29 / 04 / 2024

fetöcü Zekeriya Öz

fetöcü Zekeriya Öz

FETÖ’nün 1 numaralı kumpasçısı eski savcı Öz’ün, tutuklu avukatı Tayfun Aktaş’ın üzerine yaptığı Şişli’deki iskansız ‘İstanbloom’ isimli projede 5 milyon dolar değerinde iki dairesi olduğu ortaya çıktı.

Ünlü ekonomistten çarpıcı uyarı: Bu varlıkları hemen satın!

Ekonomist ve İstanbul Aydın Üniversitesi Öğretim Üyesi Ramazan Kurtoğlu vatandaşlara dikkat çekici uyarılar yaptı. İşte "Şehirde, ailenin oturduğu ev dışında eviniz ve arsanız varsa ve alıcı bulursanız hemen satın" diyen Kurtoğlu'nun o paylaşımı...

Gençlik ve Spor eski Bakanı Dr. Kasapoğlu: Yüzyılın dönüşümünün başlangıcındayız!

Gençlik ve Spor eski Bakanı ve AK Parti İzmir Milletvekili Mehmet Kasapoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yıldönümü kaleme aldığı makalede yüzyılın dönüşüm ve gelişiminin başlangıcında olunduğunu belirtti. 

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Güney Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 48 milyon 430 bin 348 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, İrfan Erciyas, Selim Akın ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi kuruldu!

Akfen Kuzey Gayrimenkul İşletme Anonim Şirketi Şişli'de 34 milyon 331 bin 344 TL sermaye bedeli ile Hamdi Akın, Pelin Akın Özalp, Selim Akın, İrfan Erciyas ve Sıla Cılız İnanç ortaklığında kuruldu.

Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel tasarlanan sürücüsüz metro aracı hazır! İlk yerli ve milli sürücüsüz metro aracı

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Gebze OSB-Darıca Sahili Hattı için özel olarak tasarlanan sürücüsüz metro aracının milli teknoloji vizyonunun en güzel örneklerinden ve ürünlerinden biri olduğuna dikat çekerek, sefere çıkmaya hazır olduğunu dile getirdi. 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez; Güneş enerjisinde 10 yılda 10 bin megavata ulaştık

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, "Son dönemde güneş enerjisinde artan yatırım ile güneşte toplam kurulu gücümüz 10 bin megavatın üzerine çıktı. 10 sene içerisinde 10 bin megavata ulaştık. Bunun da büyük bir kısmı son birkaç yılda gerçekleşti" dedi. İşte detaylar...

Deri sektöründe tehlike çanları çalıyor! Düşük kur yüzünden pazarı kaybetme tehlikesi kapıda!

Türkiye Deri Konfeksiyoncuları Derneği Başkanı Gürkan Gözmen, “Düşük kur nedeniyle uluslararası piyasada rekabet gücümüz zayıflıyor. Eldeki pazarları da kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya bir durumdayız” dedi.

Apple'da sular durulmuyor! Şimdi de eski çalışanı teknoloji çalmaya çalışmak ve Çin'e kaçmakla suçladı

ABD Adalet Bakanlığı Salı günü yaptığı açıklamada, eski bir Apple Inc mühendisini şirketin sürücüsüz arabalar da dahil olmak üzere otonom sistemlerle ilgili teknolojisini çalmaya çalışmak ve ardından Çin'e kaçmakla suçladığını söyledi.

Astronomik kira bedellerine kiracılardan tepki: Uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmeli!

Antalya’da üçüncü defa bir araya gelen 'Kiracılar Dayanışma Platformu' üyeleri, artan kira fiyatlarına tepki gösterdi ve uzun vadede kalıcı bir çözüm getirilmesi gerektiğini vurguladı. 

T.C numaranız ile hemen 50 bin TL alın! İşte şartlar!

T.C kimlik numaranız ile hemen 50 bin TL alabilirsiniz. İşte merak edilen detaylar!

Grundig saç düzleştiriciler kaç lira, özellikleri ne? 1 Mart 2023 fiyat listesi...

Grundig saç düzleştiriciler, saçlara hızlıca şekil verilmesi gereken anlarda tam bir kurtarıcı. Düz ya da dalgalı hiç fark etmez Grundig düzleştiriciler en büyük yardımcı. Peki, Grundig botanikalar ne kadar? Grundig düzleştiriciler iyonlu mu? İşte detaylar...

Bu laptop gamer’lara özel!  Lenovo'nun Ideapad Gaming 3i modeli kaç TL? 1 Şubat 2023 Fiyat Listesi

Oyunlarda gücünüzü göstermek, e-sporda seviye atlamak isteyenlere hitap eden Lenovo Ideapad Gaming 3İ,  kabul edilebilir özelliklerle laptop alma alışkanlığına son veriyor, çünkü doğrudan oyun severler için tasarlanmış. Peki Lenovo Ideapad Gaming 3 kaç TL? Özellikleri neler?

Otomobil piyasasını eden şok gelişme! 160 yeni elektrikli model geliyor!

Küresel teknoloji devleri otomobil piyasasına giriyor ve dört sene içinde 160 yeni elektrikli araç modeli dünya yollarına çıkıyor. 2030’a kadar ise Google, Huawei ve Apple’ın da bu furyaya katılacağı hatta Apple’ın sürücüsüz elektrikli araç pazarının liderleri olacağı öngörülüyor!..

fetöcü Zekeriya Öz Haberi

fetöcü Zekeriya Öz

Şişli Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Candaş’ın ölümünden ardındaki sır perdenin aralanması için İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Keten İnşaat’ın sahiplerinin gözaltına alınmasının ardından gözler iskân alınamayan kaçak inşaatlara çevrildi. Şişli’deki kaçak inşaatlardan biri Zincirlikuyu Mezarlığa arkasındaki 40 katlı İstanbloom isimli proje. Kaçak katları olduğu için iskân alınamayan projede sürpriz bir ismin iki dairesinin olduğu ortaya çıktı.  


DAİRELERİ AVUKATIN ÜZERİNE YAPMIŞ 

Daire fiyatlarının 1 milyon ila 5 milyon arasında olduğu projede iki dairesi bulunan kişi ise Zekeriya Öz’den başkası değil. Hakkında yakalama kararı çıkarılmadan bir gün önce Türkiye’den kaçan Öz’ün gayrimenkulleri avukatının üzerine yaptığı belirlendi. 8 Kasım 2013 tarihinde alındığı görülen iki daire üçüncü şahıslar üzerine devir yapılmak istenmiş. 


Belediye personeli fark etti

15 Temmuz darbe girişiminden hemen...