02 / 05 / 2024

fetö operasyonu tutuklama

fetö operasyonu tutuklama

FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı artıyor. İstanbul ve İzmir'de yürütülen soruşturmalarda ünlü işadamları tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edildi.

Usulsüz gayrimenkul satışlarına yönelik çekirge operasyonu başlatıldı!

İçişleri Bakanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı, usulsüz gayrimenkul satışları ve birçok suça yönelik "çekirge operasyonu" başlattı. 

Bursa'da daire dolandırıcılığı soruşturmasında tutuklama kararı!

Bursa'da bir kişiyi inşaat firmasından alacağı olan 65 bin liranın ödeneceği bahanesiyle 3 bin lira dolandıran şüpheli hakkında tutuklama kararı alındı. 

Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı için tutuklama talebi!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen Thodex soruşturmasında yakalanan finans uzmanı R.A. için tutuklama talebi...

İzmir depremi soruşturmasında 2 şüpheli için tutuklama kararı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında yıkılan binalara yönelik yapılan soruşturmada adliyeye sevk edilen 2 şüpheli için tutuklama kararı alındı. 

Çekmeköy'deki inşaat sahibi için tutuklama kararı!

Çekmeköy'de kaybolan 4 ve 8 yaşındaki iki kardeşin, evlerinin yakınındaki inşaat çukurunda ölü bulunmalarına ilişkin yürütülen soruşturmada gözaltına alınan inşaatın sahibi O.A. için tutuklama kararı alındı. 

FETÖ'nün Ankara'daki 61.5 milyon TL'lik ultra lüks malikanesi!

FETÖ terör örgütü lideri Fetullah Gülen için Ankara'da inşaa edilen lüks malikane görüntülendi. İşte Çankaya'ya 15 dakika mesafede bulunan ve FETÖ firarisi Akın İpek tarafından yaptırılan devasa malikane...

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

Can Dündar'ın evini satın aldığı iddia edilen avukatların FETÖ davasında karar!

MİT tırlarına ait görüntüleri yayınlaması karşılığında Can Dündar'ın villasını fahiş fiyatla satın aldıkları iddia edilen, avukatların FETÖ davasında karar açıklandı.

FETÖ'nün hain darbe girişimi sonrası TMSF'ye devredilen şirketlerin aktifleri yüzde 43 arttı!

FETÖ'nün hain darbe girişimine ilişkin olarak yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Erciyes Anadolu, Koza İpek, Aydınlı Giyim ve Uğur Soğutma'nın da bulunduğu toplam 796 şirket TMSF'ye devredildi.

FETÖ’den el konulan binalar kamu hizmetinde kullanılacak! 

FETÖ'ye ait olduğu ortaya çıkan, Isparta'nın Eğirdir ilçesinde Kubbeli Mahallesi'ndeki 3 katlı binanın kamu hizmetinde kullanılmasına karar verildi...

Gürsel Tekin'den FETÖ'ye parsel parsel arazi verildiği iddiası!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, FETÖ'nün siyasi ayağı tartışmaları hakkında konuştu. Tekin, "Önce parayı, imarı ve ihaleleri takip etsinler. Yurt dışındaki okulları ziyaret eden siyasetçilere bakılsın" dedi...

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

Ankara Büyükşehir'in imar incelemesinde FETÖ bağlantılı 10 isme ulaşıldı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan imar incelemesinde rantın 10 milyar TL'yi geçtiği, 'FETÖ' bağlantılı 10 isme ulaşıldığı bildirildi.

fetö operasyonu tutuklama Haberi

fetö operasyonu tutuklama

FETÖ/PDY'ye maddi destek sağladıkları iddiasıyla yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan şüpheli sayısı artıyor. İstanbul ve İzmir'de yürütülen soruşturmalarda ünlü işadamları tutuklama istemi ile mahkemeye sevk edildi.


AKFA Holding ve holdinge bağlı 44 şirket ile ortakları ve çalışanlarına yönelik düzenlenen operasyon kapsamında haklarında gözaltı kararı çıkarılan 120 şüpheliden 102'si gözaltına alındı. Savcılık sorgularının ardından mahkemeye sevk edilen ve "Terör örgütüne üye olmak", "Terör örgütüne finansman sağlamak" ve "Suçtan kaynaklı mal varlığı değerlerini aklamak" suçlarından tutuklanan şüpheli sayısı 17'ye yükseldi.

FİKRET İNAN DAHİL 32 KİŞİ İÇİN TUTUKLAMA İSTEMİ 


13'ü mahkemeden olmak üzere 46 şüphelinin serbest kaldığı soruşturma kapsamında İnanlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Serdar İnan'ın savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldığı öğrenildi. Aralarında Fi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Fikret İnan'ın da bulunduğu 7 şüpheli adliyenin nezarethanesinde...