06 / 05 / 2024

Fethiye arsa sorunu

Fethiye arsa sorunu

İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Levent Çimen Fethiye'nin emlak ver arsa sıkıntılarına dikkat çekti.

Arsa sorunu çözülürse, barınma krizi biter! 

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, Türkiye ‘de konut sorunu için yapılabileceklerin başında arsa sorununun çözüme kavuşturulması ve diğer yardımcı önlemlerin yer aldığına dikkat çekti. 

Türkiye'deki gayrimenkul sorunu fabrikalara sıçradı!

Türkiye'de yaşanan gayrimenkul sorunu fabrikalara da sıçradı. Fabrika bulamayan bazı yatırımcıların arsa alıp fabrika kurmayı hedefliyor.

Alim Karaca: Fethiye'nin bütüncül imar planı sorunu çözülmeli!

Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, ilçeye ziyarete gelen Muğla Valisi Orhan Tavlı’ya tersanenin taşınması, bütüncül imar planı ve körfezin temizlenmesi problemlerini anlattığını ve çözüm için destek istediğini belirtti.

İzmir'deki arsa mağdurlarının sorunu çözülüyor!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, İzmir'in Balçova ilçesinde 1980 yılından bu yana çözülemeyen ve kamuoyunda "arsa mağdurları" şeklinde bilinen konuya ilişkin bir toplantı yapıldığını söyledi ve sorunun çözüme kavuşturulacağını belirtti.

Van'da inşa edilen hastanelerdeki son durum!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Van'da 50 yataklı Amatem-Çamatem sağlık tesisimizi bu yıl tamamlayacağız. 75 yataklı Çaldıran hastanemizin inşaatında yüzde 95 seviyelerine geldik. Bahçesaray ilçe hastanemizin arsa sorunu çözüldü" dedi.

Fethiye 2. Satış Memurluğu'ndan 10.5 milyon TL'ye satılık arsa! 

Fethiye 2. Satış Memurluğu, Muğla ili, Fethiye ilçesi, Günlükbaşı Mahallesi, Fora mevkii, 2929 ada, 2 parselde yer alan arsayı 10 milyon 561 bin 300 TL'ye satıyor...

Kayaköy'ün imar sorunu meclis gündeminde!

Fethiye ilçesindeki turizm merkezi Kayaköy'ün imar sorunu TBMM gündemine taşındı. CHP'li Girgin, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Fethiye'de 4.5 milyon TL'ye satılık arsa!

Fethiye Milli Emlak Müdürlüğü tarafından Karagözler Mahallesi'ne bağlı Zeytindibi Mevkiideki arsa satışa sunuluyor. İhale 26 Aralık'ta gerçekleşecek...

Zeki Toçoğlu: Arsa sorunu çözülürse tribün yaparız!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, spor tesislerine tribün talepleri için konuştu. Başkan Toçoğlu, “ Arsa konusunda birtakım adımların atılması gerek. Yer sorunu çözüldüğü takdirde tribün için gereken adımı atarız” dedi.

Fethiye'deki 6 arsa 25 yıllığına kiraya veriliyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından 6 arsa 25 yıllığına ihale ile kiraya veriliyor...

Muğla Fethiye'de 8.4 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, İnlice Mahallesi'nde yer alan turizm tesis alanı niteliğindeki arsa 8 milyon 400 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Muğla Fethiye'de 3.4 milyon TL'ye icradan satılık 4 arsa!

Muğla İli, Fethiye İlçesi, Kesikkapı Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsa toplamda 3 milyon 403 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarılıyor. 

Aşkın Bak: Üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz!

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, arsa sorununa değinerek "Öğrenci yerleştirmekte sorun yaşadığımız, arsa sorunu yaşadığımız illerde üniversite kampüslerinde yurt yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Fethiye arsa sorunu Haberi

Fethiye arsa sorunu

Son 2 senedir Türkiye'nin içinde bulunduğu siyasi durum, geçen yıl yaşanan 15 Temmuz Darbe girişimi gibi nedenlerin inşaat sektörünü olumsuz etkilediğini belirten İnşaat Mühendisleri Odası Fethiye Temsilcisi Levent Çimen şunları söyledi: "Sadece ülkemizin değil dünya genelindeki sıyası krizler de inşaat sektörünü etkiliyor. Turizmin kötü olması dolaylı yoldan inşaatı da etkiliyor. Çünkü turizmcilerde aynı zamanda inşaat yapıyor. Turizm kötü olunca inşaat yapmıyor. Bu arz talep dengesiyle alakalı bir durum.  Talep olursa ancak inşaat yapılabilir. Fethiye'deki büyük inşaat firmalarına baktığımız zaman; geçmiş yıllarda 5-6 yerde inşaat yaparken şimdi bir yerde yapıyorlar. Çünkü insanlarda bir anda büyük bir yükün altına girmek istemiyor." dedi. 


ARSA SIKINTISI VAR 

Fethiye merkezde arsa sıkıntısı yaşandığına dikkati çeken Çimen; "Özellikle 2005'teıı sonra inşaat sektörü Fethiye'de hızlandı. Son 10 yılda...