07 / 05 / 2024

Ferhan Azman

Ferhan Azman

İMOB kapsamında, Hollanda ortaklı oturma grubu üreticisi Danca Türkiye tarafından organize edilen "Farklı Kültür, Aynı Mekan" konulu söyleşide mimarinin değişen yüzü ünlü tasarımcılar tarafından tartışıldı

Dr. Ferhan Vahit Benli kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Gübretaş’ta ne iş yapıyor?

Dr. Ferhan Vahit Benli, doktorasını nerede tamamladı? Ne zaman Genel Müdür ve CFO oldu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ferhan Vahit Benli’nin hayatı...

Pilavcı Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pilavcı Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Pilavcı tarafından kuruldu.

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sun Lotus Eğitim Danışmanlık Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Nilda Ferhan Yetki tarafından kuruldu.

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Hankare İnşaat Mühendislik Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Kemal Ercan ve Serhan Sedat Gürsoy ortaklığında kuruldu.

Levon Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Levon Tasarım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Ümraniye'de Ferhan Ahmedoğlu tarafından kuruldu.

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

G Partners Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Ahmet Talha Güneş ve Ömer Ferhan Güldemir ortaklığında kuruldu.

Fer Grup Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Fer Grup Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de Ferhan Şavlı tarafından kuruldu.

Düzey Yol Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzey Yol Asfaltlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhan Altın tarafından kuruldu.

Nep Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nep Zemin İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Zuhal Azman tarafından kuruldu.

Ferhan Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhan Enerji Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Uygur tarafından kuruldu.

ABD Irak'ta iki yeni askeri üs inşa edecek!

Enbar Vilayeti İl Meclis Üyesi Ferhan Duleymeni, ABD hükümeti tarafından Irak'ın batısında Suriye sınırına yakın bir bölgede iki yeni askeri üs inşa edileceğini açıkladı.

Efs Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efs Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Hediye Sema Selah, Ferhan Şanlık, Müzeyyen Selah ve Hüseyin Erkan Selah ortaklığında kuruldu. 

Güner Özkul: Babam o evi kendi parasıyla aldı!

Son günlerde Ferhan Şensoy'un Münir Özkul'a Cihangir’den ev aldığı öne sürüldü. Münir Özkul’un kızı Güner Özkul "Babam o evi kendi parasıyla aldı." dedi.

Ferhan Azman Haberi

Ferhan Azman


İMOB kapsamında, Hollanda ortaklı oturma grubu üreticisi Danca Türkiye tarafından organize edilen "Farklı Kültür, Aynı Mekan" konulu söyleşide mimarinin değişen yüzü ünlü tasarımcılar tarafından tartışıldı. Moderatörlüğünü Oylum Talu'nun üstlendiği söyleşiye Aziz Sarıyer, Ferhan Azman ve Esat Fişek konuşmacı olarak katıldı.  



Londra'da yaşayan ünlü Türk mimar Ferhan Azman'ın tasarladığı standı ve birbirinden renkli ürünleriyle İMOB 2013'te boy gösteren oturma grubu üreticisi Danca Türkiye, 01 Şubat Cuma günü farklı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Danca'nın 116 m2'lik standında bir araya gelen ünlü tasarımcılar "Farklı Kültür, Aynı Mekan" konusunu değerlendirdi. Tasarım dünyasının başarılı isimleri Ferhan Azman, Aziz Sarıyer ve Esat Fişek'in konuşmacı olarak katıldıkları söyleşiyi Oylum Talu modere etti. 


Dünyanın en iyi tasarımcıları arasında gösterilen Aziz Sarıyer, bazı tasarımların değerini zamanın gösterdiğini söyledi....