12 / 05 / 2024

fazlı kılıç imar ve şehircilik müdürlüğü ziyaret

fazlı kılıç imar ve şehircilik müdürlüğü ziyaret

Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç birim ziyaretlerine İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile devam etti. 2015 Yılının genel değerlendirmesinin yapıldığı toplantıda 2016 hedefleri de masaya yatırıldı.

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç: İmar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmeli!

İMO Şube Başkanı Orkun Kılıç, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Eskişehir Şubesi tarafından 69.Kuruluş Yıl Dönümü Geleneksel Oda Yemeği'nde yaptığı açıklamada imar barışı gibi uygulamalardan vazgeçilmesi gerektiğini dile getirdi. İşte konu ile ilgili detaylar...

Antalya yapılaşma sorunlarıyla gündemde! Kırcami imar planları yeni yargı sürecini bekliyor!

Antalya’da yapılaşma sorunlarının son zamanlarda en çok adını geçtiği Büyükşehir’in askı süresi ihlali ile bir kez daha iptal edilen Kırcami imar planları için yeni bir yargı süreci başlıyor.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Üsküdar Devlet Hastanesi yıkılıyor!

Üsküdar Devlet Hastanesi’nin yıkılıp yeniden inşa edilmesi kararı alındı. Yeni hastane inşaatı için hazırlanan imar planları İBB Meclisi’nde oyçokluğu ile onaylandı.

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan İzmir Örnekköy imar açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Karşıyaka Belediyesinin yaptığı imar değişikliğine tepki gösteren vatandaşlarla Cumhuriyet Mahallesi'nde görüştü.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

Ordu'da kıyılarda imara aykırı yapılar yıkılıyor!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, hukuksuz, imara aykırı yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. Altınordu, Ünye, Fatsa ile Gülyalı ilçelerinde görüntü ve imar kirliliği oluşturan yapılar yıkılıyor.

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

Kırcami imar planı iptal edildi!

Antalya’da 30 yıl sonra sorunu çözülen Kırcami imar planı, Şehir Plancıları Odası’nın itirazı üzerine iptal edildi. Hayali suya düşen 15 bin mülk sahibi alınan karara isyan etti.

Kemal Kılıçdaroğlu Maltepe'de yarın tapu dağıtacak!

Kemal Kılıçdaroğlu, 40 yıl sonra imar sorunu çözüme kavuşan Maltepe'nin Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerindeki hak sahiplerinin tapusunu dağıtacak...

fazlı kılıç imar ve şehircilik müdürlüğü ziyaret Haberi

fazlı kılıç imar ve şehircilik müdürlüğü ziyaret


Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç’ın düzenlediği müdürlük ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ile bir toplantı gerçekleştiren Başkan Kılıç, toplantıda 2015 yılının genel bir değerlendirmesi ve 2016 yılının da hedefleri ile ilgili bilgi aldı. Toplantıda bir sunum gerçekleştiren İmar ve Şehircilik Müdürü Davut Paralı, bir yıl boyunca büyük bir özveriyle çalışan personeline teşekkür etti.  İş yoğunluğunun en fazla yaşandığı müdürlüklerden biri olduklarını belirten Paralı, Kağıthane’nin yüz ölçümünün daha küçük olmasına rağmen komşu belediyeler ile kıyaslandığında yapı ruhsatı ve iskan konusunda diğer belediyelerden çok önde olduklarının altını çizdi.

Yükselen Trend 2016’da da devam edecek

2015 Yılının rakamlarının da değerlendirildiği toplantıda İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nün yıl içinde toplamda 949 adet yapı ruhsatı ile 593 adet iskan verdiği belirtildi. 2014 Yılında...