23 / 07 / 2024

Fatma Tuncay Dülger

Fatma Tuncay Dülger

İlkser İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Senem Taştan, Fatma Tuncay Dülger tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Kartal, Orhantepe Mahallesi'nde kuruldu

Bademkaya Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Bademkaya Gayrimenkul Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 7 milyon 559 bin 275 TL sermaye bedeli ile Mahmut Dönmez, Atilla Yılmaz ve Tuncay Dönmez ortaklığında kuruldu.

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdu İnşaat Makina Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 700 bin TL sermaye bedeli ile Ertunç Dülger tarafından kuruldu.

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Buıld And Manage Gayrimenkul Yönetimi Pazarlama Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Dülger tarafından kuruldu.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Dülger Kimdir? Mehmet Dülger nerelidir?

Mehmet Dülger kimdir? Mehmet Dülger’in mesleği nedir? Mehmet Dülger hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Fatma Varank'tan düşük faizli konut kredisi sinyali!

Konut alımlarında tekrar düşük faizli kredi imkanı sağlanması yönündeki taleple ilgili konuşan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank, "Pandemi sonrası, yaz aylarında piyasaların rahatladığı bir süreçte yeniden ortak bir çalışma değerlendirilebilir" dedi.

Fatma Varank: İnşaat sektöründe dünya ikincisiyiz!

Gayrimenkul projelerinin yarıştığı Sign of the City Awards etkinliğinin ödül töreninde konuşma yapan Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Fatma Varank ülke ekonomisini kalkındıran en önemli unsurun gayrimenkul ve inşaat sektörü olduğunu ifade etti...

Fatma Gül Çevik, Pera GYO'nun yeni genel müdürü oldu!

Pera GYO Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Ayşegül Bensel'in Yönetim Kurulu'ndaki görevleri saklı kalmak üzere yalnızca Genel Müdürlük görevinden ayrılması nedeniyle yerine şirketin Proje Müdürü Fatma Gül Çevik genel müdür olarak atandı...

Banket İnşaat Orman Ürünleri Kimya ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Banket İnşaat Orman Ürünleri Kimya ve Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Osman Dülger tarafından kuruldu.

Fatma Kaplan'dan Cedit kentsel dönüşüm projesi açıklaması!

İzmit Belediyesi'nin 207 milyon 749 bin 549 lira borcu olduğunu söyleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan "Yakında Cedit’teki kentsel dönüşümde neler olduğunu hep birlikte göreceğiz" dedi.

Tuncay Yıldırım: Konut kredi faizleri düşmeli!

Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, ekonominin lokomotifi olan inşaat sektöründe vergi indirimlerinin kalıcı hale getirilmesini, konut kredi faizlerinin düşmesi gerektiğini söyledi.

Gaziantep Büyükşehir'den 39 adet spor alanı!

Yatırımlarına tam gaz devam eden Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde, kente 39 adet spor alanı inşa edildi.

Gaziantep'te Türkiye'ye model konut projeleri inşa ediliyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin döneminde gerek içme suyu, gerek konut, gerekse de ulaşım alanında Türkiye’ye model projeler hayata geçirildiğini söyledi. 

Fatma Tuncay Dülger Haberi

Fatma Tuncay Dülger
İlkser İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Senem Taştan, Fatma Tuncay Dülger tarafından 400 bin TL'lik sermaye ile 5 Haziran'da kuruldu. İlkser İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi'nin sermayesinin 200 bin TL'si Senem Taştan'a ve 200 bin TL'si ise Fatma Tuncay Dülger'e ait. 


İlkser İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1. Her türlü inşaat taahhüt işleri, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa varsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil...