09 / 05 / 2024

fehim kinay Kütahya yeni müze

fehim kinay Kütahya yeni müze

Kütahya'da 10 bin metrekare alan üzerine yeni bir müze yapılacağını duyuran TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, inşaatın en kısa zamanda tamamlanacağını kaydetti.

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kınaylar Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Silivri'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Kinay ve Ersin Kinay ortaklığında kuruldu.

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dream Life Turizm Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de Fehim Şenol İşbilir tarafından kuruldu.

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Alsqour Rent A Car Turizm İnşaat Ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan’nda Fehim Bozoğlan ve Zekeriya Bozoğlan ortaklığında kuruldu.

Hf Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hf Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Hikmet Peker ve Fehim Peker ortaklığında kuruldu.

Sevyap Tasarım Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Sevyap Tasarım Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Fehim Arvas tarafından kuruldu.

İkap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkap Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Çekmeköy’de  20 bin TL sermaye bedeli  ile Murat   Demir  ve Fehim Mert Erkan tarafından kuruldu.

Pergamon İnşaat Ticaret Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!    

Pergamon İnşaat Ticaret Danışmanlık Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Fehim Han Abdik ve Mehmet Fidancı ortaklığında kuruldu.

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Murat Batır ve Hasan Fehim Han Abdik ortaklığında kuruldu. 

AVM yönetimlerinin uzlaşma kültürüne sahip olması gerekiyor!

Elle Ayakkabı Yönetim Kurulu Başkanı Fehim Akar, sektörde kredi borcu olmayan nadir şirketlerden biri olduklarını söylüyor. Sektör olarak AVM kiraları ve üreticilerle olan vade sorunları konularında çözüm aradıklarını belirtiyor.

Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli atıldı!

Yıkılan ve yapımına yeniden başlanılan Esenyalı Şehit Fehim Çakır Polis Merkezi'nin temeli törenle atıldı.

Orta gelirliler kira öder gibi daire sahibi olabilecek!

Bizim Gazetesi köşe yazarı Fehim Üçışık bugünü yazısında orta gelirlilerin kira öder gibi daire sahibi olabileceğine değindi. İşte o yazı..

Özyiğit Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyiğit Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Hüseyin Özer ve Fehim Yiğit imzasıyla kuruldu.

Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ihraç edilecek!

Şirket açıklamasında görüşlerine yer verilen Karmod Dış Ticaret Müdürü Fehim Özkanca, "Güney Amerika ülkelerine prefabrik ev ve konteyner ürünlerimizin de tanıtım ve satışını yaptırmayı planlıyoruz'' dedi.

fehim kinay Kütahya yeni müze Haberi

fehim kinay Kütahya yeni müze

Kütahya'da 10 bin metrekare alan üzerine yeni bir müze yapılacağını duyuran TBMM KİT Komisyonu Başkanı AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, inşaatın en kısa zamanda tamamlanacağını kaydetti. 


TBMM KİT Komisyonu Müzeler Genel Müdürlüğü', Kütahya Valiliği ve Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu arasında Baş-kanı AK Parti Kütahya 17 Ocak 2013 tarihinde imzalandığını; söz konu-su taşınmazların Kültür ve Turizm Milletvekili Hasan Fehmi Bakanlığına ön tahsisinin Milli Emlak Müdürlüğü'nün 10 Ekim 2013 tarih ve 38993 sayılı Kinay, Kütahya'da 10 bin yazısı ile uygun görüldüğünü kaydetti. Kinay, ancak söz konusu bölgede enerji nakil hattının metrekare alan üzerine yeni bir geçtiğinin tespit edilmesi nedeniyle proje çalışmalarına ara verilmek zorunda kalındığını müze yapıla-cağını bildirdi. belirterek, yeni müze alanına ilişkin daha uygun taşınmazların değerlendirildiğini ve Yeni AK...