25 / 07 / 2024

Faysal Fera

Faysal Fera

Fit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Timurhan Timur, Faysal Fera tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak 2015 tarihinde Beşiktaş, Akatlar Mahallesi'nde kuruldu.

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Best2ınvest Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 1.000.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdul Haı Feraıdoon ve A. Abdulrahim Mohammad ortaklığıyla kuruldu.

Üst üste bulunan rezervlerden sonra gözler bu bölgeye çevrildi! Kanadalı enerji devi Şırnak’ta petrol arayacak!

Trillion Energy petrol çıkarmak ve petrol alanlarını geliştirmek için Türkiye'ye geliyor. Kısa süre önce Gabar'da ardından Cudi Dağı'nda keşfedilen milyar dolar değerindeki petrol rezervlerinin ardından dikkatler Bestler Dereler, Feraşin ve Kato’ya çevrildi.

Evinolsun İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Evinolsun İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Faysal Elçiboğa tarafından kuruldu.

Mandara Emlak Proje Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mandara Emlak Proje Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar'da Faysal Al Urfalı ve Tevfik NAzlı ortaklığında kuruldu.

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Dm Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta  450 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faysal İşik tarafından kuruldu.

Mandara Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Mandara Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Avcılar’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Tevfik Nazlı  ve Faysal Al Urfalı tarafından kuruldu.

Tapuda online dönem!

TBMM Başkanlığı'na sunulan İcra ve İflas Kanunu'nda değişiklik içeren kanun teklifine göre; tapu müdürlükleri, taşınmazların devir ve ferağında tapu ve kadastro harcının matrahında dikkate alınan emlak vergi değeri ile emlak vergisi borcunu online olarak sorgulayabilecek.

Pehlivan Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pehlivan Group İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 900 bin TL sermaye bedeli ile Faysal Pehlivan ve Necdet Pehlivan ortaklığında kuruldu.

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İmtiyaz Group Gayrimenkul İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Faysal Alammouri Alhasani ve Yusuf Yusufoğlu tarafından kuruldu.

Ravel Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ravel Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 300 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Elçiboğa, Faysal Elçiboğa ve Sezer Doğru ortaklığında kuruldu.

Işık Dm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Dm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faysal Işık tarafından kuruldu.

Auctıfera Scıentıfıc Biyoteknoloji Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Auctıfera Scıentıfıc Biyoteknoloji Arge Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Tahir Koray Yozgatlı tarafından kuruldu.

İntikal işleminde tapu harcı yok!

Emlak Uzmanı Mustafa Özelmacıklı, "İntikali yapılan taşınmaza isabet eden veraset ve intikal vergisi tamamen ödenmedikçe devir ve ferağı yapılamaz ve üzerinde herhangi bir ayni hak tesis edilemez" ifadelerini kullandı...

Faysal Fera Haberi

Faysal Fera

Fit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Timurhan Timur, Faysal Fera tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 7 Ocak'ta kuruldu. 


Fit İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır.        İNŞAAT a.       Her türlü inşaat yapımı, mesken, toplu konut, yol, köprü, liman, sondaj kuyusu, fabrika, atölye, depo, spor tesisleri, kanalizyonlar, arıtma tesisleri, icme suyu boru ve depolarının inşaatı, kamuya ait binaların inşaatı, her türlü gayrimenkulun yapımı, alımı, satımı, yurtiçi ve yurtdışı müteahhitlik hizmetleri, taşeronluk hizmetleri, b.      Her türlü inşaat malzemelerini imalatı, tuğla kiremit, kum, çimonto, mıcır, inşaat demiri, fayans, karo, kalebodur, parke, mermer, sıhhı tesisat malzemeleri, kapı ve pencere doğramaları, hazır sıva, iç ve dış sıva...