02 / 05 / 2024

Fehmi Alaydın aday

Fehmi Alaydın aday

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Bitlis Belediye Başkan Adayı olan Fehmi Alaydın kimdir?

AK Parti Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu'ndan dönüşümde ilave 1 kat vaadi!

AK Parti’nin Avcılar Belediyesi Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu, 1999 yılında yaşanan Marmara depreminde yüzlerce binanın yıkıldığı Avcılar'a kentsel dönüşüm kapsamında ilave 1 kat daha vadetti.

AK Parti, İBB Başkan adayını pazar günü açıklayacak: Kulislerde konuşulan isim Murat Kurum! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ak Parti'nin İBB Başkan Adayını Pazar günü açıklayacaklarını duyurdu. AK Parti kulislerine göre, partinin İstanbul adayı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği eski Bakanı Murat Kurum olacak...

Bir Seat efsanesi İbiza’nın yeni fiyatı belli oldu mu? İbiza’ya zam geldi mi?

Piyasaya sürdüğü her modelle her zaman ilk üçün adayı olmayı gelenek haline getiren Seat, Leon’dan sonra şimdi de Ibiza modeliyle modern kentlilerin kalbini çalmak için can atıyor. Her ay fiyatını güncelleyen Seat, haziran ayı kapsamında da fiyatlarını güncelledi ve İbiza’ya 23 bin TL zam yaptı.

İslam Memiş'ten altın alımı için 'Millet İttifakı' uyarısı! Bakmayan kaybeder

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, altın ve dolar konusunda önemli tahminler yaptı. Memiş, Millet İttifakı'nın adayının henüz açıklanmadığını ve alım yapmak için beklemede kalınması gerektiğini ifade etti. İşte tüm ayrıntılar...

Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay adayı 912 öğrenci alacağını duyurdu! Subay astsubay alımı 2022 ne zaman?

Jandarma Genel Komutanlığı subay ve astsubay adayı 912 öğrenci alacağını açıkladı. Subay astsubay alımı 2022 ne zaman? İşte detaylar...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

AK Parti Genel Başkanvekili Kurtulmuş, merakla beklenen seçim tarihini ve Cumhur İttifakı'nın adayını açıkladı

Türkiye'de son aylarda bozulan ekonomi erken seçim ihtimalini beraberinde getirir mi? Siyasi kulislerde 2022'nin sonbaharında erken seçim olabileceği dillendiriliyor. Enflasyonun hızlı artışı, enerji ve gıda sektöründeki aşırı pahalılık sandığı seçmenin önüne koyabilir mi?

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün aday gösterme komitesi raporu onaylandı!

GSD Denizcilik Gayrimenku'ün bağımsız yönetim kurulu üye adaylarının bağımsızlık ölçütlerini taşımış olduklarını tespit eden aday gösterme komitesi raporu onaylandı.

Çiçek Adası'nın hissedarı: Hülya Avşar'la görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değil!

Balıkesir'in Ayvalık ilçesine bağlı Çiçek Adası'nın hissedarları arasında yer alan  Şerif Ali Hatırlı, sanatçı Hülya Avşar'ın adayı satın aldığı iddiasını yalanladı: "Kendisiyle görüşmemiz olmadığı gibi satış da söz konusu değildir." dedi.

Denizli Güney'e TOKİ evleri ve otogar müjdesi!

Cumhur İttifakı’nın adayı olarak Denizli’nin Güney ilçesinde girdiği seçimi kazanan Halil Ayhan, “Bizden hizmet bekleyen, sorunlarına çözüm isteyen, refah ve huzurunun artmasını arzulayan vatandaşlarımız için çalışacağız” diye konuştu.

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Babacan Holding'in kurucusu Fehmi Babacan vefat etti!

Babacan Holding’in kurucusu Fehmi Babacan vefaat etti. Fehmi Babacan’ın cenazesi bugün, ikindi namazında Florya Basınköy Cami’sinden kaldırılacak.

TOKİ Başkanı Ergün Turan AK Parti Fatih Belediye Başkan adayı mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti'nin 2019 Mahalli İdareler Seçimi İstanbul adaylarını yarın açıklaması bekleniyor. Kulislerde ise TOKİ Başkanı Ergün Turan'ın Fatih Belediye Başkan adayı olarak gösterileceği konuşuluyor...

Fehmi Alaydın aday Haberi

Fehmi Alaydın aday

Fehmi Alaydın kimdir?

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 3 Aralık 2013 tarihli grup toplantısında belediye başkan adaylarını açıkladı. Açıklanan listeye göre Ak Partinin Bitlis Belediye Başkan Adayı Fehmi Alaydın oldu. Peki AK Parti Batman Belediye Başkan Adayı Fehmi Alaydın kimdir? 


Fehmi Alaydın biyografi..

Fehmi Alaydın, 1966 doğumlu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bitlis’te tamamlayan Fehmi Alaydın, Bitlis Belediye Başkan Adayı.


Anadolu Üiversitesi Mühendislik - Mimarlık Fakültesinde İnşaat Mühendisiolarak mezun oldu. 2008 yılında aynı üniversitenin Kamu Yönetimibölümünü bitirdi. 


Bir müddet serbest mühendislik ve müteahhitlik yaptı. 1999- 2005 yılları arasında Zeytinburnu Belediyesi’nde Başkan Danışmanıolarak görev aldı. İlçenin tüm alt yapı ve üst yapı projelerindekoordinatörlük görevi ve büyük şehirle ilgili tüm koordinasyonu sağladı. 


Bununlabirlikte belediyenin sosyal projelerinin tümünde rol aldı. Kendi isteğiyle 2005 yılı sonunda Başkan Danışmanlığı görevinden ayrılarak,2006...