06 / 05 / 2024

Fenerbahçenin kayışdağı arazisi satışa mı çıkarıldı

Fenerbahçenin kayışdağı arazisi satışa mı çıkarıldı

Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları’nın (Fenerbahçe Koleji) kiracısı olduğu 26.5 dönümlük arazi Maliye Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak tarafından 70 milyon liralık toplam tahmini bedeli ile dün ihaleye çıkarıldı.

Mimar Şenol Gökner: Acilen 20 yeni şehir tasarlanmalı ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmalı!

Mimar Şenol Gökner, deprem dirençli ve güvenli şehirlerin geri gelmesi için acilen 20 yeni şehir tasarlanmasının ve halka 330 metrekare ücretsiz müstakil ev arazisi dağıtılmasının gerektiğini belirtti. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ataşehir'deki 200 bin 700 metrekarelik rezerv yapı alanının imar planı plan notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallesi Yaklaşık 20,07 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Borsada kayıplar yüzde 16,18’i bulsa da 7100 beklentisi korundu!

Borsa İstanbul’da bu senenin başından bu yana kayıp yüzde 16,18’i buldu. Uzman kurumların hazırlamış oldukları raporlarda seçim belirsizliğinin ortadan kalkmasıyla fiyatlamalar üzerindeki baskının azalacağı belirtiliyor.

Fenerbahçe Üniversitesi çok sayıda Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alıyor! Bu kadroları sakın kaçırmayın!

Fenerbahçe Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Görevlisi alım ilanı açıkladı. Çok sayıda akademisyen ve akademisyen adayının araştırdığı kadro ilanını sizler için derledik. İşte detaylar…

İstanbul'da 19 adet Hazine arazisi yüzde 25 peşinat ve 24 ay taksitle satılıyor! Bu fiyatlara hemen bakın!

İstanbul'da yer alan 19 adet Hazine arazisi açık artırma ile satışa çıkarılıyor. İstanbul'un 4 ilçesinde yer alan Hazine arazilerinin toplam büyüklüğü yaklaşık 40 bin metrekare olarak belirlendi. İşte detaylar...

Kuru kayısıda rekor! Kayısının kilosu ne kadar?

Malatya’nın incisi kuru kayısıda rekor kırıldı. Kayısı başkenti Malatya 2022 sezonu yaş ve kuru kayısı rekoltesi belli oldu. Sonuçlar çiftçilerin ve esnafı bir hayli mutlu etti. İşte detaylar!

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahallelerine ilişkin itiraz 1/5000 ölçekli 18.01.2022 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Kayışdağı 1/5000, 1/1000 ve 1/100.000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Ataşehir İlçesi, Kayışdağı Mahallesi, 1252 ada, 10 parsele ilişkin 1/5000 / 1/1000 ve 1/100.000 ölçekli 29.09.2021 tasdik tarihli Nazım Uygulama İmar Planı ve Çevre Düzeni Plan Tadilatı askıya çıkarıldı.

Ankara'da kamu arazisi satma vaadiyle 25 milyon TL'lik dolandırıcılık!

Başkent Ankara'da kamu arazisi satma vaadiyle 5 kişiden toplamda 25 milyon TL alan 4 şüpheli yakalandı.

Fenerbahçe Token'da 11.5 milyon TL'lik yakım yapıldı!

Ağustos'ta piyasaya sürülen ve yoğun talebin gösterildiği Fenerbahçe Token'da ilk yakım yapıldı. 15 Ekim tarihinde yapılan yakım işleminin 11 milyon 500 bin Türk Lirası'na denk olduğu açıklandı.

Fenerbahçe Token'da yakım yarın başlıyor!

Fenerbahçe Token'da ilk token yakma işleminin yarın gerçekleştirileceği belirtildi. İlk işlem gününde 150 lirayı aşan ve ardından düşmeye başlayan FB Token, 60 lira bandına kadar gerilemişti. Son günlerde yeniden yükselişe geçen token 67 liranın üzerinde işlem görüyor.

Şanlıurfa'da hastane arazisi üzerine konut mu inşa edilecek?

Şanlıurfa'da kamu hastanesi inşa edilmesi için ayrılan 53 dönümlük hazine arazisi Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’yle konut alanına çevrildi. 

Ataşehir Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Ataşehir ilçesi, Kayışdağı ve İnönü Mahalleleri'ne ilişkin 1/5000 ölçekli 22.03.2021 tasdik tarihli Revizyon Nazım İmar Planı. Ş.PLN askıya çıktı.

Fenerbahçenin kayışdağı arazisi satışa mı çıkarıldı Haberi

Fenerbahçenin kayışdağı arazisi satışa mı çıkarıldı


Ataşehir’in Kayışdağı bölgesinde 2003 yılından bu yana Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları’nın (Fenerbahçe Koleji) kiracısı olduğu 26.5 dönümlük arazi Maliye Bakanlığı’na bağlı Milli Emlak tarafından 70 milyon liralık toplam tahmini bedeli ile dün ihaleye çıkarıldı.


Yıllardır bu araziyi almak isteyen Fenerbahçe’nin Başkanı Aziz Yıldırım ihale bedelini duyunca isyan etti ve ‘Bunu kaç milyon dolar ve TL’lere çıkarırlarsa çıkarsınlar burası Fenerbahçe’nindir. Ne olursa olsun alacağız” açıklamasında bulundu. Milli Emlak tarafından hazırlanan şartnamede, 30 Eylül’de ihalesi yapılacak arazi hakkında ‘Taşınmaz Özel Fenerbahçe Eğitim Kurumları tarafından kolej, anaokulu, yüzme havuzu, bekçi kulübesi, trafo ve okul bahçesi olarak işgallidir’ tanımına yer verildi.


Ayrıca şartnamenin 8’nci Maddesi’nde de, ‘Hazine bu taşınmazdan tahliye için hiçbir sorumluluk yüklenemez ve müşteri bunu Hazine’den isteyemez’ ifadelerine yer verildi.


ARAZİNİN YILLIK 400 BİN...