02 / 05 / 2024

Fethullah Gülen mal varlığı tedbir kararı

Fethullah Gülen mal varlığı tedbir kararı

Ankara 18. Asliye Hukuk Mahkemesi, Fethullah Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in telif haklarından doğmuş alacakları ve tüm mal varlığı üzerine ihtiyati tedbir kararı uygulanmasına hükmetti.

Uzman isim uyardı! Depreme karşı sadece DASK değil, tüm varlıklara sigorta yaptırılması gerekir!

Türkiye Sigorta Birliği Başkanı Uğur Gülen depreme karşı vatandaşların, DASK yaptırmasının yanı sıra tüm varlıklarını sigorta kapsamına almasının önemini vurguladı.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Zamlar peş peşe geldi! Yurt dışından getirilen telefonların harcı tam 20 bin TL oldu!

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre mal ve hizmetlere uygulanan KDV oranlarına artış yapıldı. Bunun yanı sıra, yurt dışından yolcu beraberinde getirilen telefon kullanım izin harcına da zam yapılarak 6 bin 91 liradan 20 bin liraya çıkarıldı.

Türkiye’nin mal ihracatı 2022'de 254 milyar dolara çıktı!

TİM İhracatın Şampiyonları ödül töreni İstanbul'da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleştirildi. Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkanı Mustafa Gültepe, "Mal ihracatımızı 169 milyar dolardan 254 milyar dolara çıkardık” dedi.

Emekliler dikkat! Bankalar para dağıtıyor! Bu rekor promosyonu gören gözlerine inanamıyor! Hemen 7.500 TL alabilirsiniz

Geçtiğimiz ay aldıkları zamlarla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir son dakika müjdesi geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika bilgilerine göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Emeklilere son dakika Ağustos müjdesi! Bu rekor promosyonu duyan kulaklarına inanamıyor! Hemen 7.500 lira alabilirsiniz!

Temmuz ayı zamlarıyla yüzleri gülen emekli vatandaşlar için bir müjde daha geldi. Konu ile ilgili olarak aktarılan son dakika detaylarına göre, emeklilere rekor bir promosyon ödemesi yapılacağı açıklandı. İşte detaylar...

Ev sahiplerine kötü, kiracılara iyi haber! Artık iade edilecek

Enflasyon ve dövizde yaşanan hızlı yükseliş ev sahipleriyle kiracıları birbirine düşürdü. Son dönemde artan kira fiyatları ‘depozito’ sıkıntısına neden oldu. Uzmanlara göre mal sahibi depozito bedelini tahliye sonrası iade etmek mecburiyetinde...

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tr Real Bilişim Otomotiv Gıda Kuyumculuk İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de İsmail Gülen tarafından kuruldu.

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bio Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Berk Gülen tarafından kuruldu.

Agen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agen Yapı İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Emine Gülen Tek tarafından kuruldu.

Son dakika! Ticaret Bakanlığından yeni taksit düzenlemesi!

Taksit sayısında yeni bir düzenleme yapıldı. Resmi Gazete'de yayınlanan karara göre mal ve hizmet satışlarının sayısı 12 ayı geçmeyecek. Yayınlanan kararla birlikte cep telefonu, mobilya, tablet ve bilgisayar gibi ürünlerin taksit sayıları da belirlendi.

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi açıldı!

Hastoprak İnşaat Turizm Hay.Gıda Dayanıklı Tüketim Mal.Temiz.Oyuncak San.Ve Tic.Ltd.Şti.İstanbul Şubesi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Reşit Toprak tarafından açıldı.

Bazı vakıflara ait taşınmazlar ve mal beyanları TBMM gündeminde!

Bazı vakıflara ait taşınmazlar ve mal beyanları meclis gündemine taşındı. CHP'li Başarır, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fethullah Gülen mal varlığı tedbir kararı Haberi

Fethullah Gülen mal varlığı tedbir kararı

Ankara 18. Asliye Hukuk Mahkemesi, Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fethullah Gülen'in telif haklarından doğmuş alacakları ve tüm mal varlığı üzerine ihtiyati tedbir kararı uygulanmasına hükmetti.


Ankara 18. Asliye Hukuk Mahkemesi, Ankara Büyükşehir Belediyesince, FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişimi dolayısıyla uğradığı zararın giderilmesi talebiyle terör örgütü elebaşı Gülen aleyhine açılan davayı ele aldı.


YAYINEVLERİNDEKİ TELİF HAKLARI...

Belediyenin avukatı Fatih Erdöl'ün dava dilekçesine eklediği belgeler ile basında çıkan görüntüleri değerlendiren mahkeme, belediyenin uğradığı zararın boyutu, davalının yurt dışında oluşu, mevcut durumda meydana gelecek bir değişme halinde hakkın elde edilmesinin imkansız hale gelmesinden endişe edilmesini de göz önüne alarak, davalı Fethullah Gülen'in ülke genelindeki yayınevlerinde telif haklarından doğmuş alacaklarına ve tüm şahsi mal varlığı üzerine, dava sonuçlanıncaya kadar ihtiyati tedbir konulmasını kararlaştırdı.


Davacının kurum olması dolayısıyla teminat...