28 / 04 / 2024

Feridun Bilgin kimdir

Feridun Bilgin kimdir

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bilgin, " "Şu an itibarıyla karayollarında 57 şantiyemiz kapalı durumda. " dedi.

Kütahya YHT'nin etüt projesi 2016'da bitecek!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, aralarında Kütahya’nın da bulunduğu hızlı tren hatları ile ilgili bilgiler verdi. Bilgin, hızlı tren hatlarıyla ilgili etüt projelerini önümüzdeki yıl bitirmeyi planladıklarını dile getirdi.

Yeni Ankara YHT Garı inşaatının yüzde 54'ü tamamlandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin: "Yeni Ankara YHT Garı'nda şu ana kadar yapılan çalışmalarla yüzde 54 ilerleme sağlandı. 730 kişinin çalıştığı garın, 2016 yılının birinci yarısında milletimizin hizmetine sunmayı hedefliyoruz" dedi.

İstanbul-İzmir Otoyol Projesi'nin dış finansman ihtiyacı karşılandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, 5 milyar dolarlık kredi sözleşmesiyle İstanbul-İzmir Otoyol Projesi’nin tüm dış finansman ihtiyacının karşılandığını belirtti.

Demiryollarına 9 milyar lira yatırım yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, bu yıl demiryollarına 9 milyar lira yatırım yapılacağını ve yatırımların gelecek dönemde süreceğini söyledi.

Feridun Bilgin: En fazla 100 kilometrede bir havalimanı yapılacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya`nın batısına havalimanı yapılacağını belirtti ve en fazla 100 kilometrede bir havalimanı inşa edileceğini dile getirdi.

KKTC ulaşım alanında güvenli bir altyapıya sahip olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, KKTC’nin ulaşım ve haberleşme alanında güçlü ve güvenli bir altyapıya sahip olmasını arzu ettiklerini söyledi.

Feridun Bilgin: 6 yeni havalimanı geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına havalimanı yapılacağını belirtti.

100 kilometrede bir havalimanı olacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya'nın batısına havalimanı planladıklarını belirterek, "En fazla 100 kilometrede bir havalimanı yapılacak'' dedi.

Feridun Bilgin Hakkari-Yüksekova Havaalanı'nı inceledi!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Hakkari-Yüksekova Havaalanı'nda inceleme yaptı. 26 Mayıs'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açılması planlanan havaalanı hakkında bilgi aldı.

80 YHT için yüzde 53 yerlilik şartı aranacak!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, önümüzdeki günlerde ihalesine çıkacakları 80 adet yüksek hızlı tren seti alımı işinde asgari yüzde 53 yerlilik şartı arayacaklarını söyledi.

Dr. Feridun Alkan kimdir? Ne zaman doğdu? Hangi üniversitelerde eğitim aldı? Hangi görevi yürütüyor?

Dr. Feridun Kaya kaç yılında doğdu? Yüksek lisans ve doktorasını nerede yaptı? Hangi şirketlerde çalıştı? Çelik Halat ve Tel San. A.Ş.’de ne iş yapıyor? İşte Feridun Kaya ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gelecek Partisi’nden Kanal İstanbul çıkışı: ‘Hesabı sorulur!’

Gelecek Partisi'nin Kanal İstanbul ile ilgili raporu Genel Başkan Yardımcısı Feridun Bilgin tarafından açıklandı. Raporda, projenin dikte ettirildiği savunularak halk oylamasına götürülmesi talep edildi.

Hilmi Bilgin kimdir?

Hilmi Bilgin, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Sivas Belediye Başkan Adayı oldu. Peki, Hilmi Bilgin kimdir? Hilmi Bilgin hangi işlere imza attı?

Feridun Çılı kimdir?

"Betonarmeye Giriş" adlı kitabın yazarlarından olan Prof. Dr. Feridun Çılı kimdir? Mimar Feridun Çılı bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Aydın'a otoyol müjdesi!

Aydın-Denizli otoyolunun ihalesinin gelecek yıl yapılacağını da söyleyen Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, çevreyolu çalışmalarının devam ettiğini, Aydın-Denizli otoyoluyla ilgili çalışmaların büyük oranda tamamlandığını söyledi

Aydın Çıldır Havaalanı'nda son durum ne?

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, özel uçakla geldiği Aydın Çıldır Havaalanı'nda inceleme yaptı. Bilgin Çıldır'ın sivil havacılığa açılmasının yapılacak fizibilete çalışmalarının ardından belli olacağını belirtti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaat çalışmaları hızla sürüyor!

Feridun Bilgin’in 2016 yılının mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne 5 ay kaldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in 2016 yılının Mart ayında açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 2016 yılının Mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne son 5 ay!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin'in 2016 yılının Mart ayında açılacağı bilgisini verdiği Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün yüzde 50'si tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 2016 yılının Mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İzmit Körfez Köprüsü hizmete ne zaman açılacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda, gündemdeki konularla ilgili soruları yanıtladı.

Çanakkale Köprüsü'nün ihalesi ne zaman olacak?

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Anadolu'ya ve Avrupa'ya erişim sağlayacak Çanakkale Köprüsünün ihalesi bu yıl gerçekleştirilecek.

Feridun Bilgin kimdir Haberi

Feridun Bilgin kimdir

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, terör olaylarının, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine götürdükleri hizmetleri olumsuz etkilediğini belirterek, "Şu an itibarıyla karayollarında 57 şantiyemiz kapalı durumda. Demiryollarında hatlarımıza bombalar yerleştiriliyor. Bugüne kadar 227 baz istasyonu tahrip edilmiş durumda. Yüksekova'da Selahaddin Eyyubi Havaalanı'na 5 Ağustos'tan beri bölgede yaşanan terör olayları nedeniyle maalesef uçuşları gerçekleştiremiyoruz" dedi.


Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olan Bilgin, gündeme ilişkin soruları yanıtladı.


Terör saldırılarının başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu olmak üzere yatırımları nasıl etkilediğinin sorulması üzerine Bilgin, Bakanlık olarak 2003 yılından bugüne kadar 233 milyar liranın üzerinde yatırım gerçekleştirdiklerini, bu yatırımların yaklaşık yüzde 20'sini Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yaptıklarını söyledi.


Karayollarında Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerindeki illere 2003 yılına kadar 527 kilometre bölünmüş yol yapıldığını hatırlatan...