27 / 04 / 2024

Ferrah Sineması binası satışı

Ferrah Sineması binası satışı

Mülkiyeti Milli Eğitim Vakfı'na ait olan Ferrah Sineması'nın binası satılıyor. Ferrah Sineması binası için mıhammen bedel 16 milyon TL olarak belirlendi.

Rexx Sineması’nda yıkım başladı!

Kadıköy’ün en sevilen sinema salonları arasında yer alan Rexx Sineması’nda yıkım çalışmaları başladı. Metal saclarla çevrili olan sinema binasını görenler sosyal medyada üzüntülerini paylaştı.

İlkadım'daki ruhsatsız EVKUR binası mühürlendi!

Samsun'un İlkadım İlçesi Mecidiye Çarşısı girişinde yıkımına başlanan Konak sinemasının yer aldığı alanda inşaatı süren, ruhsatsız EVKUR binası mühürlendi.

Kamer İnşaat'tan Cercle d’Orient binası açıklaması!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Lale Özgentürk, bugünkü yazısında Emek Sineması’nın da bulunduğu Cercle d’Orient binasına ilişkin Kamer İnşaat'ın açıklamalarına yer verdi.

Ferrah Sineması’nın binası 16 milyon TL'ye satılıyor!

Mülkiyeti Milli Eğitim Vakfı'na ait olan Ferrah Sineması'nın binası satılıyor. Ferrah Sineması binası için mıhammen bedel 16 milyon TL olarak belirlendi.

Bolu'daki Kardelen Sineması'nın binası ne olacak?

Bir türlü alınacak kararla ne olacağı açıklanmayan Kardelen Sinemasının hali gerçekten içler acısı. Yıllardır virane bir şekilde Kent Meydanında ucube gibi duran binanın durumunun ne olacağı merak konusu haline geldi.

Tarihi Çınar Sineması yeniden inşa edilecek!

Safranbolu Belediye Başkanı Necdet Aksoy, ilçenin tarihi kesiminde bulunan ve "Muallimler Birliği Binası" diye bilinen Çınar Sineması' nı yeniden aslına uygun olarak inşa edeceklerini söyledi...

Taç İzmir projesi Büyükşehir Belediyesi tarafından onaylanmadı!

Kulüp Sineması binasının arsasına de tasarlandığı yedi yıldızlı Otel ve Kongre Merkezi ‘Taç Izmir’ projesinin gerçekleşebilmesi için yüksek katlı yapı öneren imar plan tadilatı Konak Belediye meclisi tarafından onaylanmıştı...

Ahmet Vefik Alp’in Taç İzmir Projesi Büyükşehir’e takıldı!

Mimar Prof. Dr. Ahmet Vefik Alp ve ekibinin özel bir yatırımcı için İzmir Basmane, Gaziler Caddesi eski Kulüp Sineması binasının arsasına tasarladığı yedi yıldızlı otel ve kongre merkezi ‘Taç İzmir’ projesi Büyükşehir engeline takıldı...

Emek Sineması'nın binasının yıkım çalışmalarına başlandı!

İstanbul Beyoğlu'nda yer alan, içerisinde Emek Sineması'nın da bulunduğu Serkildoryan binasının yıkım çalışmalarına başlandı...

ERÜ Mühendislik Fakültesinin ek binası hizmete açıldı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Mühendislik Fakültesi'nin ek binası hizmete açıldı

Bülent Eczacıbaşı: AKM açılsın, Emek Sineması yıkılmasın

İKSV Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı AKM'nın açılmasını ve Emek Sineması'nın da yıkılmamasını istedi

ARTER-Sanat İçin Alan binası bu akşam açılıyor

Vehbi Koç Vakfı tarafından hayata geçirilen `ARTER-Sanat İçin Alan' binası bu akşam kapılarını açıyor

Tekfen İnşaat, Socar'ın yeni yönetim binasını yapacak

Tekfen İnşaat, Azerbaycan Devlet Petrol Şirketi SOCAR'ın yeni yönetim binasını yapacak

Ferrah Sineması binası satışı Haberi

Ferrah Sineması binası satışı

İstanbul İli Fatih İlçesi Kalenderhane Mahallesi'nde 119 pafta, 668 ada, 8 parselde bulunan Ferrah Sineması’nın binası 16 milyon TL muhammen bedel ile satışa çıkarıldı. 


Niteliği kargir ev ve iki dükkanı olan Ferrah Sineması 1 dönüm alan üzerinde bulunuyor. Ferrah Sineması bina için geçici teminat bedeli 480 bin TL.


İhalesi Temmuz'da

14 Temmuz saat 11:00'da ihalesi gerçekleşecek olan Ferrah Sineması için kapalı teklif ve teklif sahipleri arasında açık arttırma usulü ile peşin bedelle mülkiyet satışı yapılacak. Teklifler Millî Eğitim Vakfı Genel Müdürlüğü tarafından kabul edilecek. 


MİLLİ EĞİTİM VAKFI GAYRİMENKUL SATIŞ İLANI

Mülkiyeti Vakfımıza ait aşağıda tapu ka ydı, muhammen bedeli, geçici teminatı yazılıtaşınmaz, kapalı teklif ve teklif sahipleri arasında açık arttırma usulü ile peşin bedelle mülkiyet satışı yapılacaktır.

İl :İstanbul

İlçe :Fatih

Mahalle :Kalenderhane

Pafta :119

Ada :668

Parsel :8

Adresi :Şehzadebaşı...