18 / 05 / 2024

Ferhat Şelli

Ferhat Şelli

Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli 5.5 milyon hektar arazi tapulaştırıldı...

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Çelik Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ferhat Çelik tarafından kuruldu.

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Şahin Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Ferhat Şahin tarafından kuruldu.

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Zeycan Mimarlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Zeycan tarafından kuruldu.

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ferhat Yiğit İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Yiğit tarafından kuruldu. 

Elliüç Madencilik Denizcilik İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elliüç Madencilik Denizcilik İnşaat Gıda ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Aynur Ekşi ve Oğuzhan Turan tarafından kuruldu. 

Ferhat Göçer: Girne'de ev arıyorum!

Kıbrıs'taki Elexus Hotel'de sevenleriyle buluşan Ferhat Göçer, Kıbrıs'a hayran olduğunu, Girne'den denize sıfır ev alacağını söyledi.

Ferhat Güçlü inşaat sektöründen ayrıldı, nektarin bahçesi kurdu!

Girişimci Ferhat Güçlü üç yıl önce inşaat sektöründen ayrıldı. Güçlü artık İspanya’dan getirip diktiği nektarin ağaçlarıyla ilgileniyor.

Ferhat Tüneli açıldı!

Ferhat Tüneli Açılış Töreni'nde konuşan Başbakan Yıldırım, daha önce temel atma töreninde de bulunduğu Ferhat Tüneli'nin hayırlı olmasını diledi..

Amasya Ferhat Tüneli açılıyor!

Amasya'da "çılgın proje" olarak adlandırılan ve 35 milyon TL'ye mal olan Ferhat Tüneli, Başbakan Yıldırım'ın katılacağı törenle hizmete açılacak.

Ferhat Göçer Etiler’de 2 milyon dolara müstakil ev aldı!

Sibel Can, Tarkan, Demet Akalın, Ebru Gündeş ve Sezen Aksu gibi isimlerden sonra Ferhat Göçer de müzikten kazandığı parayla gayrimenkul satın aldı.

Amasya Ferhat Tüneli'nde sona gelindi!

Amasya Belediyesi’nin vizyon projeleri arasında yer alan ve Harşene Dağı’nın altından geçip şehrin iki yakasını birbirine bağlayacak Ferhat Tüneli’nde ışık göründü.

Amasya Ferhat Tüneli 21.5 milyon TL'ye mal olacak!

Erken Roma döneminde antik kente su getirip aşkına kavuşmak için dağı 6 km uzunluğunda delen Ferhat-Şirin efsanesi, çılgın tünel projesiyle Amasya’da tescilleniyor.

Amasya Ferhat Tüneli 700. metreye ulaştı!

Amasya Ferhat Tüneli 700. metreye ulaştı. 2017'nin Aralık ayında bitirilmesi planlanan tünel, şehiriçi trafiğini rahatlatması için yapılıyor.

Ferhat Şelli Haberi

Ferhat Şelli

Türkiye'de 5.5 milyon hektar arazi tapulaştırıldı. Tarım Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Dr. Ferhat Şelli Türkiye'de 14 milyon alanda 14 milyon hektar alanda arazi tapulaştırması yapılması gerektiğini...