28 / 07 / 2024

Fazlı Kılıç Farkındalık Oluşturma Eğitimi

Fazlı Kılıç Farkındalık Oluşturma Eğitimi

Kağıthane Belediyesi sağlıklı iş yerlerinin oluşturulması ve çalışanlara iş güvenliği kültürünü kazandırmak için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile birlikte eğitimlere başladı. Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç, açılış seminerinde konuştu...

Emeklilere müjde! Geriye dönük maaşlar kuruşu kuruşuna hesaplara yatacak! Detaylar bir bir açıklandı!

Ücreti eksik bildirilenlerin emekli maaşını artırma yolu hizmet tespit davasından da geçiyor. Bu dava sonucunda kazananların emekli maaşları artarken, 5 sene geriye dönük maaş farkı da alınabiliyor. Peki, nasıl fark zammı alınacak? İşte detaylar...

Dikkat! Uzman isimler anlattı: İstanbul'da deprem riski yüksek

Antalya Büyükşehir Belediyesi, bilim insanlarının katılımıyla depremin etkilerini azaltmaya ve farkındalık oluşturmaya yönelik "Antalya Deprem Master Planı Konferansı" düzenledi. Konferans öncesinde vatandaşlar, deprem anında doğru davranışların sergilendiği simülasyon tırında bilgilendirildi.

Kredi kullanırken nelere dikkat etmek gerekiyor? Doğru kredi kullanmanın püf noktaları nelerdir?

Kredi Kayıt Bürosu, bu yıl ikincisini düzenlediği ‘Kredi Okuryazarlık Haftası’ ile hem bireylere hem kurumlara doğru bütçe yönetimi doğru kredi kullanıma ilişkin farkındalık yaratmayı hedefliyor. Projeye çok yoğun ilgi olduğu belirtiliyor.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Nef Vakfı’ndan üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu!

2015'ten günümüze; insanlığa sosyal, kültürel, çevresel ve ekonomik yarar sağlayarak, daha iyi bir toplum oluşması için farkındalık faaliyetlerini hız kesmeden sürdüren NEF Vakfı, üniversite öğrencilerine karşılıksız eğitim bursu veriyor...

GYODER Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın!

GYODER Akademi tarafından gerçekleştirilecek olan Dijital Pazarlama Farkındalık Semineri yarın saat 14:00 ile 16:00 saatleri arasında yapılacak. Seminerde, değişen trendler, dijital platformlar ve gayrimenkul sektörü ele alınacak. 

İstanbul'daki tsunami tehlikesi masaya yatırılıyor!

İstanbul’un deprem ve tsunami tehdidi, İBB’nin ev sahipliğinde konuşulacak. Uzman kişi ve kurumlar, ‘5 Kasım Dünya ‘Tsunami Farkındalık Günü Etkinliği’nde ele alınacak.

ÇEİS'ten İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne özel farkındalık çalışması!

Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) 28 Nisan İş Sağlığı ve Güvenliği Günü’ne Özel gerçekleştireceği farkındalık çalışmasında mekanik tasarımlar temasını ele aldı. 

Gürültü Farkındalık Günü eğitim toplantısı 28-29 Nisan’da!

İZODER, TAKDER iş birliğince ‘Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’ne özel online eğitim programı hazırlandı. Online eğitim toplantısı, 28-29 Nisan tarihlerinde düzenlenecek.

Binalarda ses yalıtımı için geç değil!

İzocam, 28 Nisan Uluslararası Gürültü Farkındalık Günü’nde yaşam alanlarında ses yalıtımının altını çiziyor. İzocam Kalibel ile yeni veya eski olması fark etmeden her yapıya kolay ve çabuk uygulama fırsatıyla ses yalıtımı yapılıyor. 

FuzulEV’e Sosyal Sorumluluk ödülü!

FuzulEv, Dünya Basın Mensupları Derneği (DMBD) tarafından bu sene 11’incisi düzenlenen “Yılın En’leri Ödül Töreni”nde, ‘SorOna’ adlı reklam filmiyle “Sosyal Projelerde Farkındalık Ödülü”ne layık görüldü.

Ankara Büyükşehir belediye başkanları 'deprem'i tartışacak!

Ankara Kent Konseyince yarın video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecek olan "Deprem Farkındalığı ve Kriz Yönetimi" toplantısında, bazı büyükşehir belediye başkanı ve büyükşehir kent konseyi başkanları, "Depreme hazır mıyız?" sorusuna yanıt arayacak.

Türk Kızılay'dan Marmara Depremi'nin 21. yılına özel farkındalık çalışmaları!

17 Ağustos depreminin yıl dönümünde gerçekleştirilecek farkındalık çalışmalarıyla hem kaybedilen canların unutulmadığı gösterilecek hem de afetlere hazırlıklı ve dirençli bir toplum olma zorunluluğuna da dikkat çekilecek.

Fazlı Kılıç Farkındalık Oluşturma Eğitimi Haberi

Fazlı Kılıç Farkındalık Oluşturma Eğitimi

Uluslararası Çalışma Örgütü’nün dünya geneli verilerine göre iş kazası ve meslek hastalıkları sonucu her yıl 2,5 milyon insan ölüyor. Ülkemizde ise her gün gerçekleşen yaklaşık 172 iş kazasında, 6 çalışan sağlığını, 4 çalışan ise hayatını kaybediyor.


Bu gerçeklerden yola çıkan Kağıthane Belediyesi, sağlıklı iş yerlerinin oluşturulması, meslek hastalıklarının önlenebilmesi ve çalışanlara iş güvenliği kültürünü kazandırmak için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ile el ele veriyor. Düzenlenen eğitim seminerleri ile personeli bilinçlendirerek iş kazalarının önüne geçmeyi amaçlayan Kağıthane Belediyesi, ilçe genelindeki tüm çalışanlara ve işletmelere iş kazalarında ve acil durumlarda nelerin yapılması gerektiğini anlattı.


Bu eğitimin sonunda işveren ve çalışanlara Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından sertifika veriliyor. Kağıthane sınırları içerisinde çalışan tüm vatandaşlar ve şirketlerin ücretsiz olarak katılabileceği seminerlerin ilk gününde...