06 / 05 / 2024

fetönün kapatılan okulları

fetönün kapatılan okulları

Kırklareli'nde FETÖ'nün haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve darbe girişiminin ardından MEB'e devredilen okul, engelliler için yeniden düzenlenerek eğitim yuvası oldu.

İş dünyası FETO'nün okullarına talip!

Fikir Sofrası'nda buluşan Maliye Bakanı Ağbal, Gümrük Bakanı Tüfenkci ve Kalkınma Bakanı Elvan, yatırım ortamının iyileştirilmesinde her türlü desteğin sağlanacağını belirttiler. Toplantıda, iş dünyasının FETÖ'nün yurtdışındaki okullarına talip olduğu da vurgulandı.

Kiracılar dikkat! İşte ev sahibiniz hesabını kapatırsa yapmanız gerekenler!

Ev sahipleri ve kiracılar arasındaki anlaşmazlıklar hız kesmeden devam ederken, son dönemlerde pek çok ev sahibi de kiracının kirasını yatıramaması için banka hesabını kapatmaya başladı. Peki ev sahibiniz hesabını kapatırsa ne yapacaksınız?

Adıyaman Milletvekilleri depremde yıkılan okullar için Milli Eğitim Bakanı’ndan talepte bulundu!

Adıyaman Milletvekilleri Milli Eğitim Bakanı’nı ziyaret ederek depremde yıkılan okullar için 7 maddelik talepte bulundular. 

Borsa İstanbul 5 gün aradan sonra güne nasıl başladı? Borsaya ilgi nasıl? Hangi hisseler yükselişte?

Deprem felaketinin ardından 8 Şubat Çarşamba günü kapatılan Borsa İstanbul bugün yeniden işlemlere başladı. BIST 100 endeksi, açılışta 263,81 puanlık artışla güne alıcılı bir seyirle başladı.

Borsa İstanbul için yeni çağrı: Yine aynısı olur

Depremin 3. günü kapatılan Borsa İstanbul'un 15 Şubat'ta açılması bekleniyor. Ancak uzmanlar gerekli önlemler alınmadan açılışın yine aynı etkiyi yaratacağına dikkat çekerek, sürenin uzatılması gerektiğini belirtiyor.

Kapatılan Instagram hesabı nasıl geri alınır?

Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Instagram’a giriş yapmak isteyen kişiler bazı durumlarda “hesabın kapatıldı” ikazıyla karşılaşabiliyorlar.

TMSF'den kapatılan 'evim şirketleri' için 698 milyon lira! 

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) tarafından kapatılan evim şirketlerinin tasfiye komisyonlarına 698 milyon Türk Lirası aktarıldı. İşte detaylar...

Salgın nedeniyle kapatılan gıda devinin fabrikası yeniden faaliyete girecek

Dünyaca ünlü İtalyan çikolata üreticisi Ferrero'nun salmonella hastalığı nedeniyle kapatılan Belçika'daki fabrikasının yeniden açılmasına izin çıktı.

İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatıldı! Sürücüler dikkat! İşte trafiğe kapatılan o yollar...

İstanbul'da, 57'inci Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu'nun son etabı bugün gerçeleştiirliyor. Bu nedenle megakent İstanbul'da bazı yolların trafiğe kapatıldığı açıklandı. Peki İstanbul'da hangi yollar trafiğe kapatıldı? İşte trafiğe kapatılan o yollar...

Pandemi sebebiyle kapatılan iş yerleri kira ödemeyebilir!

BAU Hukuk Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Zafer Kahraman, pandemi sebebiyle geçici olarak kapatılan iş yerlerinin kirayı ödemekten kurtulacağını belirtti.

Adana'da özelleştirilen, satılan, kapatılan işletmeler için araştırma önergesi verildi!

Adana'nın İmamoğlu ilçesinde özelleştirilen, satılan, kapatılan kamu kurumu ve kuruluşları ve işletmelerden istihdama ve ekonomiye katkı sağlayabilecek olanların yeniden açılması konusunda Meclis araştırması açılmasına ilişkin önerge verildi.

Ankara'da şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler TBMM'de!

Ankara'da açılan ve açılması planlanan şehir hastaneleri nedeniyle kapatılan hastaneler meclis gündemine taşındı. CHP'li Yeşil, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Şehir Dışına Taşınacak Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi!

Kapatılan Askeri Harp Akademileri, Askeri Liseler ve Astsubay Hazırlama Okullarının Taşınmazları ve Arazileri ile Kapatılacak veya Şehir Dışına Taşınacak Olan Askeri Kışlaların Arazilerinin Yeşil Alan İlan Edilmesine Dair Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisi nasıl değerlendirilecek?

Kapatılan Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi'nin arazisinin nasıl değerlendirileceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Şahin, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

fetönün kapatılan okulları Haberi

fetönün kapatılan okulları


Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) haksız kazançlarla elde ettiği paralarla yaptırdığı ve 15 Temmuz darbe girişiminin ardından Milli Eğitim Müdürlüğüne devredilen okula, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde şehit düşen Mutlucan Kılıç'ın adı verildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, FETÖ'nün darbe girişiminin ardından bu örgütle irtibatlı olduğu gerekçesiyle kapatılan okul, Milli Eğitim Bakanlığı'na devredildi. Devir işlemlerinden sonra engelliler için yeniden düzenlenen okul, 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde F-16 saldırısında şehit düşen Mutlucan Kılıç'ın ismi verildi ve eğitime kazandırıldı.

Okul, artık gerçek sahiplerinde"


Kırklareli Milli Eğitim Müdürü Murat Aşım, hain darbe girişiminin ardından el konulan okulda artık gerçek sahiplerinin eğitim-öğretim gördüğünü belirtti. Okulda bu aşamada 124 engelli öğrencinin eğitim gördüğünü bildiren Aşım, vatandaşların paraları ile yapılan okulun tekrar milletin hizmetinde olduğunu...