05 / 05 / 2024

fetöden el konulan taşınmaz mallar

fetöden el konulan taşınmaz mallar

CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, açığa alınan veya tutuklanan yüksek yargı mensuplarının mal varlıklarını ve imar rantı iddialarını meclis gündemine taşıdı..

A101'de Volta VS2 Elektrikli Moped 27 bin 990 TL'den satılıyor! Fırsatı kaçırma! A101 28 Mart Aktüel Ürünler Kataloğu

A101 Market 28 Mart ile 4 Nisan 2024 tarihleri arasında geçerli olacak Mart ayının son kataloğunu duyurdu. Yarın A101'de Volta VS2 Elektrikli Moped 27 bin 990 TL'den satılıyor! A101 28 Mart 2024 Aktüel Ürünler Kataloğu.

Antakya Dikmece’de ‘durdurma’ kararının devamına karar verildi!

Antakya Dikmece mahallesinde topraklarına TOKİ konutlar inşaatı için "acele kamulaştırma" kararı ile el konulan ve köylülerin başvurularına ilişkin "yürütmeyi durdurma" kararının devamına karar verildi. 

A101'de tost peyniri 109 TL'den 59 TL'ye düştü! A101 indirimli aktüel ürünler kataloğunu yayımladı!

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu yayımlandı. Bu kapsamda 10 lira ve üstü alışverişlerde tam yağlı 400 gram tost peyniri 109 TL'den 59 TL'ye düştü. İşte diğer indirimli ürünler ve fiyat listesi...

Beko, küçük ev aletlerinde mayıs fırsatını başlattı! 3 Mayıs 2023 fiyat listesi...

Mayıs ayı indirimlerin açıklayan Beko, çay makinesinden robot süpürgeye, buharlı ütüden el blenderine, toz torbasız süpürgeden sıcak hava fritözüne, çok sayda küçük ev aletini birbirinden cazip fiyatlarla satışa çıkardı. İşte indirimli Beko küçük ev aletleri...

Kripto parada önemli gelişme resmen duyuruldu! 5 milyar dolar geri alındı!

Yaklaşık bir yıla yakın bir süredir sürekli kötü haberlerin odağındaki kripto para borsalarını hareketlendirecek bir haber geldi ve dünyaca ünlü kripto para borsası FTX’in el konulan 5 milyar dolar tutarındaki likit varlığının geri alındığı resmen duyuruldu.

TMSF el konulan Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri şirketini satışa çıkardı

TMSF, Yeni Dünya Sağlık Hizmetleri Hisseleri Ticari ve İktisadi Bütünlüğünü satışa çıkardığını açıkladı. Satışa konu olacak ihale tarihi ve saati de açıklandı.

IMF'den El Salvador'a kripto para uyarısı!

Uluslararası Para Fonu (IMF), El Salvador'a kripto paralara ilişkin riskleri göz önüne alarak Bitcoin'i resmi para birimi olarak kullanmama uyarısı yaptı.

Reza Zarrab’ın binasını parça parça çaldılar!

ABD’ye kaçışından sonra mal varlıklarına el konulan Reza Zarrab’ın İstanbul Beyoğlu Fındıklı’da yer alan Royal Holding binası adeta evsizlerin mekanı oldu.

Hileli bir şekilde el konulan gayrimenkuller ne olur?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, okuma yazma bilmeyen bir babanın gayrimenkullere çocuğu tarafından el koyması ve sonrasında gayrimenkullerin başkasına devredilmesi durumunda ne yapılabileceği soruldu.

Murat Ongun'dan Fatih Vatan Caddesi'ndeki araziye ilişkin açıklama!

İBB Sözcüsü Murat Ongun, İçişleri Bakanlığınca el konulan, eski İBB yönetimince satın alınan Fatih Vatan Caddesi'ndeki tartışmalı araziye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kayseri'de kirasını ödeyemeyen esnaf AVM tarafından icraya verildi!

Kayseri'de, kirasını ödeyemeyen esnaf, AVM'yi işleten şirket tarafından icraya verildi. İş yapamadığı için biriken 40 bin liralık kira borcuna karşılık 500 bin liralık ürününe el konulan Aysun Bıyık'ın, "Ödeyemiyorum arkadaş, ödeyemiyorum" diye çığlık attı.

Turizm sektörü zorda! Binlerce otel satılık!

Turizm sektörü, içinde olduğu krizde Kovid-19 ile iyice zora girdi. Türkiye’nin her yerinde butik otelinden 5 yıldızlısına binlerce otel satışa sunuldu. Bankalarda ise ipotek karşılığı el konulan arsa, fabrika, otel gibi gayrimenkullerin sayısı sürekli çoğalıyor. 

FETÖ'den alınan Zaman gazetesi binası Bakırköy Adliyesi'ne ek hizmet binası oluyor!

15 Temmuz'da yaşanan darbe girişimi sonrasında kapatılan FETÖ terör örgütüne ait Zaman Gazetesi'nin binası Bakırköy Adliyesi Ek Hizmet Binası oluyor...

fetöden el konulan taşınmaz mallar Haberi

fetöden el konulan taşınmaz mallar


CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, açığa alınan veya tutuklanan yüksek yargı mensuplarının mal varlıklarını ve imar rantı iddialarını meclis gündemine taşıdı. Bekaroğlu hazırladığı soru önergesini Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a iletti.


Bekaroğlu önergesinde "Bilindiği gibi FETÖ soruşturma çerçevesinde 4 bine yakın hâkim ve savcı açığa alındı; bunların büyük bir kısmı meslekten ihraç edildi, bir kısmı da tutuklandı. Bu yargıçlardan üçyüze yakını yüksek yargı (Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay) üyesidir. FETÖ soruşturmasında tutuklanan ve kamu görevinden çıkarılan kişilerin bazılarının mal varlıklarına el konulmaktadır. Hiç kuşku yok bu şahısların edindikleri mal varlıklarının kaynakları da araştırılmaktadır." diyerek konu ile ilgili 7 soru sordu.


Bekaroğlu'nun soruları

1. Açığa alınan ve/veya tutuklanan yüksek yargı mensuplarının mal varlıklarına el konulmuş mudur? Bu kişilerin mal varlıklarının kaynağı ile ilgili bir...