05 / 05 / 2024

Fenerbahçe Kayışdağındaki araziyi aldı mı

Fenerbahçe Kayışdağındaki araziyi aldı mı

Fenerbahçe, kiracısı olduğu ve Fenerbahçe Koleji'nin de içinde bulunduğu 26.5 dönümlük araziyi Maliye Bakanlığı Milli Emlak'ın ihalesinde 70 milyon TL'ye aldı. Fenerbahçe Spor Kulübü, arazide 2003'ten beri kiracıydı...

Fenerbahçe kombine bileti kaç TL? Kombine bilet ne kadar 2023? 21 Haziran 2023 Fenerbahçe kombine fiyat listesi!

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu için kombine kart fiyatlarını belirlediğini duyurdu. Yenileme sürecinin yarın başlayacağı ve genel satışların 7 Temmuz'da başlayıp 23 Temmuz'da sona ereceği bildirildi.

Fenerbahçe tutkunu babalar için harika fırsatlar; Fenerium 2023 Babalar Günü İndirimi ve fiyat listesi

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün resmi markası Fenerium, 2023 Babalar Günü kampanyasını duyurdu. İşte Fenerium'da indirime giren Babalar Günü ürünleri ve fiyat listesi...

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesinde son durum ne?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2011'den bu yana özelleştirme kapsamındaki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'ndaki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Adası'ndaki arazi için özelleştirme kararı!

Fenerbahçe Adası'nda yer alan 3 dönümlük denize sıfır arazi özelleştiriliyor...

Ataşehir'de Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin imar planları kabul edildi!

İstanbul Ataşehir'e bağlı Kayışdağı ve İnönü mahallelerinin Revizyon Nazım İmar Planlarına yönelik teklif, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nde kabul edildi.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

İstanbul Anadolu Lisesi'nin Fenerbahçe'ye devri protesto edildi!

Kadıköy'de, Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nın yanındaki İstanbul Anadolu Lisesi öğrenci velileri ve mezunları, okulun Fenerbahçe'ye devrini protesto etti...

Fenerbahçe'ye Akçakoca'da yeni tesis!

Fenerbahçe Asbaşkanı Şekip Mosturoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici'yi ziyaret ederek, Akçakoca'da yapılması planlanan tesis yatırımı için arazi incelemesi gerçekleştirdiler. 

Fenerbahçe'ye Kenan Evren Lisesi arazisinden 100 milyon TL!

Kenan Evren Lisesi’nin yerini almak için 3 okul, 1 salon yapan Fenerbahçe muradına eremeyince harcadığı parayı da devletten geri istedi. Anlaşma sağlandı, faiziyle 100 milyon TL Fener’e ödeniyor.

Fenerbahçe'den 6 büyük yatırım!

Fenerbahçe; Samandıra tesislerinin karşısındaki tapusu alınan 230 dönümlük araziye altyapı yer yapacak. Sarı lacivertliler bunun dışında Antalya, Ataşehir ve Gebze’de de kulübe yeni gelir sağlamak adına projeler de geliştiriyor.

Fenerbahçe Kayışdağındaki araziyi aldı mı Haberi

Fenerbahçe Kayışdağındaki araziyi aldı mı

Fenerbahçe Spor Kulübü, Milli Emlak tarafından 70 milyon liralık toplam tahmini bedeli ile 15 Eylül'de ihaleye çıkarılan Fenerbahçe Koleji'nin bulunduğu araziyi aldı. Fenerbahçe, kulübün internet sitesi www.fenerbahce.org üzerinden resmi açıklama yaptı.


Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan açıklama şöyle; 

"Fenerbahçe Koleji Arazisi İhalesini Kulübümüz Kazandı" 


"İstanbul Ataşehir / Kayışdağı’nda bulunan Fenerbahçe Koleji’nin ve Ek Binalarının bulunduğu 26.538,75 metrekarelik arazi, bugün Defterdarlık Anadolu Yakası Milli Emlak Dairesi Başkanlığı tarafından ihaleye sunuldu.

Başkanımız Sayın Aziz Yıldırım ve yöneticilerimizin katıldığı ihalede, Fenerbahçe Koleji ve Ek Binalarının bulunduğu arazi, 70.078.508,00 Türk Lirası’ndan satışa çıkarıldı. Kulübümüz, ihaleyi 70.080.000,00 Türk Lirası karşılığında aldı.
İhale, İstanbul Defterdarlığı İhale Komisyonu tarafından incelenecek; Maliye Bakanlığı tarafından verilecek olan nihai onay sonucunda tapu işlemlerine başlanacaktır. Kamuoyuna saygılarımızla sunarız." Fenerbahçe Spor Kulübü


Fenerbahçe, Özel Fenerbahçe Eğitim...