06 / 05 / 2024

faturaları düşürmenin yolu

faturaları düşürmenin yolu

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, binalarda doğru ısı yalıtımının, gerek doğalgaz gerek ise elektrik faturalarında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını söyledi.

Trakya Cam faturaları düşürmenin yolunu anlattı!

Etkinlik kapsamında katılımcılar ayrıca, standart çift camlara göre camdan kaynaklanan ısı kayıplarında % 50 güneş kontorolünde %40 daha avantajlı olan Isıcam Konfor’un sağladığı ısı ve güneş kontrolünü test etme fırsatı buldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Kalkınma Yolu mesajı: ‘Yeni bir dünya inşa ederiz’

New York’ta Concordia Zirvesi’e katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye-Irak Kalkınma Yolu Projesi konusunda kararlı olduklarını söyledi. Erdoğan, "Atacağımız böyle bir adımla yeni bir dünyayı inşa etme fırsatını bulacağız" şeklinde konuştu.

Basın Ekspres Yolu yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor!

Gayrimenkulde 2006-2015 döneminde toplu bir dönüşüm geçirerek fabrikalardan oluşan bir sanayi bölgesi kimliğinden rezidans, ofis, otellere ağırlık veren hizmet bölgesine dönüşen Basın Ekspres Yolu, yeni bir dönüşüm için atağa kalkıyor.

Fed faizi beklendiği kadar erken düşürmeyecek!

Bridgewater Üst Yatırım Yöneticisi (CIO) Bob Prince, enflasyonla mücadelenin sona ermekten oldukça uzak olduğunu ve çekirdek enflasyonu düşürmenin gerçekten çok zor olacağı uyarısını yaptı.

İşte, elektrik faturalarını düşürmenin yolları! Bu önlemleri alın, ayda 746 TL tasarruf garanti!

Yaz aylarıyla birlikte klima ve dondurucu gibi elektrikli ürünlerin kullanımı artacağı için elektrik faturaları da kabaracak. Ancak pratik önlemler alarak faturaları düşürmek mümkün. İşte, basit birkaç önlem ile elektrik faturalarında 746 liraya kadar tasarruf yapmanın yolları…

Yüksek elektrik faturaları nasıl düşer? İşte elektrik faturalarını düşürmenin yolları...

Vatandaşlar basit verimlilik uygulamalarıyla enerji maliyetlerini düşürmek için uğraşıyor. İşte detaylar ve faturaları düşürmek için yapılması gereken oldukça basit önlemler.

Eğer faturalarınızı bu şekilde ödüyorsanız bunu yapmayı ihmal etmeyin! Son tarih 13 Mayıs!

Fatura ödeyenler için yeni bir karar geldi. Telefon, elektrik ve su faturaları için yeni bir düzenleme gündemde. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

Doğalgaza indirim mi gelecek? 2023 Karadeniz gazı ile doğalgaz faturalarına indirim yapılacak mı?

Doğalgaz faturalarında indirim olacak mı, doğalgaz faturaları düşecek mi? sorusu vatandaşlar tarafından soruluyor. İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı açıklamıştı! İndirim yarın başlıyor! Peki elektrik faturaları ne kadar düşecek?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdelediği elektrik fiyatlarında yaşanacak olan indirim yarından itibaren hayata geçiyor. Peki  elektrik faturaları ne kadar düşecek? İşte yüzde15'lik elektrik indiriminin detayları...

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

Elektrik faturalarını düşürmenin püf noktaları! Elektrik hangi gün ve saatlerde daha ucuz? Bakmadan geçmeyin!

Elektrik faturaları vatandaşın bütçesindeki en önemli masraf kalemlerinden birisi. Tüketirken hangi gün ve saatlerde daha ucuz fiyat tarifesinin olduğunu bilmekte yarar var. Encazip.com’un araştırmasına göre, tüketiciler gün ve saatlere dikkat ederse faturalarını yüzde 10 ucuzlatabilir.

Elektrik faturası yüksek gelenler hemen buraya bir baksın! Faturanız birden düşecek!

Yeni senede yapılan zamlardan sonra yüksek gelen elektrik faturaları vatandaşın belini büküyor. Elektrik faturalarında tasarruf etme taktikleri arayan vatandaşlar da farklı yöntemler deniyor. Bu yöntemleri uygulayan yüksek faturalardan kurtuluyor. İşte elektrik faturası düşürmenin herkesten saklanan

 O paralar elektrik faturalarından düşülecek! EPDK Başkanı açıkladı!

Azami uzlaştırma fiyat mekanizmasında usulsüzlük gerçekleştirdiği tespitiyle 40 şirkete yönelik önceki günlerde karar alan EPDK, bu şirketlerden alınacak 11 milyar Türk Lirası bedelinin ise tüketicinin elektrik faturalarından düşüleceğini açıklamıştı. EPDK’dan bugün yeni bir haber geldi: İade süreci

Özel sağlık sigortası yaptıracaklar dikkat! Yüzde 180 zamlandı! Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

Özel sağlık sigortası yaptıracak vatandaşlar, fiyatları düşürmenin bir yolu olup olmadığını merak ediyor. Bunları yaparsanız fiyat düşer! Hemen bakın!

faturaları düşürmenin yolu Haberi

faturaları düşürmenin yolu

XPS Isı Yalıtımı Sanayicileri Derneği Başkanı Emrullah Eruslu, binalarda doğru ısı yalıtımının, gerek doğalgaz gerekse elektrik faturalarında en az yüzde 50 tasarruf sağladığını söyledi.


AA muhabirine ısı yalıtımına ilişkin değerlendirmelerde bulunan Eruslu, Türkiye’de konutlarda kullanılan enerjinin yüzde 85’inin iklimlendirme harcamaları olduğunu ifade etti.


Eruslu, binalarda ısı yalıtımının inşaat maliyetlerinin yüzde 3-5'i kadar tuttuğuna dikkati çekerek, "Binalarda doğru ısı yalıtımı, gerek doğalgaz gerekse elektrik faturalarında en az yüzde 50 tasarruf sağlar" diye konuştu.


"Mantolama" olarak da adlandırılan dış cephe ısı yalıtımlarının yapıların ısı kaybını engellediğini kaydeden Eruslu, "Yalıtım levhasının 5 santimetre yerine 10 santimetre olanının kullanılması durumunda, yalıtım uygulamasının maliyeti yüzde 30 artmasına rağmen, tasarruf potansiyeli yüzde 100 artıyor" dedi.


Yönetmeliklere göre İstanbul’da yalıtım kalınlığının 5 santimetre olarak öngörüldüğünü ancak bunun 10 santimetreye çıkarılması...