12 / 05 / 2024

Fer Yapı düğün hediyesi

Fer Yapı düğün hediyesi

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor.

Fer Yapı'dan yuva kuran çiftlere düğün hediyesi!

FerYapı, evlilik hazırlığı içindeki çiftlere düğün hediye ediyor. FerYapı, kampanya kapsamında Kartal’da inşa ettiği ‘Mai Residence’dan daire alan çiftlerin düğün masraflarını 20 bin liraya kadar üstleniyor.

İstanbul’un kentsel dönüşüm planı belli oluyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, İstanbul’un kentsel dönüşüm planını aralık ayında kamuoyuyla paylaşacak. Önce yüksek riskli ve riskli sınıfta yer alan yaklaşık 600 bin yapı dönüştürülecek. Daha sonra ise yapıların ömürlerine göre dönüşüm planlaması yapılacak.

Zeytinburnu Merkezefendi'de 526 yapı dönüşecek! 

Zeytinburnu Merkezefendi'de 526 yapının kentsel dönüşümü için süreç başladı. İşte ayrıntılar...

İstanbul'daki riskli 200 bine yakın yapı dönüştürülmeli!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "İstanbul’un çare bulmak zorunda olduğumuz en kritik meselesi, bizim tespitlerimize göre, 200 bine yakın riskli yapının bir şekilde dönüştürülmesi" dedi.

7 milyon yapı dönüşmeli!

Lokomotif sektörler, 2021 beklentilerini açıkladı. İnşaat sektörüne ilişkin konuşan TOBB İnşaat Müteahhitleri Meclisi Başkanı Tahir Tellioğlu, sektörde riskli konut stokunun öncelikli sorun olduğunu belirtti ve kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini anlattı...

Depreme dayanıksız 6.5 milyon yapı dönüşmeli!

Yapımı tamamlanan 10 millet bahçesinin açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depreme hazırlık planları çerçevesinde dönüştürülmesi gereken 6.5 milyonun üzerinde yapı olduğunu söyledi.

Nilüfer'de dönüşüm mağdurlarının sorunları çözülecek!

CHP'nin Nilüfer Belediye Başkan Adayı Turgay Erdem, Nilüfer'de kentsel dönüşüm mağdurlarının sorunlarının çözüleceğini açıkladı. 

Nilüfer kentsel dönüşümde hedefine ulaştı!

Bursa Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Büyükşehir adaylığı ve Bursa'nın sorunları üzerine önemli açıklamalarda bulundu. Bozbey, Nilüfer'in kentsel dönüşümde çok ayrı bir boyuta ulaştığını ifade etti.

Murat Kurum: 7.5 milyon riskli yapı dönüşecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, “100 günde 23 bölgede 17 bin konut ve işyerini tamamlayacak, 16 bin adedinin temelini atacağız. Ülke genelinde risk taşıyan 7.5 milyon bağımsız birimi dönüştürmeyi hedefliyoruz" dedi.

15 yıl içinde 7.5 milyon yapı dönüştürülecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Yerel ve Bölgesel Medya Buluşması etkinliğine davetliydi. Etkinlikte konuşan Özhaseki, ''Hedefimiz önümüzdeki 15 yıl içinde 7.5 milyon dayanıksız, sağlıksız, kimliksiz yapıyı dönüştürmek'' dedi.

Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesinde erken teslim sürprizi!

Ergün Kent İnşaat tarafından yapımı sürdürülen Park Nilüfer Kentsel dönüşüm projesi, Başkan Altepe’nin yakın takibi ve destekleriyle yükselmesi, hak sahiplerine derin bir nefes aldırıyor.

Bursa Nilüfer Sitesi'nde dönüşümün temeli atıldı!

Kentsel dönüşüm yasasından yararlanan vatandaşlar kendi dönüşümlerini kendileri yapıyor. Büyükşehir Belediyesi'nin de destek verdiği Nilüfer Sitesi'nde dönüşümün temeli atıldı.

Celil Çolak: Bursa Nilüfer'de dönüşüme ihtiyaç var!

AK Parti Bursa Osmangazi ile Nilüfer İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, İMSİAD'da Namık Ziya Mescioğlu'na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Celil Çolak, "Yıldırım'ın, Osmangazi'nin olduğu kadar Nilüfer'in de acilen dönüşüme ihtiyacı var." dedi.

Fer Yapı kampüs ofis kavramını Türkiye'ye getiriyor!

Fer Yapı, akıllı ve çevreci konseptiyle dünya trendi kampüs ofis kavramının Türkiye'deki ilk örneğini, 'Premier Kampüs Ofis'le Kağıthane'de hayata geçiriyor.

Fer Yapı düğün hediyesi Haberi

Fer Yapı düğün hediyesi

Bugüne kadar; ‘İstWest’, ‘iTower’, ‘Mai Residence’, ‘Parima Ofis’ ve ‘Premier Kampüs Ofis’ projelerini hayata geçiren FerYapı’, şimdi de evlilik hazırlığında olan çiftlere ‘düğün’ hediye ediyor. FerYapı otellerle işbirliği yaparakgeliştirdiği proje kapsamında ‘Mai Residence’dan ev alan çiftlerin düğün masraflarını üstleniyor. Anlaşmalı otel ve balo salonlarında evlenecek çiftlerin‘Mai Residence’tan ev sahibi olması durumunda Fer Yapı; 1+1 daire alan çiftlerin düğün masraflarının 10 bin TL’sini, 2+1 daire alanlarınmasraflarının 15 bin TL’sini, 3+1 daire alanların masraflarının ise 20 bin TL’sini karşılıyor.


342 bin liradan başlıyor


Toplam 355 üniteden oluşan ve Adalar manzarasıyla dikkat çeken Mai’de75.5m²daireler peşin 342 binliradan başlayan fiyatlarla satılıyor. Mai’de 89 m²2+1 dairelerin peşin satış fiyatları 398 bin liradan, 149 m² 3+1 dairelerin peşin fiyatları ise 625 bin liradan başlıyor. Yüzde 1 KDV...