04 / 07 / 2024

FED başkanı konut piyasası

FED başkanı konut piyasası

ABD konut piyasası, mortgage krizinde. Merkez Bankası Başkanı Bernanke bu sürecin uzun süreceğini söyledi.

Üsküdar Belediyesi milyonluk konut ve arsaları satışa çıkardı, eski başkan Hilmi Türkmen'den tepki gecikmedi!

Üsküdar Belediyesi milyonluk konut ve arsaları satışa çıkarırken, belediye eski başkanı Hilmi Türkmen de söz konusu satışları resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşarak ifşa etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay'dan orta gelirliye konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay, seçim vaatleri arasında yer alan sosyal konut projesi ile ilgili önemli bir açıklama yaparak, ilçe belediye başkanları ile potansiyel alanları belirlemek için görüşmelere başladıklarını dile getirdi.

GYODER Başkanı Neşecan Çekici: Ciddi bir konut krizi kapıda!

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Başkanı Neşecan Çekici yaptığı açıklamada ciddi bir konut krizinin kapıda olduğunu söyledi. İşte Neşecan Çekici'nin o açıklamaları...

ATEM Başkanı'ndan belediyelere çağrı!  Konut arzı için imarlı alanlar genişletilmeli! 

ATEM Başkanı Hakan Akçam hobi bahçelerinin yoğun olduğu tarım arazilerinin imara açılarak konut arz sıkıntısının giderilmesine yönelik imar çalışmalarının genişletilmesi konusunda belediyelere seslendi.

ATEM Başkanı Hakan Akçam açıkladı! İkinci el konut fiyatları yüzde 30 düştü!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Hakan Akçam konut fiyatlarında yaşanan değişime ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Akçam, ikinci el konut fiyatlarının yüzde 30 düştüğünü söyledi.

ATEM Başkanı'ndan konut krizi için net açıklama: Sorunlarımızı çözecek yer TBMM!

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, konut krizinin aşılmasına yönelik; “TBMM çatısı altında konutla ilgili olan sorunların da görüşülmesini teklif ediyoruz” dedi.

ATEM Başkanı'ndan konut sorununa 17 maddelik çözüm!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, son birkaç yıldır gündemden düşmeyen yüksek kiralar ve sürekli artan konut fiyatlarına yönelik değerlendirmelerde bulundu.

ATEM Başkanı konut almak isteyenleri uyardı: Konut alırken evdeki bulgurdan olmayın!

Konut fiyatlarında yaşanan artıştan dolayı vatandaşlar ev sahibi olabilmek için yeni arayışlara girdi. Arsa sahiplerinin müteahhit firmalarla anlaşarak arsa payı karşılığı ev sahibi olmaya çalıştıklarını ifade eden Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam uyarılarda bulund

ATEM Başkanı'ndan Belediyelere çağrı: Konut sektöründeki sorunlar sizlerin katkılarıyla çözülecek! 

Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı 31 Mart’ta yapılan yerel seçime ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  Konut sektöründe yaşanan sorunların belediyelerin de vereceği katkılarla çözüleceğini söyleyen Akçam, ATEM olarak belediyelerle iş birliği yapmaya açık olduklarını ifade etti.

Satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları neler tetikliyor? İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu 9 maddede sıraladı!

Ev fiyatlarında ve kira bedellerinde yaşanan artışlar gündemden düşmüyor. İMKON Başkanı Tahir Tellioğlu, 9 maddede satılık ve kiralık konut fiyatlarındaki artışları nelerin tetiklediğini X sosyal medya hesabından açıkladı. İşte o açıklama...

Kademeli konut satışı emlak piyasasını nasıl etkileyecek? ATEM Başkanı Akçam açıkladı!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam kademeli konut satışının emlak piyasasının nasıl etkileyeceğini Türkiye'nin ilk ve tek Emlak Haber Sitesi Emlakkulisi.com'a açıkladı. İşte ATEM Başkanı Akçam'ın o değerlendirmesi...

Cumhur İttifakı ABB Başkanı adayı Turgut Altınok'tan evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut müjdesi!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı adayı Turgut Altınok düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalar yaptı. Altınok Ankara'daki emeklilere ayda 5 bin TL vereceklerini müjdeleyerek  evi olmayan vatandaşlara kira öder gibi konut sahibi olacağını söyledi.

ABB Başkan adayı Turgut Altınok'tan dar gelirliye konut müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok'tan dar gelirlilere konut müjdesi geldi. Altınok ayrıca Ankara'yı planlı bir sanayi şehri haline getireceklerini de söyledi.

FED başkanı konut piyasası Haberi

FED başkanı konut piyasası

Amerikan Merkez Bankası (FED) Başkanı Ben Bernanke, ABD ekonomisinin 2007 yılının ikinci yarısında ''ılımlı'' bir şekilde büyüyeceğini, büyümenin 2008 yılında hız kazanacağını belirtti.

Bernanke, Temsilciler Meclisi'nde yaptığı yarı yıllık ekonomik görünüm sunumunda, ABD ekonomisinin 2007 yılının ikinci yarısında ''ılımlı'' şekilde büyüyeceğini, 2008 yılında hız kazanacağını ifade ederek,

ekonominin bu yıl yüzde 2,25 ile 2,50 aralığında, önümüzdeki yıl ise yüzde 2,5 ile 2,75 aralığında büyümesini beklediklerini belirtti.

Ekonominin karşı karşıya kalabileceği riskler konusunda uyarılarda bulunan Bernanke, ABD konut piyasasındaki yavaşlamanın tahmin edilenden daha uzun sürede sona erebileceğine söyledi.

Bernanke, ayrıca enerji ve emtia fiyatlarındaki daha fazla artışın enflasyonu hızlandırabileceğine ve yakından takip edilen çekirdek enflasyonu tetikleyebileceğine işaret etti.

FED Başkanı Bernanke, politika yapıcıların, fiyat baskıları konusunda tetikte olacağını...