29 / 04 / 2024

Ferhat Bakgör

Ferhat Bakgör

Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre; Bak Yapı'nın, Bursa'daki yeni projesi Prestij Modern'de satışlar Aralık'ta başlıyor. 918 konuttan oluşan projeye, Bursalı müşterilerin dışında Bahreyn'den de talep var...

BakYapı, 3 bin kişinin katılacağı CNR Emlak 2013 Fuarı'nda yerini aldı!

İstanbul'da Prestij Park, Bursa' da ise Prestij Modern Evleri ile adından söz ettiren BakYapı, 3 bin uluslararası yatırımcının katılacağı CNR Emlak 2013 Fuarı'nda yerini aldı...

Bak Yapı Arapların talebine göre proje inşa edecek!

Bak Yapı yeni rotalar belirlemek için çalışmalara başladı. Yatırım için Esenyurt’u düşünmeyen şirket İstanbul’un merkezine yöneliyor. Yabancıya satış rakamlarıyla yüzü gülen Bak Yapı Arapların talebine göre proje geliştirecek...

Türkiye'de konut stoğu yoksa dönüşüm hayal olur!

Bak Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, kentsel dönüşüm için: "Elde fazla konut stokunuz yok. Binaları yıktıktan sonra binlerce insanı nereye taşıyacaksınız?" diye sordu...

Gayrimenkul devleri açıkladı: Konut sektörü kentsel dönüşümle nefes alıyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör, konut üretimi ve inşaat sektöründeki gelişmeleri değerlendirdi.  

Ekonomide yaşanan durgunluk konut satışlarına da yansıdı!

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör yaptığı açıklamada ekonomide yaşanan durgunlukların konut satışlarına da yansıdığını söyledi.

Veysel Bakgör: Gayrimenkul sektörü zorlu bir süreçten geçiyor!

GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve BAKYAPI Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Bakgör konut satışları ile ilgili olarak yaptığı açıklamada gayrimenkul sektörünün zorlu bir süreçten geçtiğini söyledi.

2 bin 500 konut kentsel dönüşüm projesi kapsamında hayata geçiriliyor

Bakyapı Yönetim Kurulu Başkanı ve Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör, en büyük kentsel dönüşüm projesine Bursa'da start verdiklerini açıkladı. Bölgedeki kentsel dönüşüm çalışmaları ise hız kesmeden devam ediyor. Başkan Bakgör önemli açıklamalarda bulundu.

Prestij Yeni Hayat, Prestij Panora ve Prestij Seyirtepe projelerinde yaşam başlıyor!

BakYapıYönetim Kurulu Başkanı ve GYODER Yönetim Kurulu Üyesi Veysel Bakgör kısa süre sonra yaşamın başlayacağı ve satışın devam ettiği diğer konut projelerini duyurdu.

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Jenerik İnşaat Metal Peyzaj Orman Ürünleri Ve Turizm Hizmetleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 350 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Albayrak tarafından kuruldu.

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi kuruldu!

Vinas Group Gayrimenkul Yatırımları Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 3 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Kuas, Ferhat Gök ve Furkan Çite ortaklığında kuruldu.

Türkiye Nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç etti!

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Başkanı Ferhat Gürüz yaptığı açıklamada Türkiye'nin bu yılın nisan ayında 235,7 milyon dolarlık yaş meyve sebze ihraç ettiğini kaydetti.

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Trp İnşaat Plastik Kimya Orman Ürünleri Oto Yedek Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Ferhat Özdemir tarafından kuruldu.

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Besev Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da Salih Aslan Gönlüşener ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Özgür Restorasyon İnşaat Ve Turizm Anonim Şirketi bugün Avcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Özcan  tarafından kuruldu.

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Askandar İnşaat Yapı Taahhüt Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Şamil Poyraz, Salih Aslan Gönlüşener, Bahadır Ünal ve Ferhat Pala ortaklığında kuruldu.

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yaşar Grup Turizm Otel ve İnşaat Yatırım İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yaşar tarafından kuruldu. 

Ferhat Bakgör Haberi

Ferhat Bakgör

İstanbul pazarına Esenyurt'taki 2 bin 392 konutluk İstanbul Prestij Park projesi ile adım atan Bursa merkezli BakYapı, Bursa'da Prestij Modern adında yeni bir projeye başlıyor. 


Projenin detaylarını netleştiren ve inşaata başlayan Bakyapı, 918 konut ve 53 ticari alandan oluşan bir proje hazırladı. Osmangazi'de yükselecek projenin satışları Aralık ayında başlayacak. 

BakYapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ferhat Bakgör, "İstanbul'da başladığımız proje nedeniyle Bursa'da biraz ara vermiştik. Bu nedenle Bursa'da proje yapmamızı bekleyen ciddi bir müşteri kitlemiz de var" dedi. Bursa Prestij Modern projesinin 53 bin metrekarelik arazisi, Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne ait. Belediyenin ilk etapta satışını düşündüğü, daha sonra hasılat paylaşımı yapmaya karar verdiği arazinin ihalesinde BakYapı ile Bursa merkezli bir firma daha yer almış. 200 milyon lira hasılatın beklendiği projenin konutları dışında ticaret...