21 / 05 / 2024

feryal gülman oşanma

feryal gülman oşanma

Habertürk Gazetesi muhabiri Faik Erdemli'nin haberine göre; Kemal Gülman, 200 milyon lira tazminat talebiyle kendisine boşanma davası açan eşi Feryal Gülman'la mal paylaşımı konusunda kılı kırk yarıyor.

Yatırımla en çok göç alan ülkeler belli oldu! Vatandaşlık ve oturum için konut yatırımcılarının gözü o ülkelerde!

Yatırım Göç Programları 2024 raporu belli oldu. Rapora göre yatırımla en çok göz edilen ülkeler açıklandı. Malta, küresel vatandaşlık programlarında üst üste dokuzuncu yılında liderliğini koruyor. 

Araç sahipleri çok acil kontrol edin! O plakalara tam tamına 1.671 TL ceza kesilecek!

Milyonlarca araç sahibi için bir son dakika duyurusu yapıldı. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre O plakalara tam tamına 1.671 TL ceza kesilecek... İşte detaylar...

Ne altın ne de dolar. Yatırımcının gözdesi o alacak. Herkes parasını çekip oraya yatıracak

Ne altın en dolar.. Analistler tarafından yatırımcının yeni gözdesi olacak yatırım aracı açıklandı. Detaylar oldukça heyecan verici.

Memur ve memur emeklisinin zam tarihi netleşti! Gözler o tarihe çevrildi! Maaşlar sil baştan değişecek!

Milyonlarca memur ve memur emeklisini ilgilendiren maaş zammında tarih netleşti. Gözler o tarihe çevrildi. Peki memur ve memur emeklisinin 2024 maaşları ne olacak? Memur emeklisinin maaşı ne kadar olacak?

ATM'de işi olan herkes hemen işini halletsin. Pazar günü o ATM'ler duracak, hiçbir işlem yapılamayacak

Ünlü bir bankadan kendi ATM'leri hakkında flaş bir açıklama geldi. Pazar günü o ATM'ler kullanılamatacak. Vatandaşlar şimdiden ATM'lerdeki işlerini bitirmeli.

Türkiye'de o para birimi kalktı mı? 10 TL 50 TL 100 TL değil. Kimse göremiyor o birimi

Türkiye'de bir dönem piyasada çok dolaşan bir para birimi hakkında dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Vatandaşlar o para birimine artık rastalamadıklarını dile getirdi.

O markette 30'lu L boy yumurta 59 TL'ye düştü! Bu fırsatı kaçırmayın

30'lu L boy yumurtanın satış ücretine dev indirim uygulandı. İndirimi gören o markete akın etti. İşte L boy yumurtada indirim gerçekleştiren o market ve indirimin tüm ayrıntıları.

Altın kan kaybediyor! Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak

Altın fiyatları, Amerika Merkez Bankası Başkanı Jerome Powell'ın açıklamaları sonrasında düşüşe geçti. Altın kan kaybediyor. Tüm gözler o tarihe çevrildi! Altın yatırımcıları tetikte! O gün kıyamet kopacak!

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak

İslam Memiş'ten yıldırım gibi açıklama geldi! Gümüşü o tarihte tutabilene aşk olsun! Gümüş tam tamına bu kadar olacak...

Milyonların gözü o haberdeydi! Cumhuriyet Tarihi'nin en kapsamlı teklifi Meclis'ten geçti

14 milyon vatandaşı ilgilendiren kanun teklifi, Meclis Genel Kurulu'nda onay gördü. Buna göre ilgili bakanlıklar, alacaklara yapılandırma imkanı sunacak. Bu sayede faizler, zam, gecikme zammı, gecikme faizi, cezai faiz, gecikme cezası gibi feri alacaklar yapılandırılacak.

İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından risk yüksek olan İstanbul'dan deprem göçü arttı: O bölgede emlak fiyatları 3 katına çıktı! 

İslam Memiş'ten altın fiyatı tahmini! Gözler o kritik tarihe çevrildi

Altın fiyatlarında flaş gelişme. İslam Memiş tüm yatırımcıları tek tek uyarıda bulundu. O tarihe kadar yatırım yapanlar dikkat. İşte İslam Memiş’in o tahminleri…

Emeklilerin dört gözle beklediği haber! 3000 TL ödeme için gözler o kritik tarihe çevrildi!

Emeklilerin dört gözle beklediği ikramiyeler için araştırmalar hızlandı. İşte 3000 TL ödeme için gözler o kritik tarih!

feryal gülman oşanma Haberi

feryal gülman oşanma

Kemal Gülman, 200 milyon lira tazminat talebiyle kendisine boşanma davası açan eşi Feryal Gülman'la mal paylaşımı konusunda kılı kırk yarıyor.


Kemal Bey, Kapalıçarşı'da kuyumcu kuyumcu gezip Feryal Hanım'a hediye ettiği pırlanta yüzüğün sertifikasını arıyor.


21 yıllık eşi Feryal Gülman'ın kendisini aldattığını iddia ederek 200 milyon lira tazminat talebiyle boşanma davası açtığı Kemal Gülman, sessiz sessiz karşı atağa geçti.


İstanbul sosyetesi son günlerde bu dedikoduyla çalkalanıyor!


Feryal Hanım'ın evlenmeden önce edindiği tüm malvarlığını üstüne geçirme hevesine kapıldığını iddia ederek karşı dava açan ve 500 bin lira isteyen Kemal Bey, mal paylaşımı konusunda da ince hesap yaparak bir envanter çıkarıyor.


Kemal Gülman'ın son günlerde yıllar önce Feryal Gülman'a hediye ettiği milyon dolar değerinde pırlanta yüzüğü kaptırmamak için Kapalıçarşı'da kuyumcu kuyumcu gezdiği konuşuluyor.


Kemal Bey'in, kuyumcularda yüzüğün sertifikasını...