13 / 05 / 2024

Feridun Bilgin yeni ulaşım projeleri

Feridun Bilgin yeni ulaşım projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya`nın batısına havalimanı yapılacağını belirtti ve en fazla 100 kilometrede bir havalimanı inşa edileceğini dile getirdi.

Son Dakika! Bakan Bilgin asgari ücret için rakam verdi; İşte yeni asgari ücret

CNN Türk canlı yayına katılan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den asgari ücret açıklaması geldi. Temmuz ayında yapılacak olan ara zamla ilgili konuşan Bakan Bilgin net açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

Yeni asgari ücret zammında kritik detay! Asgari ücret 500 dolar mı olacak?

Temmuz ayına aylar kala asgari ücretle çalışanlar yeni asgari ücretin ne kadar olacağını sorguluyor. Bakan Bilgin'den konuya ilişkin dikkat çeken değerlendirme geldi. Asgari ücret 500 dolar mı olacak? İşte detaylar...

Asgari ücrette rakam belli oldu! Bakan bizzat açıkladı

Milyonlarca çalışanın gözü kulağı yeni asgari ücret zammına çevrildi. Bakan Bilgin yeni zamla ilgili net rakam verdi. İşte tüm detaylar...

Bakan Bilgin cuma gününü işaret etti! Toplu iş sözleşmesinde çözüm noktasına gelindi!

Gündemde sık sık yerini alan toplu iş sözleşmesi ile ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin’den açıklama geldi. İşçi maaşlarına zam gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, detaylar netleşti.

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emekliler müjde! Bakan Bilgin açıkladı! O tarihte kademeli zam yapılacak!

7 bin 500 TL üzerinde maaş alan emeklilerin gözü temmuz ayında yapılacak olan zamda. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yeni düzenleme yapıldığını ve emeklilere o tarihte kademeli zam yapılacağını açıkladı.

Asgari ücrette 3 yeni senaryo ortaya çıktı! Temmuz'da asgari ücret 11 bin 57 TL mi olacak? Ara zamda flaş gelişme!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, yeni asgari ücret düzenlemesinin temmuzda olacağını açıklamasının ardından 3 yeni senaryo ortaya çıktı! Temmuz'da asgari ücret 11 bin 57 TL mi olacak? Ara zamda flaş gelişme!

Emeklilikte yeni gelişme! Prim gün sayısı için hamle geliyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, EYT düzenlemesinin ardından sevindiren bir açıklama yaptı. Prim gün sayısı için yeni düzenleme geliyor. İşte tüm detaylar...

700 bin kamu işçi için flaş gelişme! Taban ücrette yeni teklif geldi mi? Bakan Bilgin devreye girdi!

Kamudaki 700 binden fazla işçinin Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü kapsamında alacağı zam oranının 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nden önce açıklanarak imzalanması öngörülüyor. Taban ücrette yeni teklif içinse Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’in devreye girdiği belirtiliyor

2 milyona yakın Bağ-Kur’luya müjde! Prim gün sayısında yeni gelişme! Bakan Bilgin tek tek açıkladı!

​​​​​​​Bağ-Kur’lu yurttaşların 9 bin gün prim şartı sorununa yeni düzenleme geliyor. Tıpkı SSK’lı yurttaşlar gibi 7200 prim günü ile emeklilik hayali kuran 4A’lı vatandaşlar erken emekliliğin yanında ayrıca, maaşlarda da yüzde 20 oranında artış imkanı elde edecek.

Bağ-Kur'luların emekliliği için yeni düzenleme; 9 bin prim günü şartı esnetiliyor!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, Bağ-Kur'luların emekliliği için gerekli olan 9 bin prim günü şartıyla ilgili yeni bir düzenlenme yapacaklarını duyurdu.  Bakan Bilgin istihdam sayısına göre bir kriter uygulanacağını açıkladı. İşte detaylar...

EYT için son sözü Bakan Vedat Bilgin söyledi! Tarihi duyanlar dondu kaldı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar’ın (EYT) bekleyişi bir türlü bitmek bilmiyor. Kendilerine, yeni yıla girmeden önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından müjde verilen EYT’liler, düzenlemenin yasalaşmasını beklerken, bu kez de Bakan Vedat Bilgin’den bir tarih açıklaması geldi.

Bakanlardan arka arkaya EYT açıklaması! Yeni rakam açıklandı!

Bakan Nebati ve Bakan Bilgin'den dikkat çeken EYT açıklaması geldi. Bakan Bilgin çalışmanın ay sonuna kadar bitirilip Meclis'e gelmesinin hedeflendiğini açıklayarak EYT ile ilgili yeni rakamı verdi.

Bakan Bilgin’den son dakika asgari ücret açıklaması! Heyecan iyice tavan yaptı

SON DAKİKA... Asgari ücretin yeni yılda ne kadar olacağı merak edilirken kritik görüşmeler bu hafta başlıyor. Asgari ücrette çalışma takvimi ile ilgili Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin’den son dakika açıklaması geldi.

Feridun Bilgin yeni ulaşım projeleri Haberi

Feridun Bilgin yeni ulaşım projeleri

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne ve Antalya`nın batısına havalimanı yapılacağını belirterek, "En fazla 100 kilometrede bir havalimanı ve yerli bölgesel uçak üretimi hedeflerine paralel olarak ihtiyaç olan tüm illere bir süreç ve plan dahilinde havalimanları yapılacak" dedi.


Bakan Bilgin, yaptığı açıklamada, "En fazla 100 kilometrede bir havalimanı ve yerli bölgesel uçak üretimi hedeflerine paralel olarak ihtiyaç olan tüm illere bir süreç ve plan dahilinde havalimanları yapılacağını" belirterek, birçok ülkede bunun örneğinin bulunmadığına dikkati çekti. Bilgin, Ordu-Giresun ve Hakkari-Yüksekova havalimanlarının da hizmete girmesiyle Türkiye'de hizmet verilen havalimanı sayısının 55'e yükseldiğinin altını çizdi.


Halkın havayoluna ilgisinin büyük olduğunu belirten Bilgin, her geçen gün bu ilgi ve ihtiyacın arttığını bildirdi.


Bilgin, ihtiyaç doğrultusunda Niğde-Aksaray, Rize-Artvin, Karaman, Yozgat, Edirne...