30 / 04 / 2024

fetö 15 milyar liralık taşınmaz

fetö 15 milyar liralık taşınmaz

FETÖ/PDY'nin el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırlayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

Tüketici kredilerinde 15 milyar 847 milyon TL'lik artış!

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK) tarafından açıklanan resmi rakamlara göre tüketici kredilerinin tutarı 1 trilyon 513 milyar 751 milyon liraya yükseldi...

Özak GYO'nun gayrimenkullerinin değeri 15 milyar TL'yi aştı! İlk 9 ayda ne kadar kira geliri elde edildi?

Özak GYO, 2023 yılının ilk 9 ayına ilişkin finansal rakamlarını açıkladı. Şirketin yatırım amaçlı gayrimenkullerinin değeri 15 milyar TL'yi aştı. İşte ayrıntılar...

Bakan Yumaklı resmen duyurdu: Kadın üreticilere 21 yılda 15 milyar destek ödemesi yapıldı!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, 21 yılda kadın üreticilere yaklaşık 15 milyar destek ödemesi yapıldığını duyurdu. 

Madencilik sektörü hedefi belirledi: Yılda 100 ton altın!

Türkiye Madenciler Derneği (TMD) Yönetim Kurulu Başkanı Ali Emiroğlu, "Madencilik sektörü için 15 milyar dolar ihracat ve 100 ton altın üretim hedefi artık bir hayal değil" dedi.

Türkiye ile Libya arasında 15 milyar dolarlık ticaret potansiyeli var!

MÜSİAD Libya Temsilcisi ve Karanfil Group Yönetim Kurulu Başkanı Murtaza Karanfil, enerji ve lojistik sektörlerinin devreye girmesi halinde Türkiye ile Libya arasındaki ticaret kapasitesinin 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Mısır ile Türkiye arasında hedef 15 milyar dolarlık ticaret!

Ticaret Bakanı Ömer Bolat, Mısır'la karşılıklı ticarete ilişkin açıklamalarda bulundu. Bolat, 15 milyar dolarlık hedef belirlediklerini belirtti.

THY, 15 milyar 769 milyon dolar gelirle hizmet sektöründe 2022'nin ihracat şampiyonu oldu!

Açıklanan resmi rakamlara göre, Türk Hava Yolları (THY), 2022 yılında elde ettiği 15 milyar 769 milyon dolarlık gelirle hizmet sektöründe geçen senenin ihracat şampiyonu oldu.

Emlak Konut GYO'dan yılın ilk çeyreğinde 15 milyar 265 milyon TL'lik satış! 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2023 yılı ilk çeyreğine ilişkin satış rakamları peş peşe açıklandı. Peki Emlak Konut GYO yılın ilk çeyreğinde kaç adet adet bağımsız bölüm satışı gerçekleştirdi? 

İhtiyaç kredileri coştu! Borcu borçla kapatıyoruz! Bir haftada ihtiyaç kredileri 15 milyar lira birden arttı!

Merkez Bankası’nın faiz üst sınırı koymasına rağmen mart ayının son haftasında ihtiyaç kredileri adeta gaza bastı. İhtiyaç kredileri, 15 milyar lira birden artarken, bu artışın EYT’lilerin yanı sıra borcu borçla kapatmaya çalışan tüketicilerin kredi talebinden kaynaklandığı belirtiliyor.

Adını duymayan yoktu: Japon teknoloji devi 15 milyar dolara satılıyor

Japonya’nın önemli teknoloji şirketi satılıyor. Bir zamanların görkemli teknoloji şirketlerinden Toshiba, 15 milyar dolara satılıyor. İşte ayrıntılar…

Bakan duyurdu! Esnaflara müjde

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, esnaf ve sanatkarlar için hazırlanan 100 milyar liralık kredi paketinden 15 milyar liralık tutarın pazartesi, geri kalanının ise 4 ay içinde kooperatiflere gönderileceğini ifade etti.

SON DAKİKA… Türkiye için devreye girdiler! Tam 15 milyar dolar geliyor…

Türkiye’ye 15 milyar dolar geliyor. Katar'ın Türkiye'ye 10 milyar dolara yakın yeni kaynak sağlaması için görüşmelerde son aşamaya gelindi. Kaynağın 2-3 milyar dolarlık bölümü yıl sonuna kadar gelecek. Bu hafta Suudi Arabistan da Türkiye'ye 5 milyar dolar mevduat yapılması için müzakerelerde nihai a

Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti!

Türkiye’nin en çok konut projesi üreten gayrimenkul firmaları arasında yer alan Dağ Holding'in 2022 yılı yatırımları 15 milyar TL'yi geçti...

fetö 15 milyar liralık taşınmaz Haberi

fetö 15 milyar liralık taşınmaz



FETÖ/PDY'nin el konulan gayrimenkulleri meclis gündemine taşındı. Konu ile ilgili olarak soru önergesi hazırlayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, sorularının Başbakan Yıldırım tarafından yanıtlandırılmasını talep etti.


Böke önergesinde "Yıllardan beri el üstünde tutulup, üzerine toz kondurulmayan, devletin kılcal damarlarına kadar sızmalarına göz yumulan Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz 2016 darbe girişimi sonrasında el konularak Hazine'ye devredilen mal varlıklarının yaklaşık değeri, 15 milyar TL olarak açıklanmıştır.


Geçtiğimiz günlerde basına yansıyan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nın hazırladığı iddianamede Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ), paralel yapılanma içinde faaliyet gösteren 26 bin 994 kişinin kurup yönettiği toplam 9 bin 106 şirkete sahip olduğu, bunlardan 6 bin 175'inin, aktif elemanları tarafından kurulup yönetilen faal şirketler olduğu belirtildi. Dershane, okul ve yurt olmak üzere toplam 1,350 kuruluşun FETÖ'ye...