29 / 04 / 2024

Fatma Toru kentsel dönüşüm projesi

Fatma Toru kentsel dönüşüm projesi

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ‘Mahallemizde Başkan Var’ sloganıyla vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Başkan Toru, kentsel dönüşüm projesinin bölgeyi baştan aşağı değiştireceğini ifade etti.

Fatma Şahin: Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Gaziantep'te gerçekleştirilecek eğitim, yatırım, ihracat, sanayi ve teknoloji atılımlardan bahsetti. Şahin, ''Kentsel rekabeti yönetmemiz lazım'' diye konuştu.

Fatma Kaplan'dan Cedit kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

İzmit Belediyesi'nin 207 milyon 749 bin 549 lira borcu olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan "Yakında Cedit’teki kentsel dönüşümde neler olduğunu hep birlikte göreceğiz" dedi.

Fatma Toru: Meram dönüşümle değişti!

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, 4 yıl önce başladıkları projelerin büyük bir kısmının bu yıl içinde tamamlanarak hizmete girdiğini söyledi. Toru, yatırımlarla Meram'ın bambaşka bir çehreye büründüğünü anlattı.

Meram’ın konut hamleleri yüzleri güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, “Projelerimizle, sadece konut değil yaşam alanları ile Konya ve ülkemiz için artı değerler üretiyoruz” diye açıklama yaptı.

Meram'daki konut hamleleri vatandaşın yüzünü güldürdü!

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Konya’nın merkez Meram İlçe Belediyesi tarafından hayata geçirilen konut hamlelerinin, vatandaşların yüzünü güldürdüğünü söyledi.

Konya Meram'ın yeni merkezi yıl sonunda açılacak!

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Hatıp Caddesi üzerinde inşa edilen komplekste incelemelerde bulundu. Projenin yıl sonunda tamamlanması hedefleniyor. 

Meram'daki cami inşaatı hızla sürüyor!

Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, Dede Korkut Mahallesi'ndeki Şehit Erol Olçok Parkı içerisinde vatandaşların talebi üzerine inşa edilen cami inşaatını gezdi..

Konya Meram'da 100 yıl konuşulacak dönüşüm!

Konya Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Şükran Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin detaylarını paylaştı. Toru, ''Önümüzdeki 100 yıl boyunca konuşulacak bir dönüşümdür" diye konuştu.

Konya'da kentsel dönüşüm projeleri tam gaz!

Konya'da Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Larende Yokuşu'nda yıkımlar başladı. Meram Belediye Başkanı Fatma Toru kentsel dönüşüm projelerini yerinde inceledi.

Kentsel dönüşümde itiraz yolları ve iptal davaları!

Avukat Fatma Dilşad Yelken "Kentsel dönüşümde itiraz yolları ve iptal davaları" konusunu www.emlakkulisi.com okurları için kaleme aldı. İşte Av. Fatma Dilşad Yelken'in o yazısı..

Konya Şükran Mahallesi’nde kentsel dönüşüm tamamlanıyor!

Konya Meram'da yapımı süren kentsel dönüşüm projesi Belediye Başkanı Fatma Toru tarafından incelendi. Toru, yıkım, uzlaşma süreçlerinin sona yaklaştığını belirtti.

Konya Meram'da kentsel dönüşüm hız kesmiyor!

Konya Meram'daki kentsel dönüşüm projelerinden bahseden Belediye Başkanı Fatma Toru, yatırımları ve projeleri anlattı. Toru, Şükran Mahallesi'nde dönüşüm içinde olduklarını belirtti.

Konya Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temeli atıldı!

Konya Meram Belediyesi, Dutlu Koruluğu Sosyal Tesisi'nin temelini attı. Belediye Başkanı Fatma Toru tesisin ihalesinin 17 Aralık 2017'de tamamlanacağını söyledi.

Fatma Toru kentsel dönüşüm projesi Haberi

Fatma Toru kentsel dönüşüm projesi

‘Yerinde Tespit, Yerinde Çözüm’ sloganıyla çalışmalarına yön veren Meram Belediyesi’nde Başkan Fatma Toru, ilçe genelindeki mahallelere konuk olarak vatandaşların taleplerini dinlemeye devam ediyor. Uluırmak Ali Hoca, Uluırmak Saka, Dr. Ziya Barlas ve Zafer Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Toru, bir buçuk yıllık görev süresi boyunca yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.


‘MERAM NÜFUSUNUN YARISINI KAPSIYOR’

Adaylık sürecinde söz verdiği gibi mahalle toplantılarını gerçekleştirdiklerini ifade ederek sözlerine başlayan Başkan Toru, ‘Göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli hemşehrilerimizle bir araya gelmeye gayret gösteriyoruz. Oluşturduğumuz ekiple beraber eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Özellikle imar çalışmaları ve kentsel dönüşüm yapacağımız alanlarla ilgili ciddi bir planlama yürüttük. Meram’da planlı yapılaşma adına büyük sorunlar göze çarpıyor. Kaçak ve düzensiz yapılardan dolayı bazı bölgelerdeki yatırımlar yetersiz kalıyor. İmardaki sorunlar nedeniyle...