18 / 05 / 2024

Fenerbahçe Konutları ne zaman yapılıyor

Fenerbahçe Konutları ne zaman yapılıyor

Antalya'da ' Fenerbahçe Konutları ' projesi hayata geçiriliyor. Samut A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Fenerbahçe kongre üyesi Hüseyin Samut tarafından Aziz Yıldırım'a sunulan proje onaylandı.

Fenerbahçe kombine bileti kaç TL? Kombine bilet ne kadar 2023? 21 Haziran 2023 Fenerbahçe kombine fiyat listesi!

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonu için kombine kart fiyatlarını belirlediğini duyurdu. Yenileme sürecinin yarın başlayacağı ve genel satışların 7 Temmuz'da başlayıp 23 Temmuz'da sona ereceği bildirildi.

Fenerbahçe borsada yıldız gibi parladı! Hisseleri 2022’de ne kadar arttı?

Fenerbahçe Futbol A.Ş’nin hisseleri bu yıl rekorlara imza atarak bekleneni aşan artış gösterdi.  Fenerbahçe hisseleri ne kadar yükseldi?  İşte o detaylar…

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesinde son durum ne?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2011'den bu yana özelleştirme kapsamındaki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'ndaki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'na itirazlar Anayasa Mahkemesi’nde!

Yıllardır tartışmalara neden olan Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı’nın özelleştirilmesine ve kıyı alanının yapılaşmaya açılmasına karşı açılan davalarda hukuk yolları bitti. 32 Kadıköylü vatandaş da bireysel başvuru hakkını kullandı ve Türkiye’de ilk defa bir “kent suçu” Anayasa Mahkemesi’ne taşındı.

Fenerbahçe Üniversitesi’ne 300 milyon TL'lik yatırım!

Uzun yıllardır hayali kurulan Fenerbahçe Üniversitesi'ne 5 yıl içerisinde 300 milyon TL yatırım yapılacak

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim?

Başkent Emlak Konutları ne zaman teslim? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor. 1+1'den 6+1'e kadar daire tiplerine yer verilen projede konut ve ticari alanlar bulunuyor. 

Fenerbahçe Üniversitesi'ne 1 yıl rötar!

Sarı-lacivertli kulüp, Fenerbahçe Üniversitesi'nin eğitim hayatına başlamasının 1 yıl ertelendiğini açıkladı..

YÖK'ten Fenerbahçe Üniversitesi'ne inceleme!

Yüksek Öğretim Kurulu heyeti, Silivri’de bu yıl eğitim öğretimine başlayacak Fenerbahçe Üniversitesi’ne tahsis edilen binalarda incelemede bulundu.

Mint E5 Konutları ne zaman teslim?

Mint Yapı tarafından hayata geçirilen Mint E-5 projesinde metrekare birim fiyatları 7 bin 600 TL'den başlıyor. Peki Mint E5 Konutları ne zaman teslim?

Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Avrupark Hayat projesi 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleriyle Cihan İnşaat tarafından İstanbul Hadımköy-Bahçeşehir arasında Hoşdere bölgesinde inşa ediliyor. Avrupark Hayat Konutları ne zaman teslim?

Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Kiptaş ve HYK Yapı ortaklığıyla İstanbul Başakşehir'de hayata geçirilen Lal Bahçe projesinde daireler 4+1 olarak tasarlanıyor. Lal Bahçe Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Asmalı Bahçe Şehir projesi Dekar Gayrimenkul ve Demiröz ortaklığıyla İstanbul Bahçeşehir'de inşa ediliyor. Asmalı Bahçe Şehir Konutları ne zaman teslim?

Luxera Meydan Konutları ne zaman teslim?

Luxera Meydan projesinde 1+1'den 3+1'e kadar daire seçenekleri sunuluyor. Luxera Meydan Konutları ne zaman teslim?

Fenerbahçe Konutları ne zaman yapılıyor Haberi

Fenerbahçe Konutları ne zaman yapılıyor

Antalya'da 'Fenerbahçe Konutları' projesi hayata geçiyor. Samut A.Ş. 

Yönetim Kurulu Başkanı ve aynı zamanda Fenerbahçe kongre üyesi Hüseyin Samut tarafından Aziz Yıldırım'a sunulan proje beğenildi.


Antalya'da, denize sıfır arazi üzerinde hayata geçirilmesi planlanan Fenerbahçe Konutları için Samut A.Ş. 90 milyon liralık bütçe ayıracak. 

Fenerbahçe Konutlan'nın isim hakkıyla ilgili Asbaşkan Mithat Yenigün ile görüşen Samut, isim hakkı işlemleri üzerine çalışma yapıldığını...