firma ortakları; İbrahim Emre Mermer, Ahmet Murat Mermer, Fatma Mermer, Gürkan Işık ve Hayrettin Mermer

Kırşehir Fatma Muzaffer Mermer Kız Lisesi yıkılacak mı?

Yıkılmayı bekleyen Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi kaderine terk edildi. Kırşehir’de Ahi Evran Mahallesi’nde bulunan ve halen boş olan Fatma Muzaffer Mermer Kız Meslek Lisesi binası yıkılacağı günü bekliyor.

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dinamik Granit Mermer Madencilik Nakliyat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Garipşah Tunçer tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık 2014 tarihinde kuruldu.

Marmara Granit ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi açıldı!

Marmara Granit ve Mermer Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir Şubesi, Kamil Hasan Alpay, Bilal Eryılmaz tarafından 2 milyon 800 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Muğla Fatma RES için imar planı askıya çıktı!

Muğla Menteşe İlçesi, Yılanlı Mevkiinde yapılacak olan Fatma Rüzgar Enerji Santrali Amaçlı hazırlanan 1/5000 ölçekli nazım ve 1/1000 ölçekli uygulama imar planı bugün askıya çıktı....

Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi açıldı!

Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi, Yücel Mermer, Zahide Arman, Fatma Mermer, Yasemin Mermer, İlkay Şeremetli tarafından 112 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Temmer Mermer 2015'te yüzde 5'lik büyüme hedefliyor!

Bilecik'te ilk ocak yatırımlarıyla sektöre giren Temmer Mermer, Afyon'da 107 bin metrekare açık, 42 bin kapalı alana sahip fabrikasıyla dünyanın 40 ülkesine Türk mermeri gönderiyor.

Fatma Şahin: 2023'te Avrupa'nın kültür başkenti olacağız!

Fatma Şahin, ''2023 yılı geldiğinde eğitimi, kentsel planlama konularında ki sorunlarını çözmüş, sağlık hizmetleri sektöründe öncü ve Avrupa'nın Kültür Başkenti olmuş bir Gaziantep görüyorum'' dedi.

Fatma Toru: Meram'ın yüzde 40'ında imar planı yaptık!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru 30 Mart yerel seçimlerinden sonra Meram'ın temel sorunlarına neşter vurmak üzere imar planlarında yoğun bir revizyon çalışması yaptıklanna dikkat çekti.

Fatma Toru İstanbul'da kentsel dönüşümü anlattı!

Fatma Toru İstanbul'da kentsel dönüşümü anlattı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, İstanbul'da kentsel dönüşümü anlattı stanbul'da "Yerinde Dönüşüm Yaşanabilir Kentler" konulu 2. Kentsel Dönüşüm Zirvesi gerçekleştirildi.

Çinliler mermer ocağı bırakmadı!

Batı Akdeniz İhracatçılar Birliği Başkanı Mustafa Satıcı, Antalya, Burdur ve Isparta’da 86 mermer ocağının Çinliler tarafından alındığını söyledi. Bölgeden 100’e yakın ülkeye mermer ihracatı yapılıyor.

86 mermer ocağı Çinlilierin oldu!

BATI Akdeniz İhracatçılar Birliği (BAİB) Başkanı Mustafa Satıcı, mermer ocakları nedeniyle ormanlık alanlarda açılan ve ağaçların kesilmesiyle oluşan görsel kirliliği, kendilerinin de arzu etmediklerini söyledi.

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değişim Mermer Mobilya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aziz Kurt tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 15 Aralık 2014 tarihinde Kartal, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Muğla'dan 37 ülkeye mermer ihraç ediliyor!

Türkiye üretiminin yüzde 20'sinin gerçekleştirildiği Muğla'dan 37 ülkeye mermer ihraç ediliyor. Dünyanın en zengin doğal taş oluşumlarının bulunduğu Alp kuşağında yer alan Türkiye, çok çeşitli ve büyük miktarda mermer rezervine sahip...

Fatma Mermer Haberi

Fatma Mermer

Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi, Yücel Mermer, Zahide Arman, Fatma Mermer, Yasemin Mermer, İlkay Şeremetli tarafından 112 bin TL'lik sermaye ile 25 Aralık'ta kuruldu. 


Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi iş konusu; Otel vb. konaklama yerlerinin faaliyetleri (günlük temizlik ve yatak yapma hizmeti sağlanan yerlerin faaliyetleri) (kendi müşterilerine restoran hizmeti vermeyenler ile devre mülkler hariç) 


Mermerler Yapı Otomotiv Ticaret Anonim Şirketi Şişli İstanbul Şubesi adres: Şişli, Merkez Mahallesi, Nakliye Elgün Sokak,...