13 / 05 / 2024

Ferhat Ferhangil

Ferhat Ferhangil

Dalfy Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi, Alper Yüceer ve Ferhat Ferhangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Astra Ada Yapı ve İşletmeciliği Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Astra Ada Yapı ve İşletmeciliği Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, 12 Şubat 2013 tarihinde, 50 bin TL sermaye ile, Ahmet Faralyalı, Ferhat Ferhangil, Hatem Tayyar Duru, Vehbi Ergin Öztürk ve Zeki Kerem Mavituncalılar ortaklığıyla kuruldu...

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Çelik tarafından kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

İttco Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

İttco Turizm Anonim Şirketi Şişli'de Ferhat Ferhangil tarafından kuruldu.

İttco İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

İttco İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de Ferhat Ferhangil tarafından kuruldu.

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Zeycan tarafından kuruldu.

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yiğit tarafından kuruldu. 

Ferhat Göçer: Girne'de ev arıyorum!

Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, Kıbrıs'a hayran olduğunu, Girne'den denize sıfır ev alacağını söyledi.

Ferhat Güçlü inşaat sektöründen ayrıldı, nektarin bahçesi kurdu!

Girişimci Ferhat Güçlü üç yıl önce inşaat sektöründen ayrıldı. Güçlü artık İspanya’dan getirip diktiği nektarin ağaçlarıyla ilgileniyor.

Ferhat Tüneli açıldı!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşan Başbakan Yıldırım, daha önce temel atma töreninde de bulunduğu Ferhat Tüneli'nin hayırlı olmasını diledi..

Amasya Ferhat Tüneli açılıyor!

Amasya'da "çılgın proje" olarak adlandırılan ve 35 milyon TL'ye mal olan Ferhat Tüneli, Başbakan Yıldırım'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

Asf Cam Yapı İnşaat Makina Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asf Cam Yapı İnşaat Makina Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Kırgız tarafından kuruldu.

Ferhat Göçer Etiler’de 2 milyon dolara müstakil ev aldı!

Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayla gayrimenkul satın aldı.

Fatoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatoğlu İnşaat Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile Serda Karğa, Ferhat İpteş ve Adnan Yunus imzasıyla bugün kuruldu.

Ferhat Ferhangil Haberi

Ferhat Ferhangil

Dalfy Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi, Alper Yüceer ve Ferhat Ferhangil tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 12 Mart'ta kurulan Dalfy Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi iş konusu; Kar amacıyla yerli ve yabancı turistlere ulaştırma konaklama gezi spor eğlence imkanları sağlamak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Dalfy Turizm İşletmeciliği Limited Şirketi adres: Yeşilköy, Dünya Ticaret Merkezi, A-1 Blok, Kat:6...