05 / 05 / 2024

Ferko Signature iç mimarisi

Ferko Signature iç mimarisi

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Gayrimenkul sektörü yaza merhaba partisinde buluştu!

Gayrimenkul sektörü, ULI Türkiye, ULI Next, ULI Young Leaders, Gayrimenkulde Kadın Liderler ve Gayrimenkul Türkiye’nin Ferko Signature Assembly’de ortaklaşa düzenlediği ‘Yaza Merhaba Partisi’nde biraraya geldi.

Ferko Signature iş dünyasına kapılarını açtı!

Gayrimenkul sektörüne kazandırdığı nitelikli projeler ile öne çıkan Ferko’nun Levent’te inşa ettiği, dünyaca ünlü mimar Lord Norman Foster imzalı projesi Ferko Signature, iş dünyasına yepyeni bir soluk getiriyor. 

Ferko Signature’un iç mimarisi Autoban imzası taşıyor!

Ferko'nun, son teknoloji ile donatılmış ofis katları bir iş merkezinden fazlasını sunan projesi Ferko Signature'ın iç mimarisi, her projesinde ayrı bir hikaye yaratan Autoban tarafından gerçekleştirildi.. 

Wind of İstanbul, Ferko Signature'da!

Wind of İstanbul Ferko Signature’da… Medya sanatçısı, yönetmen ve araştırmacı Refik Anadol’un Wind of İstanbul eseri, Contemporary Istanbul kapsamında Ferko Signature’da düzenlenen etkinlik ile sanatseverlerin beğenisine sunuldu.

FERKO, ACAF iş birliğinde sergiye hazırlanıyor!

Ferko, Çin ve Avustralya’nın etkileyici sanat eserlerini ACAF iş birliğinde İstanbullu sanatseverler ile buluşturmaya hazırlanıyor

Ferko dünyaca ünlü sanatçıları ve eserlerini sanatseverlerle buluşturacak!

Ferko, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında 12. kez düzenlenecek olan Türkiye’nin çağdaş sanat etkinliği Contemporary Istanbul’a olan katkısını sürdürmeye devam ediyor.

Ferko İstanbul'da 4 kentsel dönüşüm projesine hazırlanıyor!

Ferko Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Meriçten "3’ü Göktürk’te biri Seyrantepe’de olmak üzere 4 yeni kentsel dönüşüm projesi için ciddi bir hazırlık sürecimiz var. Bu projelerde önemli marka birlikteliklerimiz olacak." dedi. Ayrıca Ferko, Türk bayrağını Londra’da ve New York'ta dalgalandıracak.

Ferko rotasını gayrimenkul sektörüne çevirdi!

Gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Ferko Holding, İstanbul'da birçok projeye imza attı. Firma, 2018 yılı için Londra ve Miami'de yatırım yapmayı hedefliyor.

Yemeksepeti Ferko Signature’da ofis kiraladı!

Ferko’nun, Levent Büyükdere Caddesi’nde hayata geçirdiği Ferko Signature’da kiralamalar başladı. Türkiye’yi online yemek siparişi sitesi Yemeksepeti 9.500 metrekarelik ofis alanı kiraladı.

Levent Ferko Signature, Otis’i tercih etti!

Levent’te yükselen Ferko Signature projesinde, Otis Türkiye’nin yüksek hızlı asansörleri kullanılıyor. Otis Türkiye, yüksek binalardaki dikey trafiği önemli ölçüde azaltıyor.

Ferko Line projesinde ofislerin yüzde 25’i satıldı!

Ferko’nun İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de hayata geçirdiği Ferko Line Projesi’nde ofislerin yüzde 25’i şimdiden satıldı.

Ferko Ilgaz Hotel açıldı!

Ferko’nun Ilgaz Dağı’nda 100 milyon TL’lik yatırımla hayata geçirdiği 286 yatak kapasiteli Ferko Ilgaz Hotel kapılarını açtı. Sanat oteli olarak tasarlanan Ferko Ilgaz Hotel'de sanat eserleri sergileniyor.

Kağıthane Ferko Line 2018'de teslim!

25 yılı aşkın süredir yaşam alanları inşa eden Ferko, İstanbul’un gelişen ticaret merkezi Kağıthane’de Ferko Line projesi için düğmeye bastı.

Ferko Signature iç mimarisi Haberi

Ferko Signature iç mimarisi

Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği projeleriyle sektöre farklı ve estetik bir dokunuş getiren Ferko, Levent’te inşaa ettiği, ileri teknoloji ve çevre dostu sistemlerle donatılan Ferko Signature’da lüks kavramını her detayıyla iş dünyasıyla buluşturuyor. Dünyaca ünlü mimar Sir Norman Foster tarafından dizayn edilen Ferko Signature’ın iç mimarisi ise ele aldıkları her projeyi bir hikaye anlatmak üzere kurgulayan Autoban tarafından gerçekleştirildi.

Zamansız, lüks ve sıcak mekanlar

Mimarisinde otel konseptinden yola çıkılan mekanda hem fonksiyonlarıyla hem de iç mimarisiyle sıcak ve zamansız mekânlar kurgulandı. Binadan içeri girdiğinizde şık bir otele girmiş gibi hissettiren mekanın iç tasarımında değer verme, değerli olma, değerli hissettirme kavramlarına odaklanan Autoban, binanın giriş alanında sıcak, sarmalayan bir karşılama etkisi verebilmek için cam ve çelik kullandı.

İç mimaride her zaman...