30 / 04 / 2024

Ferko Signature büyükdere caddesi

Ferko Signature büyükdere caddesi

Ferko tarafından Levent Büyükdere Caddesi’nde yapımına başlanan Ferko Signature hızla yükselmeye devam ediyor. Ferko, satışların yüzde 70’inin tamamlandığı Ferko Signature’ı yılsonunda tamamlamayı hedefliyor.

1957 yılında Modern Mecidiyeköy Sitesi için Büyükdere Caddesi'ndeki arsalar satılacakmış!

1957 yılında, Mecidiyeköy'de Şişli Büyükdere Caddesi ile Beşiktaş Yıldız arasında Modern Mecidiyeköy Sitesi için imar planı hazırlanmış.

Kağıthane ve Sarıyer ilçeleri Büyükdere Caddesi Batı Kısmı imar planı askıda!

Kağıthane-Sarıyer ilçeleri, Büyükdere Caddesi Batı kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 20.09.2022 tasdik tarihli Nazım İmar Planı askıya çıkarıldı.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Ünlü şarkıcı Seda Sayan, Sarıyer Büyükdere’den 4 milyon dolara satın aldığı villasını 10 milyon dolara satışa çıkardığı iddia edildi.

Wilma Elles Büyükdere Caddesi'nden ev bakıyor!

Beşiktaş’taki Bulvar kafeden çıkarken görüntülenen Wilma Elles, muhabirlerin, “Ev mi arıyorsunuz?” sorusuna “Büyükdere Caddesi güzel değil mi?” cevabını verdi.

Sarıyer Büyükdere Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık bina!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İli, Sarıyer İlçesi, Büyükdere Mahallesi Çayırbaşı ve Hacet Mevkii'nde yer alan 6 katlı apartmanı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Öztürkmen Büyükdere Gayrimenkul Yatırım Ve İşletme Anonim Şirketi bugün Şişli'de 58 milyon 321 bin 396 TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Ferko İnşaat 2017'de yüzde 30 büyümeyi hedefliyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökçe Meriçten, 2017’de yüzde 25-30 büyüme ile 350-400 milyon dolar ciro hedeflediklerini belirtiyor. Son 10 yıldır yurt içi yatırımlara yönelen firmanın Azerbaycan, Türkmenistan, Afganistan ve Libya'da da projeleri bulunuyor.

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

Büyükdere Caddesi nazım imar planı yeniden askıda!

İstanbul Sarıyer-Kağıthane İlçeleri, Büyükdere Caddesi Çevresi Nazım İmar Planı itirazlara ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıkarıldı...

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Hülya Avşar Büyükdere'deki köşkünü 50 bin TL'ye kiraya verdi!

Hülya Avşar 1997'de, 2.5 milyon dolara Büyükdere'de 150 yıllık tarihi bir köşk satın almıştı. Avşar, kızı Zehra ile birlikte Tarabya'daki evine geçti ve köşkünü aylık 50 bin TL'ye bir finansçıya kiraya verdi

Büyükdere Caddesi çevresi imar planı askıda!

İstanbul Kağıthane ve Sarıyer İlçeleri, Büyükdere Caddesi Çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı bugün askıya çıkarıldı...

Ferko Signature büyükdere caddesi Haberi

Ferko Signature büyükdere caddesi

Geliştirdiği nitelikli ve özel projelerle dikkat çeken Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi üzerinde inşa ettiği Ferko Signature hızla yükseliyor. Merkezi konumu ve mimari yapısıyla bölgeye imzasını atan ve satışlarının yüzde 70’i tamamlanan Ferko Signature, İstanbul’un en önemli iş ve sosyal yaşam merkezlerinden biri olan Levent’in yeni buluşma noktası olmayı hedefliyor.


Yılsonunda teslim edilmesi hedefleniyor

Ferko tarafından iş yaşamının merkezi konumunda olan Levent’te hayata geçirilen ve 2016 sonunda tamamlanması planlanan Ferko Signature, metroya 50 metre, Şişli – Mecidiyeköy’e 3 km, Boğaziçi Köprüsü’ne 4 km, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne 6 km, Maslak’a 6 km ve Taksim’e 7 km mesafede yer alıyor. Ferko Signature’da satış fiyatları, metrekaresi 8 bin dolar ile 12 bin dolar arasında değişiyor.


Mimarisiyle göz dolduracak

İstanbul’un en merkezi lokasyonlarından Levent Büyükdere Caddesi üzerinde...