04 / 05 / 2024

Fazıl Türk kimdir

Fazıl Türk kimdir

Mersin Doğu girişi için çalışmalar hızlanacak. Akdeniz Belediye Meclisi, Aralık ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Yılın son meclis toplantısına Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı M. Fazıl Türk Başkanlık etti.

İnşaat şirketleri tek tek iflas ediyor! Sırbistan'da bir Türk inşaat şirketi daha battı!

Forbes Sırbistan'ın geçtiğimiz günlerde hakkında açıklama yaptığı Kronos şirketiyle bağlantılı Türk inşaat şirketi Juno inşaat iflas etti.

Türk Vatandaşlığı için son dakika gelişmesi! Yabancıların arsa alımında yapı şartı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla döviz karşılığı Türk vatandaşlığı alımına yönelik yeni karar Resmi Gazete'de yayımlandı. Yeni değişiklikle beraber artık yabancıların taşınmaz alımıyla vatandaşlık kazanabilmesine ilişkin uygulamaya arsa üzerinde yapı bulunma şartı getirildi.

Ömer Üründül, Türk Ytong’un yüzde 48’ini satmaya hazırlanıyor!

Türk Ytong’un en önemli ortağı olan ve yüzde 48’lik hissesi bulunan iş insanı Ömer Üründül, şirketteki payını devretme kararı aldı. Üründül’ün payını ise enerji şirketi Transpet Petrolcülük’ün alacağı iddia edildi.

Dursun Baştürk kimdir? 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığında açık bulunan başkan yardımcılığı görevine getirilen Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk hangi işlerde görev aldı?

Dursun Baştürk kimdir?

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Başkan Yardımcısı Dursun Baştürk kimdir? Dursun Baştürk daha önde nerelerde çalıştı, hangi görevleri yürüttü;

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Othan tarafından kuruldu. 

Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karara İlişkin Tebliğinde değişiklik!

Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Karara İlişkin Tebliğ (Tebliğ No: 2008-32/34)’De Değişiklik Yapılmasına Dair Tebliğ Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanarak yürürlüğe girdi. 

Türk Eximbank Erzurum ofisi 6 Eylül'de açılacak!

Türk Eximbank Erzurum İrtibat Bürosu 6 Eylül'de DAİB binasında düzenlenen törenle açılacak...

Zambiya Türk girişimcilere inşaatta kolaylıklar sağlıyor!

Zambiya Cumhurbaşkanı Edgar Lungu, “Türk müteşebbislere özellikle inşaat alanında kolaylıklar sağlıyoruz. Türkiye’deki sosyal konut projelerinin ne kadar başarılı olduğu bilgisini aldık.” şeklinde konuştu.

Türk Ytong’tan genç mimarlara sanat dolu yarışma ödülü!

Türk Ytong'un düzenlediği “Şehirden Uzak” konulu Mimari Fikir Yarışması’nı kazanan genç mimarlar ödül olarak, 16. Uluslararası Venedik Bienali’ni ziyaret etti...

12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28 Nisan'da başlıyor!

farklı ülkelerden 500'den fazla yabancı yatırımcının katılım göstereceği 12. Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi 28-29 Nisan'da İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Türk Kızılayı Bursa'da kat karşılığı inşaat yaptırıyor!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü tarafından Bursa İli, Karacabey ilçesi, Tavşanlı mahallesi'nde kat karşılığı inşaat ihalesi yapılıyor. İhale teklifleri 27 Şubat'a kadar alınacak...

Albaraka Türk bu yılın ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirdi!

Albaraka Türk, 2018 yılının ilk kira sertifikası ihracını gerçekleştirerek 95 gün vadeli, 135 milyon TL değerindeki ihracın getirisi dönemsel olarak yüzde 3,2664 oldu..

Fazıl Türk kimdir Haberi

Fazıl Türk kimdir

Akdeniz Belediye Meclisi, Aralık ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Yılın son meclis toplantısına Akdeniz Belediyesi Eş Başkanı M. Fazıl Türk Başkanlık etti. 


Akdeniz Belediye Meclisi'nde, Mersin'in doğu girişinin hızlı bir biçimde düzenlenebilmesi için, bu bölgede 155 hektarlık 1 'inci etap alanının imar planı yapım yetkisi Büyükşehir Belediyesi'ne devredildi. 


Açılış ve yoklamanın ardından bir önceki meclis birleşim tutanak özetleri kabul edildi. 


Gündemin 3'üncii maddesinde yer alan, geçici işçi vizeleri ile ilgili teklif, Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edildi. Bir sonraki gündem maddesinde ise Mersin'in kronikleşen sorunlarından biri haline gelen kentin doğu girişinde yapılması planlanan iyileştirme ve düzenleme çalışmaları görüşüldü. Meclis üyelerinin oybirliği ile kabul edilen gündem maddesi ile özel proje alanı ı'inci etap olarak işaretli yaklaşık 155 hektarlık alanın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı...