30 / 04 / 2024

Feryal Gülmanın yalısı

Feryal Gülmanın yalısı

Kemal Gülman’ın oğlu 141 bin dolarlık nafaka davası açtı. İşadamı oğlu Aslan Kemal Gülman'’a, annesi Feryal Gülman’a bıraktığı 50 milyon dolarlık yalıyı hatırlattı.

Feryal Gülman’ın manzara isyanı!

Lüks yalısının penceresinden gördüğü direklerden rahatsız olan Gülman’ın ‘Boğaz manzaramı bozuyorsun’ diyerek Metin Şentürk’le tartıştığı iddia edildi. Ünlü şarkıcıyı belediyeye de şikayet eden Gülman’ın henüz bir sonuç alamadığı öne sürüldü.

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman'ın 50 milyon TL'lik evinde çekiliyor!

Kara Para Aşk dizisi Feryal Gülman'ın Boğazda'ki 50 milyon TL'lik villasında çekiliyor. Feryal Gülman çekimlerin olduğu gün ekibin rahat çalışması için evde bulunmuyor.Ancak geçenlerde kuralı bozmuş.

Şerifler Yalısı'nın arsası satışa sunuldu! 

İstanbul Emirgan'da yer alan Şerifler Yalısı, arsasının bir bölümünün satışa sunulmasıyla gündeme geldi. İşte ayrıntılar...

Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin TL’ye kiralandı! 'Yalı Çapkını' dizisi tarihi yalıda çekilecek!

Boğazın gözdeleri arasında yer alan Beylerbeyi Sakıp Sabancı Yalısı 600 bin liraya Star TV'de ekrana gelecek Yalı Çapkını dizisine kiralandı.  Güçlü oyuncu kadrosuyla ekranlara gelecek dizinin ne zaman başlayacağı ise merak konusu oldu.

'Gülman'ların yalısı 320 milyon TL'ye görücüye çıktı!

Kasım 2021'de sessiz sedasız ayrılan Kemal Gülman ve eşi Feryal Gülman arasındaki yalı krizinde sular durulmuyor.

Sosyetede yalı krizi! Kemal Gülman ve Feryal Gülman arasında üçüncü perde!

Feryal Gülman ile Kemal Gülman arasında yaşanan yalı krizi tekrardan alevlendi. Dizilerin boy boy çekildiği Gülmanlara ait Bebek’teki yalı, bir kez daha tartışma konusu oldu.

Saffet Paşa Yalısı'nı mahkeme satacak!

İstanbul Boğazı’nın en gözde yalıları arasında yer alan 260 yıllık Saffet Paşa Yalısı mahkeme eli ile satışa sunulacak. Yalının değerinin en az 100 milyon dolar olacağı konuşuluyor.

Feryal Gülman Bebek'teki yalısını satmayı düşünüyor!

Kemal Gülman'dan olaylı bir şekilde boşanan Feryal Gülman, Bebek'teki yalının kendisinde kaldığını söyleyerek, yalıyı satmayı düşündüğünü dile getirdi. 

Sidar Şahin, Kıbrıslı Yalısı'nın harem bölümünü 19 milyon dolara aldı!

Geçtiğimiz ay Trendyol kurucusu Demet Mutlu tarafından satın alındığı haberleriyle gündem olan Boğaz’ın üne sahip yalılarından Kıbrıslı Yalısı’nın harem bölümünü Sidar Şahin aldı.

Feryal Gülman ve Kemal Gülman arasında gayrimenkul krizi!

İş insanı Kemal Gülman ile boşanma aşamasında olan Feryal Gülman, sahte vekaletnameyle kendisine ait gayrimenkullerin kullanıldığı iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Isı, su, ses ve yangın yalıtımı tüm şehirlerimizde binaların tamamında uygulanmalı!

Yalıtım sektörünün çatı kuruluşu İZODER, ‘8 Kasım Dünya Şehircilik Günü’ dolayısıyla yaptığı açıklamada, tüm kentlerde depreme karşı güvenli, enerji verimli ve konforlu binalara sahip olmak için ısı, su, ses ve yangın yalıtımının binaların tamamında uygulanması gerektiğine değindi.

Feryal Gülman'dan yalı satışı açıklaması!

Feryal Gülman, "Ben evimi yeniden kiralamaya karar verdim. Kiralık süreçte bana bazı satın alma teklifleri gelmeye başladı. Ben satmayı düşünmedim ama iyi bir teklif gelirse satabilirim" dedi...

Feryal Gülman: Yalı satışta, hiçbir problem yok!

Feryal Gülman, Bebek’teki yalı satışının ayrıldığı eşi tarafından durdurulduğu iddialarını yanıtladı. Gülman, "Yalı satışta, hiçbir problem yok" dedi.

Feryal Gülman'ın yalı satışına engel yok!

Feryal Gülman, geçen ay Bebek'teki yol yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı. Kemal Gülman'ın hukuka uygun olmayan yalının satışının durdurulması talebini mahkeme cuma günü reddetti.

Feryal Gülman, Bebek'teki yalısını satamayacak!

Feryal Gülman, diziler sayesinde ünü Orta Doğu’ya kadar ulaşan dillere destan yalısını 245 milyon TL'ye satışa çıkarmıştı, Kemal Gülman da satışa engel olmak için İstanbul 12. Asliye Ticaret Mahkemesi’ne başvurarak dava açtı.

Feryal Gülmanın yalısı Haberi

Feryal Gülmanın yalısı

ABD'de okuyan Aslan Kemal Gülman annesi ile babasının boşanma sürecinde olmasının kendisini mağdur ettiğini belirtti. İddiaya göre baba Kemal Gülman, boşanma sürecine girildiğinden beri oğlu Aslan Kemal Gülman'a yardım etmedi. ABD Kaliforniya eyaletindeki Pepperdine Üniversitesi'ndeki eğitimini yarım bırakma tehlikesiyle karşılaştı.


KAYIT YAPTIRAMADI


Aslan Kemal Gülman'ın avukatı Turan Öner dilekçesinde, "Davacı müvekkilimin okuluna kayıt yaptırabilmesi için 131 bin dolar istiyoruz" dedi. Davalı Kemal Gülman ise oğlunun açtığı 141 bin dolarlık yardım ve tedbir nafakası isteğini reddetti. Gülman, oğlunun 'Bebek Turizm Yatırım ve İşletmeciliği AŞ' adlı firmada yüzde 48 oranında hisse sahibi olduğunu belirtti.


KİRA ONA YETER


Kemal Gülman'ın avukatı Haluk Burcuoğlu cevap dilekçesinde; şirketi Aslan Kemal Gülman doğmadan önce kurduğunu, geriye kalan yüzde 52 hissenin de anne Feryal Gülman'a ait olduğunu kaydetti. Avukat Burcuoğlu,...