05 / 05 / 2024

FBA Yapı

FBA Yapı

FBA Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aksöz tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Tokgözler İş Merkezi'nde kuruldu.

Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva, Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Düşler Vadisi Riva fiyat listesi Eylül 2022! 

Düşler Vadisi Riva'da ticari alanlar yüzde 50 peşin, yüzde 0.99 faiz oranıyla satışta!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinde ticari alanlar satışa çıktı. Riva'nın tek ve en değerli göl manzaralı ticari alanları; yüzde 50 peşin, yüzde 24 ay 0.99 faiz oranıyla satışa sunuldu.

Düşler Vadisi Riva 3. Etap ön talep topluyor!

Emlak Konut GYO öncülüğünde Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat ve FBA Yapı tarafından geliştirilen Düşler Vadisi projesinin 3. Etabı ön talep topluyor. İşte detaylar...

Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatı!

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından inşa edilen Düşler Vadisi 1. Etap'ta yüzde 5 indirim fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Düşler Vadisi'nde ilk etap teslimleri başladı! 

Emlak Konut GYO güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisi üzerinde Yılmaz İnşaat - FBA Yapı tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi’nin ilk etabında yer alan konutlar hak sahiplerine teslim ediliyor.

Düşler Vadisi Riva’nın 2. etabında yeni yıl fırsatları!

Emlak Konut GYO güvencesiyle, Yılmaz İnşaat & FBA Yapı imzasıyla inşa edilen Düşler Vadisi Riva’nın ikinci etabı yeni yıl avantajlarıyla satışa çıktı. Projede, 0,99’dan başlayan cazip oran ve 120 aya kadar uzayan vadelerle alıcılara ödeme kolaylığı sunuluyor.

FBA Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FBA Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aksöz tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Alemdağ Caddesi, Tokgözler İş Merkezi'nde kuruldu.

Düzce'ye yakıt tasarruflu konut yapılacak

Düzce'nin Cumayeri ilçesinde yapımına başlanılan 72 konut yüzde 80 yakıt tasarrufu sağlayacak.

Yapı Kredi de faiz indirimine gitti

Yapı Kredi, Konut, Taşıt, Kampanyalı Taşıtve Bireysel İhtiyaç Kredisi faiz oranlarında indirim yaptı.

Yapı Kredi'nin krizde 'tarihi köşkler' planı

Kültür, sanat ve tarihi eserlere verdiği değerle tanınan Yapı Kredi Bankası, krize karşın elindeki Yeniköy Korusu, Kırmızı Köşk ve Abdülmecid Köşkü'ne sahip çıkıyor.

Kırşehir'e Adalet Sarayı yapılıyor

Kırşehir Adalet Sarayı'nın yapımına başlanacağı bildirildi.

Teknik Yapı'dan 50 milyon TL yatırım

Teknik Yapı, 50 milyon lira yatırımla UpCity projesine başladı. Konutlar 79 bin 900 ile 236 bin 200 liradan satılacak.

Yapı Kredi İstanbul şubeleri tek merkezde

Yapı Kredi Yatırım İstanbul'daki şubelerini merkezde bir araya getirme kararı aldı.

FBA Yapı Haberi

FBA Yapı

FBA Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fatih Aksöz tarafından 10 bin TL sermaye ile 14 Ağustos'ta Üsküdar, Bulgurlu Mahallesi, Alemdağ Caddesi'nde kuruldu.


FBA Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a.Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları,  fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı...