01 / 05 / 2024

Fatsa Huzurevi açıldı mı

Fatsa Huzurevi açıldı mı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı tamamlanarak Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına devredilen Fatsa Huzurevini ziyaret etti. 

Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'u tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, yaptığı açıklamada Fatsa Huzurevi'nin yüzde 99'unun tamamlandığını söyledi.

Fatsa Huzurevi'nin ihalesi yapıldı!

Yatırımlara son sürat devam ettiklerini belirten Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz Fatsa Huzurevi Projesi’nin ihalesinin yapıldığını söyledi.

İnegöl Fatma Göztepe Huzurevi açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından İnegöl'de inşa edilen Fatma Göztepe Huzurevi ve Aş Evi açıldı. Açılışa, İçişleri eski Bakanı ve AK Parti Bursa Milletvekili Efkan Ala katıldı.

Nilüfer Belediyesi Huzurevi hizmete açıldı!

Nilüfer Belediyesi’nin, hayırsever Altınmakas ailesinin katkılarıyla yaptığı Nilüfer Belediyesi İnci ve Taner Altınmakas Huzurevi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Fatsa Beyaz İnşaat Gıda Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Fatsa Beyaz İnşaat Gıda Tarım Ürünleri İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Filiz Kaçak Şube Müdürlüğü'nde 500 bin TL sermaye ile 4 Nisan'da Kadıköy, Bostancı Mahallesi, Vukela Caddesi'nde açıldı.

Ordu Fatsa KETEM açıldı!

Dumlupınar Mahallesi Reşadiye Caddesi Aydemirler İş Hanı’nda bulunan Fatsa Toplum Sağlığı Merkezi KETEM Birimi açıldı.

Tavşancıl Huzurevi tekrar hizmete açıldı!

İMES Organize Sanayi Bölgesi tarafından yenilenen Tavşancıl Huzurevi, yeniden hizmete açıldı. Programa katılan Vali Güzeloğlu katkılarından dolayı Süheyl Erboz’a teşekkür etti.

Ilgaz'da yaşlı bakımevi hizmete açıldı!

Çankırı’nın Ilgaz İlçesi’nde iki yıl önce açılan Hacı Mustafa Akbak huzurevi’nde yaşlılara daha iyi hizmet vermek amacıyla huzurevi bünyesinde yaşlı bakımevi hizmete açıldı.

Ordu Fatsa'da Havva Hatun Camisi açıldı!

Ordu’nun Fatsa ilçesi Kurtuluş Mahallesi bilkent Sitesi yanına Koç ailesi tarafından bağışlanan arsaya yapılan Havva Hatun Camisi kılınan cuma namazı ile ibadete açıldı.

Seramiksan yeni bayisi Tunçek İnşaat'ın mağazası Fatsa'da açıldı!

Türk seramik sektörünün yenilikçi markası Seramiksan’ın bayi ağı genişlemeye devam ediyor. Seramiksan’ın Fatsa’da faaliyet gösteren bayilerinden Tunçek İnşaat, yeni showroomu ile Fatsalılara hizmet etmeyi sürdürecek.

Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi hizmete açıldı!

Yenimahalle Belediyesi tarafından huzurevi anlayışına yeni bir boyut kazandırmak amacıyla inşa edilen Ihlamur Konağı Yaşlı Yaşam Merkezi hizmete açıldı. Açılışa Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar katıldı...

Altındağ Gicik Huzurevi açıldı!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Altındağ Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Gicik Huzurevi'nin açılışını yaptı. Bakan İslam, bakanlığın yaşlılara, çocuklara, yoksullara, kadınlara, şehit ve gazilere kol kanat gerdiğini belirtti...

Ordu'nun ilk Bimeks'i Fatsa'da açıldı!

Tüm yurda teknolojiyi iyi fiyatla götüreceğiz diyen Bimeks, Karadeniz sahilindeki Ordu'nun güzel ilçesi Fatsa'ya 58. Mağazasını açtı.

Fatsa Huzurevi açıldı mı Haberi

Fatsa Huzurevi açıldı mı

Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Başkan Engin Tekintaş, “Fatsa ilçemizde yaşlılarımızın ihtiyaçlarına cevap verecek çok özel ve sosyal bir mekân hayata geçirildi” şeklinde konuştu.

 “FATSA’DA ÇOK ÖZEL VE SOSYAL BİR TESİS HAYATA GEÇİRDİK” 

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yaşlıların ihtiyaçlarını karşılamak için yapılan “Fatsa Huzurevi Projesi”ni denetleyen Başkan Tekintaş, “Modern ve özel bir sosyal tesisi Fatsa ilçemizde hayata geçirdik. Aslen büyüklerimizin ailesinin yanında vaktini geçirmesini isteriz. Ancak zorunluluklar, ihtiyaçlar ya da mecburiyetler ister istemez bu özellikteki sosyal yapıların ortaya çıkmasına neden oluyor. Bu anlamda Fatsa Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve bizim tarafımızdan devam ettirilen “Fatsa Huzurevi Projesi”ni tamamladık. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na devir işlemleri gerçekleştirildi. İnşallah en kısa sürede bakanlığımızla birlikte burayı hizmete açacağız. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum...