21 / 05 / 2024

Fethipaşa Korusu cengiz holding

Fethipaşa Korusu cengiz holding

İstanbul Onursal Adıgüzel, TBMM toplantısında Cengiz Holding'e satılan Üsküdar'daki Fethipaşa Korusu'na değindi. Korudaki onlarca ağacın kesildiğine dikkat çeken Adıgüzel Hükûmet yetkililerine seslendi..

Kaya Çilingiroğlu’nun eski eşi Feraye Tanyolaç'ın ödediği kira gündemde! Ev sahibi isyan etti! Gecekondu kirası veriyor!

Bebek'te bulunan Arif Paşa Korusu'ndaki apartman dairesine 11 bin lira veren Feraye Tanyolaç, ev sahibinin kiranın 80 bin liraya çıkarılması üzerine ev incelemeye alındı. Ev sahibi 'gecekondu kirası' veriyor diyerek tepki gösterdi. 

Cengiz Holding'e satılan İzmir'deki arazilerle ilgili şok açıklama: Acemi olduğum bir dönemdi!

CHP'nin İzmir adayı Cemil Tugay, Cengiz Holding'e yapılan arazi satışı iddialarıyla ilgili '' Acemi olduğum bir dönemdi'' diyerek açıklama yaptı. 

Validebağ Korusu yine kazandı! Millet bahçesi projesinin iptalinden sonra 'talana açılacak' kararı da iptal oldu!

Millet Bahçesi projesi ve imar planları iptal edildikten sonra talana açılması beklenen Validebağ Korusu kararı, İstanbul Bölge İdare Mahkemesi tarafından reddedildi.

Cengiz İnşaat'tan sonra bir kötü haber de Ağaoğlu'na

Bodrum Belediyesi'nin Cengiz İnşaat'ın 60 ruhsatını iptal etmesinden sonra Ali Ağaoğlu'nun sahibi olduğu Akdeniz İnşaat'ın Bodrum - Milas arasındaki projesinde ÇED raporu için yürütmenin durdurulması kararı verildi.

Yapı ruhsatı iptal edilen Cengiz İnşaat'tan Bodrum açıklaması

Bodrum Belediyesi'nin 60 inşaat ruhsatını iptal ettiği Cengiz İnşaat, Cennet Koyu'nda yapmak istediği inşaata verdiği ruhsatları iptal eden Bodrum Belediyesi'ne dava açacağını açıkladı.

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

Rekabet Kurulu'ndan Cengiz ve Kalyon İnşaat'a onay çıktı! İki patron o işten çekildi

Rekabet Kurulu, Mapa İnşaat ve Ticaret AŞ ve Limak İnşaat Sanayi ve Ticaret AŞ'nin İstanbul Havalimanı'nı inşa etmek ve 25 yıl boyunca işletmek amacıyla 7 Ekim 2013 tarihinde kurulan İstanbul Grand Airport’taki (İGA) hisselerinin Cengiz Holding ile Kalyon Holding'e devrine onay verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Validebağ Korusu açıklaması!

İstanul'un Üsküdar ilçesi Acıbadem'de bulunan Validebağ Korusu'nda 21 Haziran tarihinde start verileceği duyurulan rehabilitasyon projesine karşı mahalleliler nöbet tutmaya başladı. İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'da koruya giderek, konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Validebağ Korusu'nun imara açılmasına tepki!

Üsküdar Belediyesi’nin Validebağ Korusu’nu ‘rehabilite projesi’ çerçevesinde imara açarak 500 araç kapasiteli otopark yapma projesine çevrede yapaşayanlar ve vatandaşlar tepki gösteriyor. 

Cengiz Holding Kırgızistan Kerben'deki havalimanını yeniden inşa edecek!

Cengiz Holding Kırgızistan’da havalimanı inşa edecek. Bu yatırım için Eti Bakır Terek-Say isminde bir ortaklık kuruldu. Cengiz Holding ve Kırgız şirketin kurduğu bu ortaklık Celalabad bölgesinin Kerben kentindeki havalimanını yeniden yapacak ve genişletecek.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hidiv Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Hidiv Korusu Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Karaköy Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Karaköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Fethipaşa Korusu cengiz holding Haberi

Fethipaşa Korusu cengiz holding



İstanbul Onursal Adıgüzel, TBMM toplantısında Cengiz Holding'e satılan Üsküdar'daki Fethipaşa Korusu'na değindi. Korudaki onlarca ağacın kesildiğine dikkat çeken Adıgüzel Hükûmet yetkililerine seslendi.


Öncelikle "İstanbul'un doğası, tarihi, kültürel mirası talan ekonomisine teslim. Hepinizin bildiği üzere, zehir saçan Kurbağalıdere'nin yıllardır süren ıslah çalışmaları tamamlanamamışken Çevre ve Şehircilik Bakanlığı 12 katlı otel yapılmasına onay verdi. Tüm uyarılara ve itirazlara rağmen dere yatağı gibi riskli bir zemine otel inşaatı izni veren Bakanlığın nasıl böyle bir karara imza attığı ise meçhul." diyen Adıgüzel şu şekilde devam etti:


"Öte yandan, dört yüz elli yıllık Atik Valide Külliyesi'ndeki inşaat rezaleti sürerken Üsküdar'daki başka bir tarihî ve doğal mirasımızın AKP'nin rant ekonomisine kurban edildiğini öğrendik. 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasında ve son dönemdeki Panama belgelerinde adı geçen, Cengiz Holding'e...