05 / 05 / 2024

Fazlı Şeker

Fazlı Şeker

Maslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fazlı Şeker tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta Ataşehir, Yedpa Ticaret Merkezi 'nde kuruldu

Soma Termik Santrali'nin Konya Şeker'e devrinde engel kalmadı!

Rekabet Kurulu, Soma B Termik Santrali ile taşınmazlarının Konya Şeker veya Kalyon İnşaat'a devri işlemine izin verilmesinde sakınca bulunmadığına karar verdi...

Fazlı Kılıç Kağıthane projelerini inceledi!

Çağlayan Mahallesi’nde temelleri bir süre önce atılan Gençlik Merkezi ve Kapalı Otoparkı inşaatı tüm hızı ile devam ederken Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu.

Fazlı Bayram Hadi Adana Stadı'nı inceledi!

Fazlı Bayram Hadi TOKİ Uygulamalar Şube Müdürü Emrah Bıyıkoğlu ile inşaat sahasını inceleyerek yüklenici firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Al bayrak ve Proje Sorumlusu Hakan Dönmez ve diğer yetküilerden bügi aldı.

Kayseri Şeker arazisi ihale sonucu açıklandı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından aralarında Kayseri Şeker arazisinin de bulunduğu 32 adet arsanın ihalesi TOKİ Müzayede salonunda gerçekleşti. Arsa 49 milyon 989 bin 928 TL müzayedeye çıkartıldı.

Konya Şeker enerji yatırımlarına ağırlık veriyor!

Kangal Termik Santrali ihalesini 2013 yılında 985 milyon dolarlık teklifle kazanan Konya Şeker, 685.5 milyon dolara Soma B Termik Santrali ihalesini de aldı.

Şeker Mortgage: Konut finansmanından çekilebiliriz

Şeker Mortgage Finansman Genel Müdürü Abdurrahman Özciğer, konut finansmanı piyasasının büyümeye devam edeceğini belirtti. Özciğer, finansman şirketlerinin bu alanda etkin olamamalarını ise şu şekilde açıkladı:

İlyas Şeker: İSU kenti susuz bırakmadı!

AKP Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker susuzluk ile ilgili konuştu. Şeker; "Türkiye ise kişi başına kullanılabilir su miktarına göre, su stresi çeken ve su fakiri olan bir ülkedir. Kocaeli'de yapılan çalışmalarla İSU kenti susuz bırakmamıştır" dedi

Konya Şeker enerji sektöründe büyüyor!

hedefini dünyanın en büyük 5 gıda şirketi arasına girmek olarak belirleyen Konya Şeker, Kangal Termik santralinden sonra özelleştirme ihalesinde Soma Termik Santralini alarak enerji sektöründe de dev bir adım attı.

Soma B Termik Santrali ihalesini kazanan Konya Şeker oldu!

SOMA B Termik Santrali ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirilmesi ihalesinde, en yüksek teklifi 685,5 milyon dolarla Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ verdi.

Konya Şeker enerji atılımlarına devam ediyor!

Konya Şeker, özelleştirme ihalesinde Soma Termik Santrali’ni 685,5 milyon dolara alarak en büyük teklifi verdi ve böylece enerji sektöründe en büyük ikinci adımı attı.

Soma B Termik Santrali'ne en yüksek teklif Konya Şeker'den!

Özelleştirme İdaresinde Ahmet Aksu başkanlığında gerçekleştirilen ihaleye, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret AŞ, Kalyon İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ, Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ, Bereket Enerji ve Üretim AŞ yetkilileri katıldı.

Soma B Termik Santrali ihalesini Konya Şeker aldı!

Soma B Termik Santrali ve bu santral tarafından kullanılan taşınmazların bir bütün halinde özelleştirilmesi ihalesinde, en yüksek teklifi 685,5 milyon dolarla Konya Şeker Sanayi ve Ticaret AŞ​ verdi.

Öz Fazlıoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Fazlıoğlu Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Yılmaz Fazlıoğlu tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 31 Aralık'ta Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi, 44/2 Sokak'ta kuruldu.

Fazlı Şeker Haberi

Fazlı Şeker

Maslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Fazlı Şeker tarafından 1 milyon TL'lik sermaye ile 23 Aralık'ta kuruldu. 


Maslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Maslak Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Ataşehir, Yedpa Ticaret Merkezi H1 1P Caddesi,...