27 / 04 / 2024

fenerbahçe vefa küçük

fenerbahçe vefa küçük

Dinamik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Vefa Küçük kimdir? Vefa Küçük inşaat sektörüne ne zaman girdi? Küçük hangi inşaat projelerini yaşama geçirdi? Soruların yanıtlarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Elinde 1 gram altını bile olanlar yaşadı! Gram altın peş peşe rekor kırıyor! Çeyrek, yarım, tam altın güncel fiyatları..

Altın fiyatları peş peşe rekor kırmaya devam ediyor. Faiz kararından sonra yükselişe geçen gram altın 1500 seviyesini aştı. Peki, çeyrek, gram, tam altın ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Peugeot 208'e Aralık zammı geldi! Peugeot 208 fiyatları kaç liraya yükseldi? 10 Aralık 2022 fiyat listesi...

ÖTV matrah düzenlemesinin Resmi Gazete’de yayımlanmasının ardından Kasım'da Peugeot 208'in fiyatı 495 bin liradan 453 bin 123 liraya düşmüştü. Ancak, fiyat bu şekilde kalmadı ve 208'e Aralık zammı geldi. 

Beyaz eşyadan küçük ev aletlerine en ucuzu A101’de! A101 3 Kasım fiyat listesi

A101 marketler zinciri beyaz eşyadan küçük ev aletlerini taksit seçenekleri ve ürün çeşitliliğiyle hesaplı alışverişi tüketiciyle buluşturuyor. Peki, bu hafta hangi ürünler A101 geliyor? A101 3 Kasım 2022 fiyat listesi..

Albaraka'dan eğitim, kırtasiye ve ofis harcamalarında 50 TL iade kampanyası!

Harcamalarını ucuza getirmek isteyen vatandaşların için Albaraka kampanya yaptı. 9 Eylül-9 Ekim tarihleri arasında Albaraka bireysel kredi kartınız ile eğitim, kırtasiye, ofis malzemeleri sektöründe tek seferde yapacağınız 300 lira ve üzeri harcamalarınızda 50 lira iade kazanma fırsatı. İşte kampany

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı yeniden ihaleye çıkarılıyor!

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın, 40 yıl süreyle işletme hakkının verilmesi yöntemiyle özelleştirilmesi için yeniden ihaleye çıkılıyor.

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatıyla satışa çıkıyor!

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Lefter'in evi açık arttırma ile satışa çıkartılacak. Büyükada'daki 90 metrekarelik olan bu daire için 2 milyon 800 bin TL başlangıç fiyatı isteniliyor. İşte ayrıntılar...

Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu!

Nurol GYO tarafından, Nurol Park projesinin E ve K bloklarına ilişkin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Nurol Park'ın E ve K bloklarının değeri belli oldu.

Gökçe Gökçen'den fahiş kira yorumu!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökçe Gökçen, son zamanlarda gündem olan kira fiyatlarındaki fahiş artışa yönelik açıklamalarda bulundu.

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mergün İnşaat Gıda Tarım Hediyelik Eşya Kırtasiye Tekstil Kozmetik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Meral Temur ve Güner Kement tarafından kuruldu.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı özelleştirme ihalesinde son dakika gelişmesi!

Özelleştirme İdaresi tarafından, 7 Temmuz tarihinde Kadıköy'deki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın 40 senelik işletme hakkının verilmesi için özelleştirme ihalesi yapılacağı açıklandı. İhaleye katılmayı planlayan Kadıköy Belediyesi ise ihale dışı bırakıldı.

Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'nın özelleştirilmesinde son durum ne?

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, 2011'den bu yana özelleştirme kapsamındaki Fenerbahçe-Kalamış Yat Limanı'ndaki son durumla ilgili açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe Adası'ndaki arazi için özelleştirme kararı!

Fenerbahçe Adası'nda yer alan 3 dönümlük denize sıfır arazi özelleştiriliyor...

4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti! Atıl arazide iş kurdu!

İzole ortamda salgın sürecini daha rahat geçirmek isteyen Burak Alsan, 4,5 yıl önce eşiyle köye yerleşti. Burada atıl arazide organik tarıma başladı ve 20 kişiye istihdam imkanı sağladı.

fenerbahçe vefa küçük Haberi

fenerbahçe vefa küçük

Vefa Küçük kimdir?

1943 Nevşehir doğumlu Vefa küçük 9 yaşındayken İstanbul'a geldi. Vefa Lisesi'nden mezun olan Küçük, üniversite öğrenimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde tamamladı. 


Vefa Küçük, avukatlığa başladıktan 7 yıl sonra 1988 yılında Ay Metal Pazarlama ve Yatırım A.Ş adlı firma ile demir çelik sektörüne girdi. 2007 senesinde unvanını Dinamik Yapı Sanayi ve Ticaret A.Ş olarak değiştirdiği firma ile inşaat sektörüne giriş yaptı. Gayrimenkul, turizm ve inşaat sektöründe hizmet veren Cenk Demir Sanayi ve Ticaret A.Ş firması da aynı yıl içerisinde Dinamik Yapı grup bünyesine dahil edildi.


Vefa Küçük, 1998 yılında kurduğu Dinamik Yapı şirketi ile İzmit'te konut projesi, Polonya, Kuveyt, Romanya'da ise alışveriş merkezi projeleri hayata geçirdi. Küçük, Metro Grubu'na anahtar teslim hipermarketler de inşa etti.


Vefa Küçük'ün Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini...